Bryston B135 SST2, H νέα ναυαρχίδα της σειράς ενισχυτών

Το B135 SST2 έρχεται να αντικαταστήσει το ήδη δημοφιλές μοντέλο της Bryston, το B100 SST, που έστεκε στην κορυφή της σειράς για 7 ολόκληρα χρόνια. Το νέο υποχρεούται λοιπόν να είναι καλύτερο, προσφέροντας 135 watts σε κάθε κανάλι με αντίσταση 8 ohm, ενώ χρησιμοποιεί αναλογικά κυκλώματα στην προενίσχυση. Αυτό για την εταιρεία σημαίνει ακόμα καλύτερο ήχο σε ένα compact σώμα.

Το Bryston B-135 SST2 έχει 7 εισόδους μπροστινή είσοδο ακουστικών και την επιλογή να συνοδευτεί από ένα τηλεχειριστήριο. Η διαχείριση των πηγών ενέργειας έχει τύχει ιδιαίτερης προσοχής, ενώ ο ενισχυτής αναμένεται να έρθει στους dealers της εταιρείας (στην Ελλάδα είναι η Adamco) στις αρχές Μαΐου.

, Bryston B135 SST2, H νέα ναυαρχίδα της σειράς ενισχυτών

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Haduuken!

Κορυφή , τιμή 5-6 χιλιάρικα ε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema Nova

Nova: Νέα εμπειρία θέασης με την EON On Demand

Η EON On Demand προσφέρει σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη user interface, που περιλαμβάνει προτεινόμενο περιεχόμενο, εξατομίκευση και επιλογή λήψης (download).

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Home Cinema Samsung

Samsung 98″ Q80C: Η μεγαλύτερη τηλεόραση QLED

Η Samsung επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της κορυφαίας σειράς QLED με τη μεγαλύτερη τηλεόραση που έχει κατασκευάσει μέχρι στιγμής, την 98″ QLED Q80C.