Digea Ψηφιακή Τηλεόραση, Το Μάϊο πάει Κρήτη

Επόμενος μεγάλος σταθμός της ψηφιακής τηλεόρασης Digea θα είναι η Κρήτη. Το μεγαλύτερο νησί της χώρας μας θα καλυφθεί με επίγειο ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα από άκρη σε άκρη από δύο κέντρα εκπομπής, από τη Ρογδιά στο Ηράκλειο και τη Μαλάξα στα Χανιά. Στην Κρήτη θα πραγματοποιηθεί switch-off που σημαίνει ότι θα σταματήσουν οι εκπομπές του αναλογικού σήματος.

, Digea Ψηφιακή Τηλεόραση, Το Μάϊο πάει Κρήτη

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
leonidas

Κάλιο αργά παρά ποτέ!!!

Δημητρης K.

Αρκαδια δεν θα ερθει ποτε???

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

χαλκιδηκη ποτε λεει να ερθει πια ποπο!!!

Giannisma

Σητεια θα εχουμε;;

Σταυρος

και που θα έρθει μην περιμένετε πολλά! όλο θα κολλάει και θα βγάζει ψηφια στην οθόνη!! τουλάχιστο κομοτηνή έτσι γίνεται!!!

takis1994

Στην Κρήτη θα πραγματοποιηθεί switch-off που σημαίνει ότι θα σταματήσουν οι εκπομπές του αναλογικού σήματος.

Ποτε θα γινει αυτο; Δηλαδη , με το που ερθει ψηφιακο σημα, τελος το αναλογικο (για την Κρητη)

Και ο παππους/γιαγια μου στο Ρεθυμνο τι θα βλεπει;

aristeidis

Γιάννενα πότε έρχετε ;;

dousis

Ηθελε ο θεός και η digea!!!!!!!!!

Drezzed

Από “άκρη σε άκρη”? Συγγνώμη, αλλά ο γράφων του κειμένου ή είναι παντελώς αγεωγράφητος ή έχει πρόβλημα σύνδεσης με την πραγματικότητα! Τις σκέφτονται αυτές τις …ανοησίες πριν τις γράψουν; Η Κρήτη απαιτεί το λιγότερο 40 σημεία εκπομπής για να καλυφθεί “από άκρη σε άκρη”.

Mario Vito

Γιατί ρε παιδιά πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει κάποιος αγενής σε οποιαδήποτε σχόλια οπουδήποτε τα διαβάσω! Εάν όντως έχει λάθος ο κ. Βλαχάκης μπορείς να πεις όμορφα.. : “νομίζω ότι είναι λάθος αυτό που λέτε γιατί από τις γνώσεις μου σαν τεχνικός τηλεπικοινωνιών γνωρίζω πως η Κρήτη χρειάζεται 40 πομπούς για να καλυφθεί απ’ άκρη σ’ άκρη”.

Οσων αφορά την είδηση δεν μπορεί παρά να με κάνει χαρούμενο αν και στο Ηράκλειο έχει πολύ καλό αναλογικό σήμα ούτως ή άλλος !

giannis

Κώστα digital switch-over λέγεται όχι off. Έχω ασχοληθεί και με το καλό ξεκινάω και πτυχιακή πάνω στο θέμα γι’αυτό το ξέρω.Θα χαρώ σε λίγο καιρό να γράψω και κάτι παραπάνω και γιατί όχι να σου στείλω και κανα άρθρο 🙂
Θα συμφωνήσω με τον Mario Vito σε αυτά που είπε απο πάνω.
Κώστα συνέχισε την πολύ καλή δουλειά που κάνεις!

md03582

aristeidis +1

Γιάννενα ρε παιδιά πότε πιά??

tainia

επιτέλους..!!!!

Γιώργος

Επιτέλους και στην Κρήτη…Κώστα Μαλάξα λέγεται η περιοχή και όχι Μάλαξα.

vgk

Καλημέρα…από που το ξέρεις ότι θα βγει Κρήτη τον Μάιο? Ξέρεις και ημερομηνία?

vgk

…ευχαριστώ!!!

grethimno

https://www.digea.gr/home.html –> περιοχή κάλυψης, και επιλέγεις τους σταθμούς μετάδοσης.
Πάντως από ότι είδα η ανατολική Κρήτη δεν είναι μέσα. Ηράκλειο και Χανιά-Ρέθυμνο θα πιάνουν το 1/3 του νομού. Άμα κόψουν δηλαδή και την εκπομπή σε αναλογικό τότε ένα μεγάλο κομμάτι της Κρήτης δεν θα έχει τηλεόραση.

Από το 2008 η ίδια κοροϊδία για την Κρήτη … Είναι όλοι τους ανίκανοι! Δε μπορούν να μοιρλασουν 2 γαϊδάρων άχυρα!!! Που θα πάει;… Στα πλαίσια του ανταγωνισμού όλο και κάποια άλλη εταιρεία θα σκάσει μύτη, και σίγουρα θα προτιμηθεί… Μακάρι να πεινάσει ο Digeάρχης!

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ???

grethimno

καλο σεπτεμβρη και βλεπουμε.. ειχα μιλησει με ατομο που ηταν στο συνεδριο και τους το ειπαν απ εξω απ εξω.

Από το 2008 η ίδια κοροϊδία για την Κρήτη …
Είναι digeανίκανοι! Δε μπορούν να μοιράσουν 2 γαϊδάρων άχυρα!!!
Που θα πάει;… Στα πλαίσια του ανταγωνισμού όλο και κάποια άλλη εταιρεία θα σκάσει μύτη, και σίγουρα θα προτιμηθεί…
Μακάρι να πεινάσει ο Digeάρχης!

Ούτε το Σεπτέμβρη θα έρθει η ψηφιακή της Ντιτζια στην Κρήτη… Μην ακούτε τι λένε μας έχουνε για τελευταίο τροχό της άμαξας τους κρητικούς…

Απ’ότι άκουσα η άλλη ψηφιακή εταιρεία Digital Union σχεδιάζει αναβάθμιση του σήματός της και προσθήκη κι άλλων καναλιών στις εκπομπές της…

Digital Union και πάλι Digital Union… Αυτοί τουλάχιστον υπολογίζουν την επαρχία….

Δεν ξέρω τι έλεγαν για τον Μάιο αλλά έχουμε Ιούλη στα Χανιά και από Digea τίποτα …

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ

Έ ρε σανίδα βρεγμένη που τους χρειάζεται τους DIGEO υπεύθυνο-ανεύθυνους για την απίστευτη κοροϊδία της άφιξης του ψηφιακού σήματος στην μεγαλόνησο……όπως και την υπόθεση κατασκευής του (από 7 και πλέον Πρωθυπουργούς και αμέτρητους υπουργούς εξαγγελθέντος) νέου αεροδρομίου στο Καστέλι Πεδιάδος … και κάνω μια ίσως ανόητη σκέψη….μήπως …λέω μήπως έχουν κατά νου την πιθανότητα απόσχησης-ανεξαρτητοποίησης του νησιού μας από την υπόλοιπη Ελλάδα και το αναβάλλουν ….και το αναβάλλουν ….και το αναβάλλουν έως δούν τι θα συμβεί…..

ΧΑΡ ΜΑΡ

Επαε παντως ακομη ναρθει τουτονα το διαολοντιτζεα. Αϊ σιχτιρ.

χαρης νεαπολη λασιθιου

Παιδια οι κυριοι απο την digea απλα θα κανουν καλυψη σε ολη την ελλαδα και τελος η κρητη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema Nova

Nova: Νέα εμπειρία θέασης με την EON On Demand

Η EON On Demand προσφέρει σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη user interface, που περιλαμβάνει προτεινόμενο περιεχόμενο, εξατομίκευση και επιλογή λήψης (download).

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Home Cinema Samsung

Samsung 98″ Q80C: Η μεγαλύτερη τηλεόραση QLED

Η Samsung επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της κορυφαίας σειράς QLED με τη μεγαλύτερη τηλεόραση που έχει κατασκευάσει μέχρι στιγμής, την 98″ QLED Q80C.