Η πρώτη έκθεση 3D TV, 11-12-13 Ιουνίου 2010 Τεχνόπολις Γκάζι

Η πρώτη 3D Έκθεση στην Ελλάδα. 3D τηλεοράσεις, 3D Blu-ray, ψηφιακή τηλεόραση, υψηλή ευκρίνεια και high-end εικόνα. Ένας υπέροχος και συναρπαστικός κόσμος συγκεντρωμένος κάτω από την ίδια στέγη. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν σε live επίδειξη όλα τα 3D μοντέλα με τα ειδικά γυαλιά, να γνωρίσουν τις διαδικτυακές υπηρεσίες που προσφέρουν οι νέες τηλεοράσεις και να ανακαλύψουν τις τελευταίες τεχνολογίες που κρύβονται πίσω απ’ αυτές.

, Η πρώτη έκθεση 3D TV, 11-12-13 Ιουνίου 2010 Τεχνόπολις Γκάζι

Εκεί θα παραταχθούν – για τα μάτια σας και μόνο – όλα τα καλά μοντέλα όλων των κατασκευαστών. Μεταξύ αυτών θα δούμε τα τελευταία μοντέλα των Fujifilm, LG, Samsung, Sharp, Sony, Philips και πολλών άλλων. Παράλληλα, η Nova θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τα νέα της γύρω από τo high definition και η Digea γύρω από την επίγεια ψηφιακή τηλεόραση. Επίσης, θα υπάρχει 3D gaming, 3D φωτογράφιση… και 3D live βιντεοσκόπηση!

ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ, Δήμου Αθηναίων
Παρασκευή 11/6: 17:00-21:00
Σάββατο 12/6: 10:00-21:00
Κυριακή 13/6: 10:00-21:00
Είσοδος ελέυθερη

3D THΛΕΟΡΑΣΕΙΣ/ 3D ΒLU-RAY PLAYERS
Tα νέα μοντέλα LCD και Plasma τηλεοράσεων σε ζωντανή 3D επίδειξη. Φορέστε τα γυαλιά σας και ξεχάστε τη πραγματικότητα. Ζήστε το 3D! Avatar, Αlice In Wonderland ή Despicable Me. Ποδοσφαιρικοί Αγώνες. Ντοκιμαντέρ και Animation σε τρεις διαστάσεις.

ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ/ BROADBAND TV
Ένα απλό καλώδιο είναι ικανό να μετατρέψει τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων σε δέκτες εικόνων και ήχων του Web. Δείτε ευρυζωνική και δορυφορική τηλεόραση από τις Forthnet/ Nova. Δείτε επίσης στην τηλεόραση σας υπηρεσίες όπως ΥοuTube, Picasa, AccuWeather, Facebook και Twitter. Εφαρμογές και άλλες δυνατότητες της τηλεόρασής μας. VieraCast, NetCat, Internet@TV, Bravia Internet TV, NetTV κ.α.

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Η Ψηφιακή EPT και η Digea μετατρέπουν προοδευτικά τον τηλεοπτικό χάρτη της Ελλάδας σε ψηφιακό. Μάθετε τα συστήματα, τα κανάλια, τις τεχνολογίες, το μέλλον αλλά και ποια μοντέλα τηλεοράσεων «βλέπουν»… ψηφιακά.

BLU-RAY DISCS / PLAYERS
Στούντιο παραγωγής, νέες κυκλοφορίες, ελληνικοί υπότιτλοι, 3D Blu-ray Disc και το δίκτυο διανομής τους.

3D GAMING
Aν το 3D σας εξάπτει τη φαντασία σας, πολλαπλασιάστε την με τα νέα τρισδιάστατα παιχνίδια που φλερτάρουν με τη πραγματικότητα. Παίξτε με 3D γυαλιά και κατακτήστε πρώτοι τις 3D των νέων τίτλων.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mickeynx

μια χαρα ολα αυτα

fearbit

Επιτελους να δουμε κανα game σε 3d tv….γιατι αμα περιμενουμε απο τα μαγαζια λιανικης να κανουν το πρωτο βημα ξημερωσαμε….αν και πιστευω πως θα ηταν φρονιμο να μην βιαστουμε για την αγορα καποιας 3d τηλεορασης…αφηνοντας την τεχνολογια να ωριμασει!!!

Dimitris

Το μονο σπαστικο ειναι να φορας καθε τοσο (οταν βλεπεις τηλεοραση) τα 3D γυαλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema 3D TV Philips Samsung

Phillips και Samsung: Τέλος οι 3D τηλεοράσεις από φέτος

Οι 3D ταινίες μπορεί να έχουν δημιουργήσει το δικό τους κοινό στο σινεμά, όμως το 3D στο σπίτι, μοιάζει να μην έχει πολλούς fans. Σήμερα η Samsung και λίγο νωρίτερα η Philips, επιβεβαίωσαν επίσημα ότι η σειρά τηλεοράσεων του 2016 δεν θα περιλαμβάνει 3D οθόνες.

Home Cinema 3D TV Home cinema LG

Μεγάλος διαγωνισμός LG Smart TV για developers

H LG Electronics Hellas ανακοίνωσε έναν καινοτόμο και πρωτότυπο διαγωνισμό, στον οποίο οι συμμετέχοντες καλούνται να δημιουργήσουν τη δική τους εφαρμογή με ελληνικό περιεχόμενο για την πλατφόρμα LG Smart TV. Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν σπουδαστές και επαγγελματίες που ασχολούνται με τον προγραμματισμό.

Home Cinema 3D TV Home cinema newsletter

Μειώθηκαν οι πωλήσεις επίπεδων τηλεοράσεων για πρώτη φορά την τελευταία δεκαετία

Σε παγκόσμιο επίπεδο οι επίπεδες τηλεοράσεις (LCD, LED, Plasma) παρουσίασαν πτώση για πρώτη φορά την τελευταία δεκαετία απεικονίζοντας το κορεσμό της συγκεκριμένης αγοράς. Σύμφωνα με στοιχεία της IHS iSuppli το 2012 τα shipments flat τηλεοράσεων ήταν 238.5 εκ. τεμάχια μειωμένα κατά 6.3% σε σχέση με τα 254.6 εκ. τεμάχια το 2011. Τα νούμερα θα επανέλθουν […]

Home Cinema 3D TV Home cinema LG

LG και Samsung, Χωρίς δικαστική διαμάχη η εύρεση λύσης για την τεχνολογία OLED

Η διαμάχη μεταξύ LG και Samsung για την τεχνολογία OLED συνεχίζεται, αλλά από ότι φαίνεται σε πιο ήπιους τόνου. Σύμφωνα με το Κορεάτικο πρακτορείο ειδήσεων Yonhap οι δύο εταιρείες αποφάσισαν από κοινού να λύσουν τις διαφορές τους για την πατέντα της προαναφερθείσας τεχνολογίας οθονών μέσω διαλόγου, αφήνοντας τελείως στην άκρη τις όποιες δικαστικές διαμάχες θα […]