Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για το μεγάλο event της HP

, Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για το μεγάλο event της HPΗ μεγάλη βραδυά πλησιάζει. Την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου η HP θα πραγματοποιήσει το πρώτο μεγάλο μουσικό event για το 2008. Στο club Fuzz στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 22 θα βραβευθούν τα καλύτερα τραγούδια του διαγωνισμού Design your Personal Life ενώ παράλληλα οι τυχεροί που θα βρεθούν εκεί, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα φαντασμαγορικό Fashion Show από τους MI-RO, Dimitris Dassios, Christos Kostarellos και Pavlos Kyriakides αλλά και στα decks τον G PAL. Οι δέκα πρώτοι που θα αφήσουν ένα σχόλιο εδώ θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για αυτό το super event.

Μουσικό Event “Design your Personal Life”
Η κορύφωση του μεγάλου μουσικού διαγωνισμού θα γίνει στις 31 Ιανουαρίου 2008, μια νύχτα που θα τα έχει όλα: ανάδειξη καλύτερου συγκροτήματος, συμμετοχή αγαπημένων παρουσιαστών, Live συναυλία από τους Raining Pleasure, fashion show από MI-RO, Dimitris Dassios, Christos Kostarellos και Pavlos Kyriakides live performance από τον DJ G PAL.

Το opening του event θα κάνουν οι μοναδικοί Raining Pleasure! Στη σκηνή τους διαδέχονται ο απρόβλεπτος Δημήτρης Σταρόβας και η funky-mad Λυδία Παπαϊωάννου για να παρουσιάσουν τα 5 πρώτα μουσικά συγκροτήματα που θα ψηφίσει το κοινό για να αναδείξει το μεγάλο νικητή της βραδιάς.

Το μεγάλο γεγονός θα γιορταστεί με ένα φαντασμαγορικό Fashion Show, όπου θα συμμετάσχουν οι μεγάλοι Έλληνες σχεδιαστές μόδας: MI-RO, Dimitris Dassios, Christos Kostarellos και Pavlos Kyriakides. Θα παρουσιάσουν στους προσκεκλημένους τις τελευταίες δημιουργίες τους, λίγο πριν ανέβει στα decks ο G PAL για να ξεσηκώσει το πλήθος με τις μουσικές του και να αρχίσει το party. Στη σκηνή το δικό τους ρυθμό θα δίνουν οι χορογραφίες του Πάνου Μεταξόπουλου.

Το μεγάλο event θα πραγματοποιείται παράλληλα την ίδια ημέρα σε Ντουμπάι, Κωνσταντινούπολη και Γιοχάνεσμπουργκ με κορύφωση τη δορυφορική σύνδεση για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή της κάθε χώρας!

Δείτε επίσης:
> MacBook Air | Πετάει η Apple
> techblogTV: Asus P535, P527, P526 hands on
> Η Fujitsu Siemens άνοιξε γραφεία στο Second Life

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nmpardakis

DEAL!

nmpardakis

“31 Δεκεμβρίου;;;”

Παύλος

ti ora na imaste ekei Kosta? 🙂

giannis k

Hi to all!

Skalex

Καλημερα

Αλεξανδρος

εγω ειμαι ο απο πανω 🙂

bill

hhhhhhhhhhhhh tha pao kai ego 🙂

XARA

kai ego thelo
xxxxx

giannis k

@XARA: Ενα ursus caipirinia απο’μένα Χαρά!
Αλλά αν το μάθει η κοπέλα μου..

Παύλος

Kosta th pempth to vradi stis 23.00 girnaw apo Madrith.8a prolavw na er8w? mexri ti ora 8a kratisei to party?an er8w 12 ine kala?

nmpardakis

Aπό εμένα θες κάτι;;;

bill

costa pou na steiloume onomateponimo? edo? kernao kai ego xara osa ursus thes 😉

alexandra

Καλησπέρα και από ΄μένα!

XARA

ok loipon dexomai to kerasma !!!kai me ta X-mini tha doyme mellontika ti kalytero mporoyme na
kanoyme epipleon giati exoyn ginei anarpasta!!!!

nmpardakis

Λέμε όνομα έξω!! Τί ώρα 7??

Θα τα πουμε απο κοντά!! Ββ

giota

thelw na erthw k egw………………..

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΣΑΠΗ

ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ

SOFIA TERLEGA

I wanna come and see!..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.