Digea, 9 Δεκεμβρίου σε Αγρίνιο, Πρέβεζα, Λευκάδα και Άρτα

Στις 9 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει στη Δυτική Ελλάδα η μετάδοση με ψηφιακό σήμα Digea των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας από το κέντρο εκπομπής «Ακαρνανικά». Όσοι λαμβάνετε τηλεοπτικό σήμα από εκεί θα χρειαστεί να διαθέτετε τηλεόραση ή εξωτερικό αποκωδικοποιητή τεχνολογίας DVB-T MPEG4 ή H.264 και η κεραία σας να είναι προσανατολισμένη προς το συγκεκριμένο κέντρο εκπομπής.

Πρόσβαση στο ψηφιακό σήμα θα έχουν οι κάτοικοι των πόλεων του Αγρινίου, της Πρέβεζας, της Λευκάδας, της Άρτας, τμημάτων των Ιονίων Νήσων καθώς και περιοχές των νομών της Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Πρέβεζας και Αχαΐας.

Το αναλογικό σήμα θα διακοπεί από το συγκεκριμένο κέντρο εκπομπής για τους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση 21161/08. Οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας είναι οι ALPHA, ALTER, ANT1, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, MEGA, ΣΚΑΪ, STAR.

Πατήστε πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση.
, Digea, 9 Δεκεμβρίου σε Αγρίνιο, Πρέβεζα, Λευκάδα και Άρτα

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Loukas

Για Κρήτη ξέρουμε τίποτα γιατι η εταιρεία βγάζει μια ανακοίνωση τον 6μηνό

Max91

Ναι και εγω ενδιαγερομαι για Κρητη… καποια στιγμη ειχε ακουστει οτι θα εχουμε Digea τον Οκτώβρη αλλα δεννννν…..

Christos

Εμάς εδώ στν Πάτρα μας έχουν … μν πώ τι μας έχουν! Ενώ εκεί π θ έπερεπε ν είμαστε στους 3 πρώτους θ είμαστε οι τελευταίοι!

antonis

+1 ότι είπε και ο από πάνω…μας έχουνε γραμμένους…

Christos

Ακριβώς!

giannis

εμενα δεν με απασχολει το ψηφιακο σημα δεν εχω τηλεοραση με ψηφιακο δεκτη και απλα οταν σταματησουν να εκπεμπουν αναλογικα θα παρω εναν δεκτη

Γιαννης

Άλλος ένας για Κρήτη βρε παιδιά. Έχετε ακούσει κάτι?

haris

ειμαι 20 χιλιομετρα απο θεσσαλονικη και δεν παινουμε καλα καλα τα αναλογικα………..

giorgio

Έλεος, Τρίπολη πότε θα έρθει επιτέλους;
Κρίμα την HD τηλεόραση που σκέφτομαι να αγοράσω.

pk

ειμαι πατρα.ξερει κανεις πως μπορω να βρω ποια καναλια τα πιανω απο το κεντρο αροης και ποια απο το κεντρο ακαρνανικα?

Κώστας Βλαχάκης

Η Πάτρα θα πιάσει από το κέντρο εκπομπής Αόρης που σύμφωνα με πληροφορίες θα ξεκινήσει το διάστημα Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου, θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

Για Κρήτη παιδιά δεν έχω ακούσει τίποτα ακόμα.

hayatevo9

Για come του δώθε σηματάκι.. Να ρωτήσω, τώρα με το νέο σήμα θα πρέπει αναγκαστικά να πάρουμε δέκτη? Γιατί στη Θεσσαλονίκη η μητέρα ενός φίλου πιάνει κανονικά με το παλιό σήμα, χωρίς να έχει δέκτη δηλαδή!!

Θεόφιλος

εδω στνον Ωρωπό που ειμαστε στο νομό Αττικής δεν εχουμε….μαλλον για το 2013 το βλέπω…..

chris0v

στην Κω να το φερουν γιατι μονο ΑΝΤ1 και Μεγα φαινεται ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ και πιανουμε ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

John_sxz

@chris0v ε και εμείς που τα πιάνουμε, πάλι τούρκικα βλέπουμε. Η μόνη διαφορά είναι οτι εσύ δεν εχεις υπότιτλους…. χαχα (σορρυ για τα greeklish πριν, λογω κεκτημένης ταχύτητας

giwrgos

Αυτο που γίνεται με την Κρητη δεν εχει προηγούμενο
Σε όλα τα θέματα γραμμένους μας εχουν…
μας περνανε για πολίτες ΄β κατηγορίας μάλλον!
παντού πισω ,μην αρχισω να λέω για υποστηριξη
και ταχύτητες adsl …:(

Marios

hayatevo9 πιανει με το αναλογικο σημα διοτι απλα η αναλογικη μεταδοση ΔΕΝ εχει σταματησει ακομη. Ειμαστε στην περιοδο μεταβασης και γινονται ταυτοχρονα και οι 2 μεταδοσεις, αναλογικη & ψηφιακη. Οταν σταματησει η αναλογικη θα θελεις οπωσδηποτε αποκωδικοποιητη για να δεις τηλεοραση.

Αν εχεις τηλεοραση με ενσωματωμενο αποκωδικοποιητη θα διαπιστωσεις πως με ενα κουμπι μπορεις να αλλαξεις απο ψηφιακα σε αναλογικα και το αντιθετο(θα δεις και τις διαφορες στην εικονα ετσι μεταξυ των δυο μεταδοσεων). Μολις σταματησει η αναλογικη, θα εχεις μονο τα “DTV” καναλια.

ioannisioannina

Γιαννενα ποτε θα ερθετε παλικαρια της digea?? Βλεπω να ερχεται πρωτα η αλβανικη ψηφιακη τηλεοραση hahahaha. Στην νεοελλας ολα κινουνται με γοργους ρυθμους (…στην επιβολη οικονομικων μετρων)

Κωστας

δοκιμαστικα στις συχνότητες 31 & 37 παρακατω εχω βιντεο πριν απο λιγο (μαζι με 28 & 47 )

https://www.youtube.com/watch?v=sHUI8Q-WTdQ

αν δεν παιζει το βιντεο ειναι γιατι ακομα κανει επεξεργασία το Youtube

Ευαγγελος

Πρώτα θα έρθουν οι εξωγήινοι και μετά η Digea… Στο Βόλο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema Nova

Nova: Νέα εμπειρία θέασης με την EON On Demand

Η EON On Demand προσφέρει σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη user interface, που περιλαμβάνει προτεινόμενο περιεχόμενο, εξατομίκευση και επιλογή λήψης (download).

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Home Cinema Samsung

Samsung 98″ Q80C: Η μεγαλύτερη τηλεόραση QLED

Η Samsung επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της κορυφαίας σειράς QLED με τη μεγαλύτερη τηλεόραση που έχει κατασκευάσει μέχρι στιγμής, την 98″ QLED Q80C.