Canton DM1 | Home Cinema χωρίς καλώδια

, Canton DM1 | Home Cinema χωρίς καλώδιαΗ γερμανική Canton παρουσίασε πρόσφατα το DM 1, ενεργό σύστημα 2.1 για home cinema και μουσική το οποίο αποδίδει ρεαλιστικά virtual surround ήχο, χωρίς να χρειάζεται η πολύπλοκη εγκατάσταση ενός συστήματος 5.1 ή 7.1. Tο νέο σύστημα DM 1 σας δίνει τη δυνατότητα πολύ απλά – μόνο με ένα κεντρικό ηχείο – και ένα ενεργό subwoofer – να στήσετε με εύκολη εγκατάσταση (Plug & Play), το δικό σας home cinema, χωρίς να είναι απαραίτητη η τοποθέτηση και η σύνδεση πέντε ή περισσότερων ηχείων περιμετρικά του δωματίου.

Χάρη στη μορφή του, το DM 1 σας παρέχει την ακουστική εμπειρία της υψηλής ποιότητας του surround ήχου ενός οικιακού κινηματογράφου, μετατρέποντας πραγματικά το μέτριο ήχο των ενσωματωμένων ηχείων των τηλεοράσεων σε ένα δυναμικό πεδίο ήχου υψηλής πιστότητας.

Το ηχείο-μπάρα του DM 1 αποτελείται στο σύνολο από οκτώ μεγάφωνα και μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα κάτω από την οθόνη ή να στηριχθεί με βάσεις στον τοίχο, ενώ το ενεργό subwoofer 9 ιντσών με το ενσωματωμένο ραδιόφωνο μπορεί να τοποθετηθεί διακριτικά σε μία γωνία. Η διαχείριση του DM 1 γίνεται πολύ εύκολα, μέσω ενός μικρού RF τηλεχειριστηρίου με οθόνη.

Το σύστημα DM 1 διατίθεται σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις: μαύρο γυαλιστερό, ασημί και μαύρο.
Λιανική Τιμή (συμπ. 19% Φ.Π.Α.): 1300 ευρώ (Silver, Black) και 1550 ευρώ (Black High Gloss)

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παύλος

e afou ine gialistero as dosoume 250 evro parapanw na to xaroume..plaka mas kanoun…pantos se auta ta lefta pisw h bose ine poli dinato xarti..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Canton

Canton DSS 303: Απολαύστε το iPod σας χωρίς ακουστικά

Η Canton, γνωστή κατασκευάστρια εταιρεία ηχείων υψηλής ποιότητας, παρουσίασε πρόσφατα το Canton DSS 303, το νέο σύστημα Docking Station για το iPod, θέτοντας νέα στάνταρτς στους φανατικούς της MP3 μουσικής. Το Canton DSS 303 με ισχύ 2x50W RMS προσαρμοσμένα σε 2 coaxial ηχεία αλουμινίου, παράγει εξαίσιο ήχο και σας δίνει την δυνατότητα να απολαύσετε τις […]

Ήχος Canton

Νέες σειρές ηχείων InWall και InCeiling της Canton

Πολύ δύσκολα θα μπορέσετε να διακρίνετε από μακριά τα Canton ηχεία των σειρών InWall και InCeiling σε ένα τοίχο ή σε ένα ταβάνι, ενώ η ευρεία ηχητική κάλυψη και η εντυπωσιακή αναπαραγωγή του ήχου θα σας πείσουν ότι είναι τοποθετημένα κάπου εκεί.

Καταστήματα Canton JBL

Wavemotion – Technology, Aesthetics, Design

Νέα δυναμική για την ΙΝΤ electronics. Μετά από δέκα χρόνια ανοδικής πορείας στην αγορά του mobile computing και έχοντας αναπτύξει τα τελευταία δύο χρόνια παράλληλη δραστηριότητα στο χώρο της υψηλής τεχνολογίας, του ήχου και της εικόνας, αποφάσισε να δημιουργήσει μία νέα, αυτόνομη επιχειρησιακή μονάδα τη WaveMotion, η οποία έχει ως στόχο τη διανομή προϊόντων υψηλής […]