Σάββατο
24/04/2010

Internet TV, Opera browser στην τηλεόραση

Internet TV. Τηλεόραση συνδεδεμένη στο ίντερνετ και ένα υβριδικό σύστημα που ονομάζεται Hybrid Broadcast Broadband TV (HbbTV). Πρόκειται για μια νέα Πανευρωπαϊκή Πρωτοβουλία με σκοπό να παντρέψει τη λήψη ψηφιακών εκπομπών με υπηρεσίες broadband σε ένα κοινό στάνταρντ. Με την υποστήριξη μεταξύ άλλων και των Astra, Canal+, Cisco, EutelSat, Fraunhofer, Humax, irdeto, LG, Philips, Sony αλλά και Opera Software φαίνεται ότι δεν είναι μακριά η στιγμή που θα μπορούμε να σερφάρουμε με τον δημοφιλή Opera browser από την τηλεόρασή μας!

LG και Panasonic έχουν ήδη ανακοινώσει Skype στα νέα μοντέλα τηλεοράσεων.

www.hbbtv.org

Μάθε για: , , ,

Συντάκτης: .


7 Σχόλια

 1. Ο/Η mickeynx λέει:

  να βελτιωσουν το internet πρωτα και μετα τα λεμε

 2. Ο/Η GIORGOS λέει:

  ΕΧΩ 24 ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ 7-8 ΜΒ !!!!!!!!!!!!

 3. Ο/Η cVlachakis λέει:

  7-8 πιάνεις. Και εγώ στην On Telecoms είχα έως 16 και έπιανα χωρίς αποσυνδέσεις 8 Mbps.

 4. Ο/Η m@ser λέει:

  δηλ εγψ ειμαι τελεια!! 19586kb 1019kb!!! και κατεβασμα απο 1.0mb/s -1,9mb/s!!!!το οτι μπενεις απο την τv στο net ειναι καπως παλιο!!!αλλα και κανονικα η samsung στον κοτσοβολο που ειδα υποστηριζει αλλα η ΕΛΛΑΔΑ μας δεν ξερω αμα μπορει!!!

 5. Ο/Η cVlachakis λέει:

  Η κάθε εταιρεία έχει παρουσιάσει τις δικές της υπηρεσίες π.χ. η Samsung έχει το Internet@TV αλλά θα πρέπει να υποστηρίζεται με περιεχόμενο ξεχωριστά στην κάθε χώρα.
  To HbbTV φιλοδοξεί να γίνει ένα universal πρώτυπο και να είναι συμβατό με όλες τις internet τηλεοράσεις.

 6. Ο/Η m@ser λέει:

  η Sony συνεργάζεται ήδη με τις Intel και Google, για τη δημιουργία τηλεοράσεων που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά τον επόμενο μήνα.Οι νέες τηλεοράσεις θα περιλαμβάνουν επεξεργαστές Intel και λογισμικό Google, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να συνδέονται στο διαδίκτυο ώστε να μπορεί ο χρήστης να σερφάρει απευθείας στην τηλεόραση. Ακόμη, η Logitech συνεργάζεται με τις προαναφερθείσες εταιρίες για την κατασκευή διάφορων περιφερειακών (π.χ. πληκτρολόγια), τα οποία θα συνοδεύουν τις νέες αυτές τηλεοράσεις.

  Περισσότερα αναμένεται να γίνουν γνωστά στις 19-20 Μαΐου, από τα γραφεία της Google.

  copy paste<απο forum

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.