FujiFilm FinePix F800EXR, Compact camera που συνδέεται ασύρματα με Android και iOS συκευές

Είναι μεγάλη ευκολία να μπορείς να στέλνεις τις φωτογραφίες και τα videos που έχεις τραβήξει από την κάμερα σου απευθείας στο smartphone και αυτό έχει κινήσει το ενδιαφέρον των κατασκευαστών φωτογραφικών μηχανών που έχουν ξεκινήσει να παρουσιάζουν ο ένας μετά τον άλλο μοντέλα με ικανότητα ασύρματης δικτύωσης με Android και iOS συσκευές.

Σειρά έχει η FujiFilm FinePix F800EXR να μπει σε αυτό το νέο πεδίο ανταγωνισμού, με ένα μοντέλο που συνοδεύεται από την Photo Receiver app για Android και iOS, η οποία αναλαμβάνει να στείλει μέχρι και 30 εικόνες τη φορά μέσω WiFi σύνδεσης από την κάμερα στο smartphone. Με την αντίστοιχη εφαρμογή στη μηχανή μπορείτε να κάνετε geotagging, ενώ υπάρχουν και φίλτρα τύπου Instagram για να δημιουργήσετε ανάλογα εφέ.

Η κάμερα είναι εξοπλισμένη με έναν αισθητήρα CMOS EXR στα 16 megapixelw, με οπτικό zoom 20x, ικανότητα καταγραφής video 1080p και ικανότητα λήψης φωτογραφιών RAW.

, FujiFilm FinePix F800EXR, Compact camera που συνδέεται ασύρματα με Android και iOS συκευές

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιωργος Αγριανιτης

Ωραια ιδεα,ομορφη καμερα και καλα specs!
Αν εχει και καταλληλη τιμη θα κανει καλες πωλησεις!Μπραβο στην Fujifilm…:D

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear FujiFilm

Fujifilm X-A10: Επίσημα η πιo οικονομική mirrorless της σειράς Χ

Η Fujifilm ανακοίνωσε επίσημα την Fujifilm X-A10, ένα νέο μέλος της σειράς X, η οποία είναι και η πιο οικονομική της σειράς. Η νέα Fujifilm X-A10 έχει τιμή στα 499.95 δολάρια και η κυκλοφορία έχει προγραμματιστεί να γίνει τον Ιανουάριο.

Smartphones FujiFilm

Fujifilm X-T2: Επίσημα η νέα mirrorless ναυαρχίδα

H Fujifilm ανακοίνωσε επίσημα την ναυαρχίδα της στη σειρά X, την Fujifilm X-T2. Η κάμερα έρχεται με 24.3 Μegapixel APS-C X-Trans CMOS III αισθητήρα και X-Processor Pro, έχει ISO 100 έως 6400 και για πρώτη φορά στη σειρά X έχουμε κάμερα με 4K video έως και 30fps.

Gear FujiFilm

Fujifilm Instax Mini 70: Selfie κάμερα με instant film

Η Fujifilm πήρε την μόδα των selfies και την πήγε σε κάτι πιο ρετρό με την instant μηχανή Fujifilm Instax Mini 70, η οποία χρησιμοποιεί instant film. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για να τραβάτε φωτογραφίες οι οποίες θα τυπώνονται εκείνη τη στιγμή, κάτι σαν τις Polaroid. Ο ενσωματωμένος καθρέφτης στην μπροστινή πλευρά βοηθά τους selfie-lovers να […]

Gear CES 2014 FujiFilm

Fujifilm FinePix S1, Η πρώτη αδιάβροχη φωτογραφική με 50x zoom

Στην έκθεση CES 2014 η Fujifilm θα παρουσιάσει τη νέα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή FinePix S1 με superzomm 50x που αντέχει στο νερό και τη σκόνη. Η κατασκευή της την κατατάσει στην κατηγορία compact και βασίζεται σε αισθητήρα CMOS 16.4 Megapixel με φακό 24-1200mm σε φορμά 35mm με μέγιστο διάφραγμα F/2.8-F/5.6 και ISO έως 12800.