Blu-ray players, Όλα τα νέα μοντέλα του 2011

Αυτά είναι όλα τα νέα μοντέλα Blu-ray players που αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στη χρονιά. Είναι το lineup 2011 από τις δημοφιλέστερες εταιρείες consumer electronics και υπόσχονται καλύτερη εικόνα με πλούσια χρώματα και μεγαλύτερη ευκρίνεια. Τα κορυφαία μοντέλα έρχονται με υποστήριξη 3D και σύνδεση στο ίντερνετ.

Τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί.

LG

, Blu-ray players, Όλα τα νέα μοντέλα του 2011
BD630
Εισαγωγικό μοντέλο με σύνδεση στο ίντερνετ και υποδοχή για Wi-Fi.

BD640
Εισαγωγικό μοντέλο με σύνδεση στο ίντερνετ και ενσωματωμένο Wi-Fi.

BD650
Υποστήριξη Blu-ray 3D και υποδοχή Wi-Fi (και DLNA).

BD670
Υποστήριξη Blu-ray 3D και ενσωματωμένο Wi-Fi (και DLNA).

BD690
Υποστήριξη Blu-ray 3D και ενσωματωμένο Wi-Fi (και DLNA) και σκληρός δίσκος 250GB.

Panasonic

, Blu-ray players, Όλα τα νέα μοντέλα του 2011
DMP-BD75
Υποδοχή USB και θύρα HDMI με upscaling σε 1080p.

DMP-BDT110
Υποστήριξη Blu-ray 3D, σύνδεση στο ίντερνετ και υποδοχή για Wi-Fi.

DMP-BDT210
Υποστήριξη Blu-ray 3D, σύνδεση στο ίντερνετ, ενσωματωμένο Wi-Fi και πλήκτρα αφής.

DMP-BDT310
Υποστήριξη Blu-ray 3D, σύνδεση στο ίντερνετ, ενσωματωμένο Wi-Fi και πλήκτρα αφής.

Samsung

, Blu-ray players, Όλα τα νέα μοντέλα του 2011
BD-D7500
Το πιο λεπτό Blu-ray 3D, σύνδεση στο ίντερνετ, ενσωματωμένο Wi-Fi.

BD-D7000
Υποστήριξη Blu-ray 3D, σύνδεση στο ίντερνετ και ενσωματωμένο Wi-Fi.

BD-D6700
Υποστήριξη Blu-ray 3D, σύνδεση στο ίντερνετ και ενσωματωμένο Wi-Fi.

BD-D6500
Υποστήριξη Blu-ray 3D, σύνδεση στο ίντερνετ και ενσωματωμένο Wi-Fi (και DLNA).

Sony

, Blu-ray players, Όλα τα νέα μοντέλα του 2011
BDP-S380
Υποστήριξη Blu-ray 3D και δίσκων SACD (Super Audio CD) και υποδοχή για Wi-Fi.

BDP-S480
Υποστήριξη Blu-ray 3D και δίσκων SACD (Super Audio CD) και υποδοχή για Wi-Fi (και DLNA).

BDP-S580
Υποστήριξη Blu-ray 3D και δίσκων SACD (Super Audio CD) και ενσωματωμένο για Wi-Fi n (και DLNA).

BDP-S780
Υποστήριξη Blu-ray 3D, μετατροπή περιεχομένου 2D σε 3D.

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nearxos

Ti δυνατότητες σου δίνει η συνδεσιμότητα στο Internet?

nearxos

thanx

Nikos

Να αγοράσετε LG – θα καλοπεράσετε σίγουρα!
https://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1229543.
4000 posts, το 80% των οποίων είναι παράπονα και προχωράει ακάθεκτα!

Επίσης, Κώστα, η σωστή δήλωση δεν είναι η “ναι, θέλουν και τα Blu-ray update” αλλά η “τα βγάζουν τόσο βιαστικά στην αγορά που μόνο μετά από κανά χρόνο και ατελείωτα updates μπορείς να πεις οτι έχεις ένα κάποιο προϊόν στα χέρια σου, οπότε το update είναι εντελώς απαραίτητο”…

Nikos

Μεγάλε, έχω το BD570 από τον περασμένο Μάιο και έχω ξοδέψει πάνω του τις περισσότερες ώρες από οποιοδήποτε άλλο προϊόν έχω αγοράσει ποτέ μου για να καταλάβω πως θα το κάνω να λειτουργήσει έτσι όπως υποστηρίζει η εταιρία στο user’s guide του. Φυσικά και δεν θα σου δώσω τα εν λόγω posts στο χέρι όπως λες – μέρος του μαρτύριου του να είσαι ιδιοκτήτης ενός τέτοιου player είναι και η ανάγνωση του εν λόγω forum. Πραγματικά δεν έχω καταλάβει ποτέ τους χρήστες που δηλώνουν υπερ-ευχαριστημένοι από ένα προϊόν που δεκάδες άλλοι ωρύονται για την κακή του ποιότητα, αλλά θα σου απαριθμήσω μια λίστα με τα τρέχοντα προβλήματα της σειράς BD5xx και βγάλε τα συμπεράσματά σου: 1). Πηδάει ή κολλάει στα πιο πολλά blu-ray όταν έχουν επιλεχθεί τα 24 frames ως έξοδός του (ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ γκέλα για ένα blu-ray player). 2). Τα διάφορα avi που μπορεί να παίξει θέλουν ειδική κατεργασία για να τα παίξει σωστά (χωρίς χάσιμο συγχρονισμού ήχου-εικόνας αλλά και για να μπορείς να “πηδάς” στοι χρόνο μέσα τους, ή να χρησιμοποιείς τα ffd και rwd). Παλαιότερα σκέτα dvd players της LG δεν είχαν το παραμικρό πρόβλημα με τα ίδιa ακριβώς αρχεία, χωρίς να απαιτούν ειδική διεργασία. Αγόρασα blu-ray player… Συνέχεια »

Nikos

Ναι, σωστά τα λες, αλλά η ουσία του post μου είναι η τελευταία παράγραφος και όχι όλα τα άλλα. Και γω στην αρχή νόμιζα οτι ήμουν Ο άσχετος ή Ο γκαντέμης ή οτι είχα ΤΑ σκουπίδια για περιφερειακά, αλλά όταν άρχιζε και αυγάτιζε το θέμα στο αμερικάνικο forum, ησύχασα βράζοντας στην ίδια κατσαρόλα που βράζουν και τόσοι άλλοι άτυχοι ιδιοκτήτες της εν λόγω σειράς. Αυτή είναι η έννοια της “καλοπέρασης”, να λυσσάει ο κόσμος όλος με σοβαρότατα προβλήματα και η LG να ετοιμάζει την επόμενη “καλύτερη” γενιά αφήνοντας όλους τους υπόλοιπους πίσω.

Παρεμπιπτόντως, η σειρά (μου) λανσαρίστηκε πριν από 9 μήνες στην Ελλάδα και πολλά από τα παραπάνω προβλήματα υπάρχουν από την day 1- δεν νομίζω να μου καίγεται κάποιο καρφί αν θεωρείται παλιά από την LG, ούτε δέχομαι σαν δικαιολογία οτι ένα μοντέλο 2010 δικαιολογείται να έχει τέτοια απαράδεκτη συμπεριφορά (μην με παρεξηγείς, δεν την πέφτω σε εσένα). Γι αυτό έχουμε τα updates (για να επιστρέψουμε και στην αρχή) για να διορθώνουμε τα κακώς κείμενα. Τέλος, οτι είδες από εμένα γραμμένα παραπάνω, θα τα δεις και στο αμερικάνικο thread επαναλαμβανόμενα από πολλούς…

geo.k

Κανω μια μικρη ερευνα αγορας και ετσι βρεθηκα και εδω. Παιζουν ολα τα blu ray players τα .avi ; Βρησκω μοντελα που παιζουν mkv π.χ. αλλα για avi τσιμουδια. Ή μηπως ειναι αυτονοητο οτι ολα παιζουν

ΝΙΚΟΣ

δεν ξερω τι κανει το L.G αλλα εγω πηρα sony blu ray BDP-S470 KAI ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΕΝΣΩΜΑΤΟΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ!ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ?

ΝΙΚΟΣ

οκ !αλλα μηπωσ ειναι ευκολο να μου πειτε αν μπορει το μπντελο που εχω να συνδεθει συμφωνα με τα λεγομενα της εταιριας σε οικιακο δυκτιο?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.