ZANO, το έξυπνο nano drone για εναέριες φωτογραφίες [video]

To ZANO είναι ένα μικροσκοπικό drone το οποίο χωράει στην παλάμη του χεριού και μπορεί να βγάζει εναέριες φωτογραφίες και HD video. Πρόκειται για ένα project το οποίο μπήκε στο Kickstarter ζητώντας χρηματοδότηση 125,000 λιρών και έχει φτάσει στις 916,727 λίρες με 18 μέρες να απομένουν μέχρι τη λήξη της καμπάνιας.

Το ZANO ελέγχεται μέσω του Android και iOS smartphone και μπορεί να βγάζει φωτογραφίες από ψηλά. Είναι εξοπλισμένο με αισθητήρες που του επιτρέπουν να μην πέσει πάνω σε κάποιο δέντρο ενώ είναι στον αέρα, μπορεί να σταθεροποιήσει τον εαυτό του πριν τραβήξει μια φωτογραφία ή video ενώ όταν δει ότι έχει χαμηλή μπαταρία, επιστρέφει στον χρήστη του.

Θα είναι ετοιμοπαράδοτο τον Ιούνιο του 2015 για όσους στηρίξουν την καμπάνια ενώ θα έχουν 12 μήνες δωρεάν.

zano drone, ZANO, το έξυπνο nano drone για εναέριες φωτογραφίες [video]

zano drone, ZANO, το έξυπνο nano drone για εναέριες φωτογραφίες [video]

zano drone, ZANO, το έξυπνο nano drone για εναέριες φωτογραφίες [video]

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

αν μπορει να μεταφέρει ενα μικρο c4 θα ήταν καλό εργαλείο πιστεύω

alxgiann

Η και mini πυραύλους αέρος /εδάφους, γιατί όχι… Καλή ιδέα darth 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones KickStarter

Zanco tiny T1: Το μικρότερο κινητό τηλέφωνο του κόσμου

Το Kickstarter κρύβει κατά καιρούς πολλά ενδιαφέροντα projects και ιδέες ανερχόμενων startup εταιρειών. Μάλιστα, από εκεί έχουμε δει την κυκλοφορία μερικών εξαιρετικά επιτυχημένων προϊόντων. Βέβαια, άλλες καμπάνιες αποτυγχάνουν λόγω της ασθενούς υποστήριξης, αφού οι χρήστες δεν θεωρούν οτί πραγματικά αξίζουν.

Smartphones Acer Android Smartphones Acer Android Tablets Android Nougat

Jelly: Το μικρότερο 4G Smartphone με οθόνη 2.45″ και Nougat

Μπορεί η τάση να επιβάλει smartphones με οθόνες από 5.5 ίντσες ακόμη και πάνω από 6 ίντσες για να σερφάρεις καλύτερα, να παίζεις παιχνίδια και να βλέπεις video, όμως υπάρχει και μια μερίδα που προτιμά μικρότερες οθόνες. Βεβαίως όταν λέμε “μικρότερες” εννοούμε γύρω στις 5 ίντσες.

Gear iPhone KickStarter Star

Eye: iPhone και Android smartphone σε ένα, νοικοκυρεμένα

Τα iPhones της Apple συγκαταλέγονται σταθερά στα καλύτερα smartphones της περιόδου που κυκλοφορούν. Έχοντας ως ανταγωνιστές τις high-end Android ναυαρχίδες, οι προτάσεις του Cupertino προσφέρουν στον χρήστη κάποια χαρακτηριστικά που μόνο εκείνα έχουν στην φαρέτρα τους.

Smartphones Atari KickStarter

Gameband & Atari: Λανσάρουν smartwatch για gamers

Για όσους ανήκουν στην κατηγορία που δεν τους έχουν πείσει ακόμη τα smartwatches, αλλά αγαπούν τα games, το Gameband ίσως τους αλλάξει γνώμη. Το Gameband είναι ένα smartwatch με επεξεργαστή Snapdragon Wear 2100.