2010 FIFA World Cup South Africa, Αγώνες με τεχνολογία Sony 3D

Η FIFA πρόκειται να προβάλει το πρώτο FIFA World Cup σε τεχνολογία 3D. Περίπου 25 από τους αγώνες που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο του 2010 FIFA World Cup South Africa θα καλυφθούν με τη χρήση επαγγελματικών καμερών 3D της Sony, γεγονός που θα καταστήσει εφικτή την προβολή όλης της δράσης με μοναδική ζωντάνια και ένταση, σε όλο τον κόσμο.

, 2010 FIFA World Cup South Africa, Αγώνες με τεχνολογία Sony 3D

Οι θεατές μπορούν να απολαύσουν τη 3D εμπειρία στις ακόλουθες τοποθεσίες:
– Κατά τη διάρκεια του 2010 FIFA World Cup, η FIFA θα φιλοξενεί το “International FIFA Fan Fest” που αφορά εκδηλώσεις με προβολές για το ευρύ κοινό σε 7 πόλεις ανά τον κόσμο (Βερολίνο, Λονδίνο, Πόλη του Μεξικό, Παρίσι, Ρίο ντε Τζανέιρο, Ρώμη και Σίδνεϊ). Σε ειδικούς εκθεσιακούς χώρους της Sony που θα βρίσκονται μέσα στο “Fan Fest”, το κοινό θα μπορεί να απολαύσει 3D προβολές με σημαντικές στιγμές από το FIFA World Cup.
– Αναμένοντας την επίσημη 3D προβολή, οι θεατές θα μπορούν να παρακολουθήσουν προωθητικά στιγμιότυπα από το φιλμ του Παγκοσμίου Κυπέλου σε 3D σε αλυσίδες καταναλωτικών ειδών (συμπεριλαμβανομένων και των καταστημάτων Sony) οι οποίες εμπορεύονται προϊόντα Sony σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πίτσιλλος

Παιδιά η τεχνολογία 3D στις οικιακές τηλεοράσεις τώρα αρχίζει με την sony & philips να είναι οι πρώτες εταιρίες που παρουσίασαν 3D τηλεοράσεις που να μην χρειάζεται ο θεατής να φορά ειδικά γυαλιά (μεγάλο επιτευγμα), (όχι τα γνωστά μπλε με κοκκινο γυαλιά). Ακόμα οι πιο πάνω εταιρίες παρουσίασαν και τηλεοράσεις με OLED που να υποστηρίζουν το 3D. Πριν απο κάποιους μήνες η panasonic παρουσίασε μια βιντεοκάμερα 3D αλλα μέχρι εκει…

Το Sky στο Αγγλία θα αρχίσει να εκπέμπει 3D προγράμματα (κυρίως αθλητικά που προσφέρονται για τρισδιάστατα) απο το 2010 και ήδη άρχισαν να κάνουν δοκιμαστικές σκηνές.

Κώστας Βλαχάκης

Η πρώτη εταιρεία που θα παρουσιάσει κυκλοφορήσει τηλεόραση 3D, λέγεται ότι θα είναι η Panasonic μέσα στο 2010 (με γυαλιά). Ενώ αυτή την περίοδο συζητιούνται και οι προδιαγραφές που θα έχουν τα Blu-Ray 3D.

Πίτσιλλος

Οι εταιρείες έχουν προχωρήσει στη δημιουργία κάποιας πολύ λεπτης μεβρανης η οποια θα τοποθετειται μπροστα απο την τηλεοραση ουτως ετσι να μην χρειαζετε ο χρηστης να φοραει γυαλιά! Φυσικά αυτο δεν θα είναι διαθέσιμο στους καταναλωτες αφου λογικα θα θελουν να πουλησουν λίγες τηλεορασεις με γυαλιά…

πάντως τελευταια γινετε πολυς λόγος για το 3D γενικοτερα και θα θελα πολυ να δω την ταινια “Avatar” του Cameron ο οποιος χρησιμοποιησε την τελευταια λέξη τεχνολογίας οσο αφορά 3D…

Κώστας Βλαχάκης

Ναι δεν το βλέπω για τηλεοράσεις χωρίς γυαλιά. Να σκεφτείς ότι του χρόνου τις γιορτές, θα μπορούμε να αγοράζουμε σε σχετικά χαμηλή τιμή, τηλεοράσεις LED.

Πίτσιλλος

η οποια τεχνολογια ειναι παλια αφου το παιχνιδι βρίσκονται OLED AMOLED, όπως και επίσης αναλύσεις για τηλεορασεις που φτάνουν μέχρι τα 4k2k (υπάρχει ηδη) τα λεγόμενα Super High Vision η οποια θα είναι διαθεσημη το 2020.

Βασικα αγοράζουμε παλιές τεχνολόγιες…
Να φανταστείς το OLED έγινε απο την KODAK τέλη του ᾽70…

Κώστας Βλαχάκης

OLED θα αργήσουν πολύ να βγουν σε μεγάλο ιντσάζ. Επίσης συζητείταινα ότι στην έκθεση CES τον Ιανουάριο στο Λας Βέγκας, η Sony θα παρουσιάσει μαι εντελώς νέα τεχνολογίας τηλεοράσεων.

elenaaaa12345

kalispera !!
xero (apo tous filous mou kirios!!)oti gia na vris isitiria oso pernai o keros ine olo k pio diskolo
gi auto , gia opion endiaferte vrika apo enan diagonismo oti o nikitis pai afrikiiiii gia na di to mundial apo konta !!!! to link ine auto
https://www.lorealparis.gr/_el/_gr/minisites/men-expert-2010/index.aspx

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema 3D TV Philips Samsung

Phillips και Samsung: Τέλος οι 3D τηλεοράσεις από φέτος

Οι 3D ταινίες μπορεί να έχουν δημιουργήσει το δικό τους κοινό στο σινεμά, όμως το 3D στο σπίτι, μοιάζει να μην έχει πολλούς fans. Σήμερα η Samsung και λίγο νωρίτερα η Philips, επιβεβαίωσαν επίσημα ότι η σειρά τηλεοράσεων του 2016 δεν θα περιλαμβάνει 3D οθόνες.

Home Cinema 3D TV Home cinema LG

Μεγάλος διαγωνισμός LG Smart TV για developers

H LG Electronics Hellas ανακοίνωσε έναν καινοτόμο και πρωτότυπο διαγωνισμό, στον οποίο οι συμμετέχοντες καλούνται να δημιουργήσουν τη δική τους εφαρμογή με ελληνικό περιεχόμενο για την πλατφόρμα LG Smart TV. Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν σπουδαστές και επαγγελματίες που ασχολούνται με τον προγραμματισμό.

Home Cinema 3D TV Home cinema newsletter

Μειώθηκαν οι πωλήσεις επίπεδων τηλεοράσεων για πρώτη φορά την τελευταία δεκαετία

Σε παγκόσμιο επίπεδο οι επίπεδες τηλεοράσεις (LCD, LED, Plasma) παρουσίασαν πτώση για πρώτη φορά την τελευταία δεκαετία απεικονίζοντας το κορεσμό της συγκεκριμένης αγοράς. Σύμφωνα με στοιχεία της IHS iSuppli το 2012 τα shipments flat τηλεοράσεων ήταν 238.5 εκ. τεμάχια μειωμένα κατά 6.3% σε σχέση με τα 254.6 εκ. τεμάχια το 2011. Τα νούμερα θα επανέλθουν […]

Home Cinema 3D TV Home cinema LG

LG και Samsung, Χωρίς δικαστική διαμάχη η εύρεση λύσης για την τεχνολογία OLED

Η διαμάχη μεταξύ LG και Samsung για την τεχνολογία OLED συνεχίζεται, αλλά από ότι φαίνεται σε πιο ήπιους τόνου. Σύμφωνα με το Κορεάτικο πρακτορείο ειδήσεων Yonhap οι δύο εταιρείες αποφάσισαν από κοινού να λύσουν τις διαφορές τους για την πατέντα της προαναφερθείσας τεχνολογίας οθονών μέσω διαλόγου, αφήνοντας τελείως στην άκρη τις όποιες δικαστικές διαμάχες θα […]