ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου, 9 κανάλια high definition χωρίς επιπλέον χρέωση

Στη γκάμα των καναλιών της ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου, της τηλεόρασης από τον ΟΤΕ, προστέθηκε το κανάλι υψηλής ευκρίνειας (High Definition- HD) Discovery HD Showcase, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των διαθέσιμων καναλιών στα 50 και τον αριθμό των διαθέσιμων καναλιών υψηλής ευκρίνειας σε 9. Το Discovery HD Showcase διατίθεται και στα δύο πακέτα καναλιών, Family Pack και Full Pack.

, ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου, 9 κανάλια high definition χωρίς επιπλέον χρέωση

To Discovery HD Showcase μεταδίδει σε υψηλή ευκρίνεια τις καλύτερες επιλογές από τα σημαντικότερα κανάλια του Discovery Network: Discovery Channel, Discovery Science, και Discovery World, ενώ περιλαμβάνει και αποκλειστικό περιεχόμενο. Στο πρόγραμμά του ξεχωρίζει η ειδική θεματική βραδιά αφιερωμένη στα «best of» από το Animal Planet, όπου η εμπειρία της υψηλής ευκρίνειας φέρνει το ζωικό βασίλειο τόσο κοντά που σχεδόν μπορείτε να το αγγίξετε… Αυτή η τέλεια μετάδοση του περιεχομένου δίνει στους τηλεθεατές την ευκαιρία να βιώσουν τον κόσμο του πραγματικού High Definition. Με εκπληκτικό ήχο και εικόνες που μαγεύουν, θα αισθανθείτε σαν να βρίσκεστε στο κέντρο της δράσης, σε ένα ταξίδι αισθήσεων.

Το Discovery HD Showcase έρχεται να προστεθεί στα κανάλια HD της ΟΤΕ TV, που προσφέρονται χωρίς επιπλέον χρέωση. Πλέον, μέσα από το Discovery HD Showcase και τα υπόλοιπα κανάλια του Discovery Network, καθώς και τα Νat Geo Wild HD και The Style Network οι συνδρομητές της ΟΤΕ TV μπορούν να πουν ότι … έχουν δει πολλά τα μάτια τους!

, ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου, 9 κανάλια high definition χωρίς επιπλέον χρέωση

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GiannisWST

για τα hd κανάλια χρειαζεται αναγκαστικα εξοπλισμός του ΟΤΕ, δηλαδη δικός τους δορυφορικος δέκτης hd? ή κανει και ενας οποιοδήποτε αλλος hd πχ dream box να τα δει? ρωτάω γιατι ειναι της μοδας να τα κλειδωνεις κανάλια σημερα.

Άρης

Μονο με δικος τους δεκτη. Η καρτα δεν παιζει σε αλλους δεκτες. Ειναι “παντρεμένη” με τον ιδιοκτησιακο δεκτη

Alex

Εριξα μια ματια στα πακετα και ειδα μολις ενα καναλι cinema,κριμα γιατι εχει καλη τιμη αλλα αν εισαι σινεφιλ θελεις κατι παραπανω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet OTE OTE TV

OTE TV GO: Περιεχόμενο στο smartphone και το tablet

Με τη νέα υπηρεσία OTE TV GO οι συνδρομητές του OTE TV έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν στο κινητό και στο tablet περιεχόμενο από το μπουκέτο του ΟΤΕ TV και κανάλια υψηλής ευκρίνειας. Το OTE TV GΟ, διατίθεται αρχικά πιλοτικά για 50.000 συνδρομητές.

Home Cinema OTE TV

OTE TV go: Νέα υπηρεσία για να βλέπεις σε tablet, laptop ή smartphone

Την νέα υπηρεσία OTE TV go αναμένεται να διαθέσει σύντομα στους συνδρομητές του ο OTE TV προσφέροντας την δυνατότητα παρακολούθησης του προγράμματος σε tablet, laptop ή smartphone. Η υπηρεσία διαθέτει τα ελεύθερα κανάλια, τα κινηματογραφικά και αθλητικά του OTE TV, θεματικά κανάλια, ενώ δίνει τη δυνατότητα ενοικίασης ταινιών on demand, αλλά και replay.

Home Cinema Nova OTE TV

NOVA ή OTE TV [community]

Είστε κάτοχος πακέτου δορυφορικής τηλεόρασης; Πείτε την εμπειρία σας για το πακέτο που χρησιμοποιείτε και πόσο ευχαριστημένοι είστε. NOVA ή OTE TV; Πόσο καιρό είστε συνδρομητές, πόσα χρήματα πληρώνετε, έχετε κάποιο οικονομικό πακέτο, κάποια special προσφοράς. Σας καλύπτουν τα διαθέσιμα κανάλια, πληρώνετε για τα extra κλειδωμένα κανάλια; Ποια άλλες επιπρόσθετες λειτουργίες χρησιμοποιείτε;

Home Cinema OTE TV

Οι 22οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες σε High Definition στον OTE TV

Με πάνω από 240 ώρες ζωντανών μεταδόσεων, και περισσότερες από 350 ώρες προγράμματος, από τις 7 έως τις 23 Φεβρουαρίου 2014, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν να απολαύσουν κορυφαίο αθλητικό θέαμα από τα 15 χειμερινά ολυμπιακά αθλήματα (σκι, δίαθλο, πατινάζ, χόκεϊ, snowboard, ελκυθροδρομίες, δρόμοι αντοχής κα), σε ποιότητα υψηλής ευκρίνειας, στα κανάλια OTE […]