ZTE BlueWatch, Είσοδος στα “wearables” με… Pebble προσέγγιση

Η ZTE θέλει να εισέλθει στην αγορά των “wearable devices” και στην έκθεση CES 2014, επέδειξε την δική της εκδοχή για ένα smartwatch, το οποίο έχει αρκετές ομοιότητες με το γνωστό Pebble smartwatch, τόσο εμφανισιακά όσο και στο λογισμικό. Όπως και στο Pebble, έχει ασπρόμαυρη οθόνη e-paper (δεν διαθέτει οθόνη αφής) και η περιήγηση στα μενού, πραγματοποιείται μέσω κουμπιών.

Στα δεξιά, διαθέτει τρία κουμπιά για την περιήγηση στα μενού ενώ αριστερά, δίπλα στους “ακροδέκτες” για την φόρτιση υπάρχει το “home button”. Διαθέτει χαρακτηριστικά “fitness” (βηματόμετρο κ.ά) και φυσικά -εφόσον ο χρήστης εγκαταστήσει την κατάλληλη εφαρμογή της εταιρείας στο smartphone του- μπορεί να δέχεται σχεδόν όλων των ειδών τις ειδοποιήσεις.

Με το smartphone συνδέεται μέσω τεχνολογίας Bluetooth. Το BlueWatch είναι σε φάση “beta” λέει η ZTE, ωστόσο θα το κυκλοφορήσει στο μέλλον.

ZTE BlueWatch, ZTE BlueWatch, Είσοδος στα “wearables” με… Pebble προσέγγισηZTE BlueWatch, ZTE BlueWatch, Είσοδος στα “wearables” με… Pebble προσέγγισηZTE BlueWatch, ZTE BlueWatch, Είσοδος στα “wearables” με… Pebble προσέγγισηZTE BlueWatch, ZTE BlueWatch, Είσοδος στα “wearables” με… Pebble προσέγγισηZTE BlueWatch, ZTE BlueWatch, Είσοδος στα “wearables” με… Pebble προσέγγιση

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
anergos13

Και μετα ολοι εκραζαν την sammy για το gear….
Τι σχεση ειχει κατασκευαστικα και σχεδιαστικα το gear με αυτα τα εκτρωματα που εχουν βγει στην CES …

Adam

Οι οθόνες e-paper δεν είναι δε είναι καθόλου εκτρώματα, έχουν μάλιστα πολλά πλεονεκτήματα που τις καθιστούν πολύ ενδιαφέρουσες για ορισμένες – πάντα- χρήσεις :
1.Εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας
2.Πολύ καλή θέαση σε υπαίθριους χώρους και κάτω απο εντονο ηλιακό φως.
3.Φανταστικές γωνίες θέασης
Στην περίπτωση του ρολογιού και τα τρία παραπάνω είναι προαπαιτούμενα, ενώ πχ. το οτι δεν θα βλέπεις βίντεο είναι μικρό το κακό, αφού σήμερα έχουμε γύρω μας πληθώρα συσκευών καταλληλότερων τέτοια πράγματα.
Τα έξυπνα ρολόγια είναι ακόμα βέβαια πανάκριβα και κάπως τσιγγούνικα σε χαρακτηριστικά αλλά σε 2-3 χρόνια πιστεύω θα φοράμε αρκετοί απο εμας ένα τέτοιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Νέο teaser συγκρίνει την οθόνη του με του iPhone 15 Pro

To nubia Z60 Ultra πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 19 Δεκεμβρίου και όσο αυτή η ημερομηνία πλησιάζει τόσα περισσότερα θα μαθαίνουμε.