Bang+Olufsen BeoSound 5, Το απόλυτο media player των 5.300 δολαρίων

Δε περιμένεις ποτέ κάτι λιγότερο από τον εντυπωσιακό συνδυασμό απλότητας, αισθητικής και υψηλής τεχνολογίας σε κάθε προϊόν της Bang+Olufsen. Το BeoSound 5 προσφέρει αυτό που οι Δανοί αποκαλούν Μusikgengivelse, δηλαδή καθαρή αναπαραγωγή ήχου δημιουργώντας την απόλυτη μαγική μουσική εμπειρία στο σπίτι. Το BeoSound 5 είναι ένα σύστημα ψηφιακής μουσικής αποτελούμενο από ένα controller και έναν server-εγκέφαλο, τον BeoMaster 5.

, Bang+Olufsen BeoSound 5, Το απόλυτο media player των 5.300 δολαρίων

Ο BeoSound 5 Controller έχει οθόνη LCD 10.4 ιντσών ανάλυσης 1024×768 pixels και έναν τροχό κύλισης από αλουμίνιο που επιτρέπει την εύκολη περιήγησή σας, στα χιλιάδες μουσικά ή media αρχεία σας, με έναν διαισθητικό και κομψό τρόπο. Τοποθετήστε το BeoSound στον τοίχο ή το stand του και αναζητήστε τον αγαπημένο καλλιτέχνη, άλμπουμ ή κομμάτι σας, βλέποντας τα εξώφυλλα των CD με ένα γύρισμα του τροχού!

, Bang+Olufsen BeoSound 5, Το απόλυτο media player των 5.300 δολαρίων

Όλα αυτά υποστηρίζονται από τον server BeoMaster 5 που είναι η κρυφή μονάδα του συστήματος και περιλαμβάνει όλα τα drives για την λειτουργία του και τη χωρητικότητα αποθήκευσης 500GB. Η μουσική (περίπου έως 28.000 τραγούδια) μπορεί να αποθηκευτεί σε WMA Lossless format ενώ επίσης μπορείτε να ακούσετε Ιnternet Music και Radio, να δείτε φωτογραφίες ή να σερφάρετε στο WEB. Άλλα αρχεία που υποστηρίζονται από το σύστημα είναι: WMA, MP3, WAV, ASF, AAC, ASX, M3U, BMP, GIF, PNG, TIFF, JPEG, JPG, MPEG, MPE, PMG, AVI, WMV, VFW1111 – οπότε και δεν θα έχετε μάλλον κανένα πρόβλημα! Στο σύστημα θα βρείτε όλες τις γνωστές υποδοχές σύνδεσης. Αναλογική έξοδου ήχου, S/PDIF ψηφιακή έξοδο, HDMI, DVI-I, Ethernet και τρεις θύρες USB.

, Bang+Olufsen BeoSound 5, Το απόλυτο media player των 5.300 δολαρίων

Επειδή μάλιστα με τη μουσική πρέπει να χαλαρώνει κανείς, δε χρειάζεται να επιλέγετε κάθε φορά τι κομμάτια θα ακούσετε, υποδηλώστε με ένα τραγούδι το mood σας και το BeoSound 5 με την τεχνολογία MOTS (More Of The Same) που διαθέτει θα σαρώσει τη μουσική βιβλιοθήκη σας και με βάση τη τονικότητα, τον ρυθμό και τις φωνητικές αρμονίες του αρχικού τραγουδιού θα φτιάξει το κατάλληλο playlist για εσάς!

, Bang+Olufsen BeoSound 5, Το απόλυτο media player των 5.300 δολαρίων

To BeoSound 5 θα είναι διαθέσιμο τον Μάρτιο του 2009 στη τιμή των 5.300 δολαρίων περίπου. Εγώ λέω να πάρω δύο – και για το εξοχικό…
www.beosound5.com

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
thanos11880

kiklofori stin agora to sigekrimeno

Κώστας Βλαχάκης

Ναι κυκλοφορεί στην τιμή των 5.300 δολαρίων. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αλλά φαντάζομαι ότι η ελληνική αντιπροσωπεία πρέπει να το έχει φέρει, ίσως όμως να χρειάζεται παραγγελία.

gorgonitsa

Απρίλιο με Μάρτιο θα έρθει Ελλάδα όπως μας πληροφόρησαν από το κατάστημα Β&Ο στο Golden Hall. Για την “ελληνική” τιμή δεν ξέρουν ποια θα είναι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema Nova

Nova: Νέα εμπειρία θέασης με την EON On Demand

Η EON On Demand προσφέρει σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη user interface, που περιλαμβάνει προτεινόμενο περιεχόμενο, εξατομίκευση και επιλογή λήψης (download).

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Home Cinema Samsung

Samsung 98″ Q80C: Η μεγαλύτερη τηλεόραση QLED

Η Samsung επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της κορυφαίας σειράς QLED με τη μεγαλύτερη τηλεόραση που έχει κατασκευάσει μέχρι στιγμής, την 98″ QLED Q80C.