MLS Destinator A3850 | Με χάρτες Ελλάδας και Κύπρου

, MLS Destinator A3850 | Με χάρτες Ελλάδας και ΚύπρουΜε τη νέα σειρά GPS Destinator η MLS θέτει νέα υψηλά στάνταρ στην αγορά των συστημάτων πλοήγησης. Κομψή σχεδίαση, ποιότητα κατασκευής και τεχνολογική υπεροχή είναι μερικά από τα στοιχεία που καθιστούν τη σειρά μια κορυφαία αγοραστική επιλογή. To A3850 είναι ένα αρκετά εξελιγμένο PNA που έρχεται να καλύψει όλες τις απαιτήσεις του σύγχρονου οδηγού και να τον βοηθήσει να βρει εύκολα και γρήγορα τον δρόμο του.

Το Α3850 διαθέτει οθόνη 3,5″ ανάλυσης 320×240 pixels και δέκτη GPS συμβατό με το πρότυπο SIRF Star III προσφέροντας μετρήσεις ακριβείας στον προσδιορισμό της θέσης μας. Οι ηλεκτρονικοί χάρτες που διαθέτει το A3850 παρέχουν χαρτογράφηση για 477 Ελληνικές πόλεις και 15 Κυπριακές.

87
317

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας Βλαχάκης

Τάσο είναι το μοντέλο που πουλάνε οι αλυσίδες ηλεκτρονικών για 249 ευρώ?

tasosvel

Όχι, είναι αρκετά φθηνότερο, Το πλαίσιο μάλιστα το δίνει 195 ευρώ μαζί με δώρο την εγκυκλοπαίδεια Τομή.

gorgonitsa

a oraia!tha to valo sta ypopsin giati oloi me lene pyxida!!!!!
kai de tous katigoro….

tasosvel

Η τιμή της πάντως είναι πολύ καλή !!

Κώστας Βλαχάκης

@gorgonitsa: Κάτι θα ξέρουν οι φίλοι σου ;p

@Tasosvel: Η τιμή είναι πραγματικά πολύ καλή, μίλησα και με τα παιδιά από την Gi και μου είπαν ότι το Α3850 είναι best buy στα GPS.

fivos

Γειά χαρά,
Ξέρει κανείς αν μπορείς να του φορτώσεις διαδρομές από PC και αντίστροφα (να σώσεις διαδρομές σε PC);

tasosvel

τι ακριβώς εννοείς ; Έχεις κάποιο χάρτη περασμένο στο pc σου με κάποιες αποθυκευμένες διαδρομές και θες να τις περάσεις στο PNA; Το destinator απ όσο γβωρίζω δεν κυκλοφορεί σε έκδοση για pc αλλά μόνο για pda/pna.

fivos

Θα ήθελα να σώζω διαδρομές σε ASCII FORMAT στο PC και να φορτώνω αυτές ή άλλες από sites (π.χ. viamichelin) ή βιβλιοθήκες. Χρήση και πεζός και στο αυτοκίνητο. Φαίνεται οτι δεν το κάνουν όλες οι συσκευές αυτό αλλα υποθέτω οτι θα είναι ανεξάρτητο από τον χάρτη που έχουν.

tasosvel

Δεν το ξέρω ακριβώς για να στο απαντήσω, απλα μπορώ να σου πώ οτι αν μπορείς σε ένα άλλο PNA να το κάνεις σίγουρα θα μπορείς και σε αύτό γιατι φανταζομαι οτι ειναι θέμα λειτουργικού. Όλα τα PNA έχουν Windows (έκδοση CE). Αλλά τα PNA έχουν διαφορετικά Windows από τα PDA τα οποία έχουν windows mobile όπως και τα κινητα.

aris

paidia to agorasa to MLS DESTINATOR A3850
kserei kaneis mipws poses wres prepei na to afisw gia fortisi?

Κώστας Βλαχάκης

Συνήθως τις πρώτες δυο-τρεις φορτίσεις, το αφήνεις 6-9 ώρες.
Εγώ το αφήνω όλο το βράδυ.

giannis

paidia kserete an paizei mp3? sto e-shop leei nai ston kotsovolo leei oxi. ti trexei?

ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ONTΩΣ ΤΟ Α3850 ΜΕ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑΝΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ TRAFFIC CONTROL ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΗΖΕΤΕ ΣΤΟ ELADISTAN

hlias

paidia egw to phra 132 ευρω apo to media markt kai einai polu kalo!!!gia mena pou eimai ntalikierhs me voi8ise polu kai s thess kai se a8hna!!!exei kai parakampthrious gia na glitwneis diodia

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

GPS Destinator

Geointelligence | Νέος χάρτης 2008.Q1 για το Destinator

Η εταιρεία γεωπληροφορικής Geointelligence, ολοκλήρωσε την τελευταία αναβάθμιση των Χαρτών της, που συμπεριλαμβάνει 20 επιπλέον πόλεις με πλήρη δεδομένα πλοήγησης καθώς και 108 πόλεις με ονόματα οδών. Αυτό σημαίνει πως οι χρήστες του λογισμικού προσωπικής πλοήγησης GPS Destinator, που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά με τους χάρτες της Geointelligence, μπορούν να οδηγήσουν γρήγορα και με ασφάλεια […]

Reviews Destinator TechblogTV

techblogTV | On the road συζήτηση με τον Νίκο Γραμματικό της Geointelligence

Mέσα από μια βόλτα στην Αθήνα με αυτοκίνητο και σύστημα πλοήγησης GPS, ο Νίκος Γραμματικός, Διευθυντής Πωλήσεων & Project Manager Συστημάτων Πλοήγησης, μιλάει στο techblogTV για την εταιρεία Geointelligence (Gi) και τους χάρτες της (Destinator), το ανθρώπινο δυναμικό και την ιστορία της και μας δίνει χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες. Δείτε το βίντεο.

GPS Destinator

Η ΝGi αλλάζει το όνομα της σε Gi geointelligence

Η ομάδα της Gi Geointelligence κρύβεται πίσω από την επιτυχία του συστήματος πλοήγησης GPS Destinator, αφού είναι υπεύθυνη για τους χάρτες του λογισμικού, για την αξιοπιστία που παρέχουν σε χιλιάδες οδηγούς αλλά και για τις συνεχείς αναβαθμίσεις. Η τελευταία αναβάθμιση που πρόκειται να γίνει στα τέλη του Νοέμβρη θα συμπεριλαμβάνει και τους χάρτες της Κύπρου.