Epson TW420, Εύχρηστος και οικονομικός βιντεοπροβολέας 3LCD

Η Epson παρουσιάζει το νέο βιντεοπροβολέα Home Cinema TW420. Ο προσιτός και ευέλικτος HD Ready προβολέας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία της μεγάλης οθόνης στο σπίτι για τους λάτρεις των video games, των αθλητικών γεγονότων και των ταινιών. Ο TW420 είναι οικονομικός, εύχρηστος, με ποικίλες λειτουργίες και ενσωματώνει τεχνολογία 3LCD για αναπαραγωγή εικόνων εξαιρετικής ποιότητας έως και 720p.

, Epson TW420, Εύχρηστος και οικονομικός βιντεοπροβολέας 3LCD

Με τον Epson TW420, οποιεσδήποτε προκαταλήψεις για τους προβολείς όπως ότι είναι θορυβώδεις, μεγάλου μεγέθους που ταιριάζουν μόνο στη μεγάλη, σκοτεινή αίθουσα μιας διάλεξης, τώρα εξαλείφονται. Ο νέος προβολέας παρέχει εξαιρετική φωτεινότητα 2000 lm, επιτυγχάνοντας εικόνες άριστης ποιότητας ακόμη και στο φως της ημέρας. Ο λειτουργικός θόρυβος έχει μειωθεί σημαντικά, ενώ τα ενσωματωμένα ηχεία των 7W εξασφαλίζουν εξαιρετική απόδοση ήχου που συμπληρώνει την καθαρότητα της εικόνας.

Ο προβολέας έχει κατασκευαστεί για να προσφέρει σε οποιοδήποτε σπίτι την μέγιστη ευελιξία, που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθήσουν τηλεοπτικά προγράμματα, ταινίες, slide-shows φωτογραφιών και αθλητικές μεταδόσεις, καθώς επίσης να παίξουν video games και να ακούσουν μουσική, με μια νέα HD εμπειρία.

Εύχρηστος και απλός στην εγκατάσταση, αυτός ο HD ready προβολέας ανάλυσης 720p έχει πολυάριθμα έξυπνα χαρακτηριστικά που τον καθιστούν εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη. Η αυτόματη Keystone διόρθωση εγγυάται γρήγορη έναρξη προβολής, εξαλείφοντας την ανάγκη χειροκίνητης ρύθμισης των διαστάσεων της οθόνης. Το ευρύ φάσμα των εξωτερικών σημείων σύνδεσης στον TW420 εξασφαλίζει συμβατότητα με HDMI, USB, την κάρτα SD και S-video.

Η καινοτόμος 3LCD τεχνολογία της Epson επιτρέπει ένα ευρύτερο φάσμα χρωμάτων λόγω της εκλεπτυσμένης κίνησης των μικροσκοπικών υγρών κρύσταλλων στα 3LCD πάνελ. Αυτή η καινοτομία εξασφαλίζει ότι μεγαλύτερα επίπεδα αντίθεσης ακόμη και στα σκοτεινότερα μέρη της εικόνας, εξαλείφοντας ταυτόχρονα το θάμπωμα των εικόνων.

Ο βιντεοπροβολέας TW420 διαθέτει επίσης υψηλή αισθητική ανάλογη με τις αναπαραγόμενες εικόνες, επιτρέποντας στους χρήστες να ζήσουν την εμπειρία της μεγάλης οθόνης HD στο σπίτι τους χωρίς συμβιβασμούς στο προσωπικό τους στυλ. Το μικρό και μοντέρνο σχέδιο εξασφαλίζει στον TW420 τη δυνατότητα να αποτελέσει τμήμα ενός μοντέρνου σπιτιού, όπως το DVD ή η κονσόλα παιχνιδιών που βρίσκονται δίπλα του. Η πλέον σύγχρονη τεχνολογία Epson που διαθέτει αυτός ο προβολέας, επιτρέπει επίσης στο χρήστη να κάνει οικονομία σε ηλεκτρική ενέργεια αλλά και σε χρήματα.

Epson TW420
• HD Ready 720p προβολέας, ιδανικός για τους λάτρεις των home cinema και των video games.
• Τεχνολογία Epson 3LCD για τις φωτεινότερες εικόνες, την ακριβέστερη αναπαραγωγή χρώματος και την καλύτερη διαβάθμιση του γκρίζου.
• Ισχυρή παραγωγή φωτός 2000 lm για προβολή ακόμη και στο φως της ημέρας.
• Συνδεσιμότητα με μια σειρά πηγών εισαγωγής, χρησιμοποιώντας HDMI, βίντεο, S-Video και RGB.
• Ψηφιακές φωτογραφίες στη μεγάλη οθόνη με USB ή άμεσα από μια κάρτα SD.
• Διαφορετικές ρυθμίσεις χρώματος ανάλογα με τις ανάγκες, συμπεριλαμβανομένης και της ειδικής ρύθμισης για παιχνίδια.
• Ενσωματωμένα ηχεία 7W για μια ολοκληρωμένη εμπειρία παιχνιδιού.
• Εύχρηστες δυνατότητες (αυτόματη διόρθωση Keystone, γρήγορη έναρξη, εύχρηστο τηλεχειριστήριο).
• Τρία χρόνια εγγύηση για τον προβολέα και το λαμπτήρα.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Epson

Epson MOVERIO BT-200, Ένας νέος τρόπος να βλέπεις τον κόσμο

H Epson παρουσίασε τα έξυπνα γυαλιά MOVERIO BT-200 που δημιουργούν την αίσθηση ότι παρακολουθούμε μια οθόνη 320 ιντσών από απόσταση 20 μέτρων. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει να βλέπει μόνο την εικόνα που θέλει σε μαύρο φόντο, π.χ. μια ταινία ακόμα και 3D ενώ οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να κάνει διάφανη την οθόνη και να δει […]

Computers Epson

EPSON εκτυπωτές, έως και 90% χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα

Κάντε το συγκριτικό τεστ μεταξύ ενός εκτυπωτή Epson και ενός Canon/HP/Samsung και δείτε γιατί με έναν εκτυπωτή Ink Tank System, εξοικονομείτε έως και 90% χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα σε σχέση με τους εκτυπωτές του ανταγωνισμού και έως 95% χαμηλότερη κατανάλωση ισχύος σε σχέση με τους εκτυπωτές laser του ανταγωνισμού!

Computers Epson

EPSON μονόχρωμη σειρά Ink Tank System με χαμηλό κόστος εκτύπωσης

Η μονόχρωμη σειρά Ink Tank System της Epson M200, M105 και M100 είναι ειδικά σχεδιασμένη για μικρά γραφεία και χρήστες στο σπίτι και προσφέρει εξαιρετικά χαμηλό κόστος εκτύπωσης με την ποιότητα της Epson. Αυτό οφείλεται στα δοχεία μελάνης εξαιρετικά υψηλής χωρητικότητας 140ml, που μπορούν να ξαναγεμίσουν με γνήσια μελάνη Epson, εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα εκτύπωσης.

Home Cinema Epson Home cinema

Epson MG-850HD, Βιντεοπροβολέας με iPod docking station

Η Epson παρουσιάζει τον home cinema βιντεοπροβολέα MG-850HD με iPod docking station. Απλά “κουμπώστε” τη συσκευή σας iPod Touch, iPhone ή iPad στο ειδικό dock και ο Epson MG-850HD θα αναλάβει να αναπαράγει σε μεγάλη εικόνα (έως και 300 ίντσες) όλα τα βίντεο και τις φωτογραφίες χωρίς να χρειαστεί να κατεβάσετε κάποια έξτρα εφαρμογή.