Epson TW5000, Βιντεοπροβολέας FullHD με D7 panel 3LCD

Η Epson παρουσιάζει τον HD Ready 1080p προβολέα EH-TW5000, που αποτελεί ναυαρχίδα της εταιρίας προσφέροντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία home cinema. Με εκπληκτικά νέα χαρακτηριστικά και υψηλά επίπεδα απόδοσης που επιτυγχάνονται μέσα από τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες της Epson, ο EH-TW5000 είναι μια πολύ καλή επιλογή για εκείνους που ψάχνουν ένα εξαιρετικό home cinema προβολέα υψηλής ευκρίνειας Full HD και έχει τρία χρόνια εγγύηση.

, Epson TW5000, Βιντεοπροβολέας FullHD με D7 panel 3LCD

Ο Epson TW5000 αναπαράγει υπέροχες εικόνες, ανεξαρτήτως περιεχόμενου, με την Full HD ανάλυση 1080p. Είτε πρόκειται για ταινίες, αθλητικά προγράμματα, ψηφιακές εικόνες, video games, η πληρότητα επιλογών του προβολέα και το μοντέρνο του design εξασφαλίζουν ότι αυτό το εκπληκτικό προϊόν είναι η καλύτερη λύση για home cinema στη μεγάλη οθόνη. Είτε χρησιμοποιώντας αυτόν τον προβολέα με Blu-ray, DVD, HDTV είτε με το μετασχηματιστή σας, οι καινοτόμες τεχνολογίες της Epson προσφέρουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία.

Ενσωματώνοντας την καινοτόμο 3LCD τεχνολογία της Epson, ο TW5000 προσφέρει τις φωτεινότερες εικόνες, την ακριβέστερη αναπαραγωγή χρώματος και την καλύτερη διαβάθμιση του γκρίζου. Για πρώτη φορά έχει επιτευχθεί μια καταπληκτική αναλογία αντίθεσης 75,000:1 χάρη στους νέους D7 C²Fine πίνακες οργάνων, την προηγμένη τεχνολογία DeepBlack και ένα βελτιωμένο λαμπτήρα Ε-TORL για να ελαχιστοποιηθεί η διαρροή φωτός και να εξασφαλιστούν οι κατάμαυρες αποχρώσεις. Επιπλέον, το βελτιωμένο Cinema Filter της Epson εξασφαλίζει τη βέλτιστη απόδοση ακόμη και στο φως της ημέρας.

Χάρη στον επεξεργαστή HQV, ο TW5000 παρέχει επεξεργασία βίντεο 12 bit και 4-4 pull-down, με συνέπεια την υψηλή ποιότητα εικόνων και ροή κινήσεων. Χάρη στην πιστοποίηση ISF, ο TW5000 μπορεί να ρυθμιστεί από τον πωλητή για να εξασφαλισθεί ότι η απόδοση του προβολέα είναι κατάλληλη για το περιβάλλον λειτουργίας του. Η ρύθμιση απομόνωσης χρωμάτων είναι επίσης δυνατή χωρίς τα οπτικά φίλτρα χρώματος.

Epson TW5000
HD Ready 1080p με υψηλής ευκρίνειας ανάλυση 1920x1080p.
Ανώτερη ποιότητα εικόνας με την τεχνολογία 3LCD της Epson και το C2 Fine D7 πάνελ.
Υψηλή αναλογία αντίθεσης 75,000:1 με την τεχνολογία Epson DeepBlack για κατάμαυρες αποχρώσεις.
Υψηλή φωτεινότητα 1600 ANSI Lumens.
Επεξεργαστής HQV για τέλεια απόδοση στις κινηματογραφικές ταινίες.
Επεξεργασία βίντεο 12bit, παρεμβολή πλαισίων και pull-down 4-4 για τις ταινίες.
Εύκολη τοποθέτηση με οριζόντια/κάθετη μετατόπιση φακών και οπτικό ζουμ 2.1x.
Αναμορφοσκοπική λειτουργία (με τη χρήση του αναμορφοσκοπικού φακού).
Συνδεσιμότητα με μια σειρά πηγών εισαγωγής συμπεριλαμβανομένων των 2 x HDMI version 1.3, YUV και RGB.
Χρωματική λειτουργία x.v. για ζωηρή αναπαραγωγή των χρωμάτων.
Επιλογές ρύθμισης ISF για επαγγελματικές ρυθμίσεις.
Κάλυψη καλωδίων στο εσωτερικό για μοντέρνα και τακτοποιημένη τοποθέτηση στο ταβάνι.
Χαμηλός θόρυβος ανεμιστήρα (22dB).
Τρία χρόνια εγγύηση στο λαμπτήρα και τον προβολέα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Epson

Epson MOVERIO BT-200, Ένας νέος τρόπος να βλέπεις τον κόσμο

H Epson παρουσίασε τα έξυπνα γυαλιά MOVERIO BT-200 που δημιουργούν την αίσθηση ότι παρακολουθούμε μια οθόνη 320 ιντσών από απόσταση 20 μέτρων. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει να βλέπει μόνο την εικόνα που θέλει σε μαύρο φόντο, π.χ. μια ταινία ακόμα και 3D ενώ οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να κάνει διάφανη την οθόνη και να δει […]

Computers Epson

EPSON εκτυπωτές, έως και 90% χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα

Κάντε το συγκριτικό τεστ μεταξύ ενός εκτυπωτή Epson και ενός Canon/HP/Samsung και δείτε γιατί με έναν εκτυπωτή Ink Tank System, εξοικονομείτε έως και 90% χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα σε σχέση με τους εκτυπωτές του ανταγωνισμού και έως 95% χαμηλότερη κατανάλωση ισχύος σε σχέση με τους εκτυπωτές laser του ανταγωνισμού!

Computers Epson

EPSON μονόχρωμη σειρά Ink Tank System με χαμηλό κόστος εκτύπωσης

Η μονόχρωμη σειρά Ink Tank System της Epson M200, M105 και M100 είναι ειδικά σχεδιασμένη για μικρά γραφεία και χρήστες στο σπίτι και προσφέρει εξαιρετικά χαμηλό κόστος εκτύπωσης με την ποιότητα της Epson. Αυτό οφείλεται στα δοχεία μελάνης εξαιρετικά υψηλής χωρητικότητας 140ml, που μπορούν να ξαναγεμίσουν με γνήσια μελάνη Epson, εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα εκτύπωσης.

Home Cinema Epson Home cinema

Epson MG-850HD, Βιντεοπροβολέας με iPod docking station

Η Epson παρουσιάζει τον home cinema βιντεοπροβολέα MG-850HD με iPod docking station. Απλά “κουμπώστε” τη συσκευή σας iPod Touch, iPhone ή iPad στο ειδικό dock και ο Epson MG-850HD θα αναλάβει να αναπαράγει σε μεγάλη εικόνα (έως και 300 ίντσες) όλα τα βίντεο και τις φωτογραφίες χωρίς να χρειαστεί να κατεβάσετε κάποια έξτρα εφαρμογή.