Η εξέλιξη της τηλεόρασης από τις έγχρωμες CRT έως και σήμερα [infographic]

Όμορφες εικόνες από τα πρώτα μου βήματα στο χώρο της τεχνολογίας το 1999, όταν δοκίμαζα τηλεοράσεις στο στούντιο δοκιμών του περιοδικού Ήχος-Εικόνα επέστρεψαν στο μυαλό μου κοιτώντας τούτο εδώ το infographic. Η επανάσταση στις τηλεοράσεις μετά τις έγχρωμες CRT με τα μπαούλα οπίσθιας προβολής, τις προσπάθειες με την τεχνολογία LCoS έως και τις σημερινές LED 3D.

Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για να ανοίξει το infographic.
, Η εξέλιξη της τηλεόρασης από τις έγχρωμες CRT έως και σήμερα [infographic]

Το “γραφείο” μου στο στούντιο του περιοδικού Ήχος-Εικόνα, τέλη 1999 με αρχές 2000.
Διαβάστε περισσότερα για εκείνη την περίοδο στο προσωπικό μου blog.
, Η εξέλιξη της τηλεόρασης από τις έγχρωμες CRT έως και σήμερα [infographic]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Home cinema

Ανοίγουν οι κινηματογραφικές αίθουσες στο Los Angeles

Το πολυπόθητο άνοιγμα της αγοράς μπορεί να γίνει μόνο με την εξέλιξη των εμβολιασμών, όπως αποδεικνύεται στις ΗΠΑ.

Home Cinema Apple Home cinema Sharp

Sharp 32” 4K monitor, Με 4.000 ευρώ από την Apple στην Ευρώπη

Ξεκίνησε η διάθεση από τη Sharp, οθόνης 32 ιντσων τεχνολογίας LED με ανάλυση 4K (Ultra HD 3840×2160 pixels) μέσω των online καταστημάτων της Apple στην Ευρώπη. Μια κίνηση που δείχνει πως πλησιάζει η κυκλοφορία των ανανεωμένων Mac Pro και η Apple διαθέτει προς πώληση τις συγκεκριμένες οθόνες, έτσι ώστε οι υποψήφιοι κάτοχοι των Mac Pro […]

Home Cinema Home cinema

EPSON, Τα φωτεινότερα χρώματα στους προβολείς LCD

Η Epson παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα γιατί οι προβολείς της έχουν τρεις φορές φωτεινότερα χρώματα σε σχέση με τους υπόλοιπους προβολείς της αγοράς. Εκπρόσωποι Τύπου και πελάτες της Epson παρακολούθησαν τα οφέλη της ομοιόμορφης απόδοσης λευκού και έγχρωμου φωτισμού των προβολέων (Color Light Output), χάρη στην τεχνολογία 3LCD που αναπτύσσει εδώ και δεκαετίες.

Home Cinema Home cinema OTE TV

OTE TV, Διαθέσιμος ο δέκτης PVR για συνδρομητές μέσω δορυφόρου

Τη δυνατότητα εγγραφής των προγραμμάτων των καναλιών του, προσφέρει ο ΟΤΕ TV από σήμερα και στους συνδρομητές μέσω δορυφόρου, με τη νέα υπηρεσία PVR (Personal Video Recorder), για να μπορούν να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους προγράμματα όποτε θέλουν. Με τη νέα υπηρεσία, οι συνδρομητές του OTE TV μέσω δορυφόρου μπορούν: