Τρισδιάστατη τηλεόραση ανοιγοκλείνοντας τα βλέφαρα με ταχύτητα!

Δεν ξέρω αν θα γελάσετε ή θα κλάψετε από τα γέλια με αυτό το βίντεο. Ο παρουσιαστής κάνει demonstration μια πρωτότυπη συσκευή που τοποθετείται δεξιά και αριστερά στα δύο μας μάτια και ανοιγοκλείνει τα βλέφαρα ώστε να πετύχει την τρισδιάστατη απεικόνιση αντικειμένων σε μια οθόνη. Αναφέρει ότι λειτουργεί μόνο σε monitor 120Hz και ότι θα την έχει έτοιμη το 2012.

Fake ή όχι εγώ αυτό το αντικείμενο δεν το “κολλάω” στο κεφάλι μου. Προτιμώ τα γυαλιά 3D τα οποία όσο πάνε γίνονται και πιο ελαφριά.

, Τρισδιάστατη τηλεόραση ανοιγοκλείνοντας τα βλέφαρα με ταχύτητα!

Kudos to Kostis Gk
Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George Anagnostopoulos

Όχι, όχι δε μπορεί…

Thanos

Θα δίνουν και ανταλλακτικά βλέφαρα μαζί με την συσκευή; Αν ναι. τότε πείτε μου που να την αγοράσω τώρα…

Νίκος

άντε να δεις έτσι 2 ώρες ταινία
θα σου μείνει μόνιμο το ανοιγοκλείσιμο τον βλεφάρων

όχι και fake
καραfake το video

Eρωτόκριτος

Rofl. απλά :Ρ. Άμα είχε βγάλει και την γλώσσα και την εκανε πανω κάτω (σε φάση σεξουαλικό) θα είχα πέσει από την καρέκλα από τα γέλια. Fake πάντως, εννοείται.

Αγάπιος Πάνος

Εμένα ρε παιδιά γιατί μου φαίνεται ότι ο τύπος αλληθωρίζει λίγο.. Κοιτάξτε τον στα κοντινά… Ποιος ξέρει τι πατέντες έχει δοκιμάσει μέχρι τώρα και έγινε έτσι.. :p

jivaras123

Εγώ αυτο το πράγμα στο κεφάλι μου δεν το βάζω!

Γιαννης

χαχαχα Λοιπον δεν ξερω τι κανει στο 3D , παντως στο καμακι θα ειναι Νο1!
Ατσσσσσ….

axel

λολ! ανυπαρκτο! μεγάλη επιτυχία θα κάνει!

Μηχ.Μηχ.

Χαχαχαχαχα, Τα τηλεκοντρολ που εχει ειναι απο κλιματιστικο! Μας δουλευει ο τρελιαρης !

Paris

lol έκανε overclock στον εαυτό του.

angelos

Ti μα***ιες, τελίος ψεύτικο. Εγώ δεν κολάω αυτές τις μπούρδες στο κεφάλι μου με καμία δύναμι, αμ το άλλο, πόσες φορές ανοιγόκλησε το κλιματιστικό ?

Nikos Papanikolaou

Παιδια δεν ντρεπεστε! τι κοροιδευτε; δεν καταλαβατε οτι ο ανθρωπος επαθε εγκεφαλικο; αντε γρηγορα να καλεσουμε το 166, να παει ως την Γαλλια!!! τον προλαβενουμε δεν τον προλαβενουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

orestis

Τί μπορεί να σκεφτεί ένας άνθρωπος για να γίνει διάσημος..!. Μόνο και μόνο γι’ αυτό όσο fake και να είναι το βιντεάκι αξίζει βραβείο!:)

FaTaL_ErrOr

Παιδιά έλιωσα στο γέλιο 😀 Τι έκανε ο τυπάς… ΧαχαΧΑΧαΧαχΑΧχαχα

George

Πωπω έλεος πραγματικά 😛
Τι σκέφτηκε να κάνει…πάντως έτσι και βγει στην πραγματικότητα κάτι τέτοιο θα μας μείνει τικ….

Solon

Έλεοοοοοοοοοοος!!!!
Ποιος τρελός θα πάει να γκαβωθεί για να δει 3D μια c0I0ταινία;;;

SpyrouS

Autos tha tuflwthei mexri na vgei (pou siga min vgei) auto to pragma stin paragwgi xD Pantws prepei na dinoun bastounaki kai mavra gualia dwro me kathe agora!!

NikosF

Δεν μας είπε ο φίλοας μας σε πόσο καιρό τυφώνεσαι ή παίρνεις τα μάτια σου στο χέρι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema 3D TV Philips Samsung

Phillips και Samsung: Τέλος οι 3D τηλεοράσεις από φέτος

Οι 3D ταινίες μπορεί να έχουν δημιουργήσει το δικό τους κοινό στο σινεμά, όμως το 3D στο σπίτι, μοιάζει να μην έχει πολλούς fans. Σήμερα η Samsung και λίγο νωρίτερα η Philips, επιβεβαίωσαν επίσημα ότι η σειρά τηλεοράσεων του 2016 δεν θα περιλαμβάνει 3D οθόνες.

Home Cinema 3D TV Home cinema LG

Μεγάλος διαγωνισμός LG Smart TV για developers

H LG Electronics Hellas ανακοίνωσε έναν καινοτόμο και πρωτότυπο διαγωνισμό, στον οποίο οι συμμετέχοντες καλούνται να δημιουργήσουν τη δική τους εφαρμογή με ελληνικό περιεχόμενο για την πλατφόρμα LG Smart TV. Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν σπουδαστές και επαγγελματίες που ασχολούνται με τον προγραμματισμό.

Home Cinema 3D TV Home cinema newsletter

Μειώθηκαν οι πωλήσεις επίπεδων τηλεοράσεων για πρώτη φορά την τελευταία δεκαετία

Σε παγκόσμιο επίπεδο οι επίπεδες τηλεοράσεις (LCD, LED, Plasma) παρουσίασαν πτώση για πρώτη φορά την τελευταία δεκαετία απεικονίζοντας το κορεσμό της συγκεκριμένης αγοράς. Σύμφωνα με στοιχεία της IHS iSuppli το 2012 τα shipments flat τηλεοράσεων ήταν 238.5 εκ. τεμάχια μειωμένα κατά 6.3% σε σχέση με τα 254.6 εκ. τεμάχια το 2011. Τα νούμερα θα επανέλθουν […]

Home Cinema 3D TV Home cinema LG

LG και Samsung, Χωρίς δικαστική διαμάχη η εύρεση λύσης για την τεχνολογία OLED

Η διαμάχη μεταξύ LG και Samsung για την τεχνολογία OLED συνεχίζεται, αλλά από ότι φαίνεται σε πιο ήπιους τόνου. Σύμφωνα με το Κορεάτικο πρακτορείο ειδήσεων Yonhap οι δύο εταιρείες αποφάσισαν από κοινού να λύσουν τις διαφορές τους για την πατέντα της προαναφερθείσας τεχνολογίας οθονών μέσω διαλόγου, αφήνοντας τελείως στην άκρη τις όποιες δικαστικές διαμάχες θα […]