Internet TV, Opera browser στην τηλεόραση

Internet TV. Τηλεόραση συνδεδεμένη στο ίντερνετ και ένα υβριδικό σύστημα που ονομάζεται Hybrid Broadcast Broadband TV (HbbTV). Πρόκειται για μια νέα Πανευρωπαϊκή Πρωτοβουλία με σκοπό να παντρέψει τη λήψη ψηφιακών εκπομπών με υπηρεσίες broadband σε ένα κοινό στάνταρντ. Με την υποστήριξη μεταξύ άλλων και των Astra, Canal+, Cisco, EutelSat, Fraunhofer, Humax, irdeto, LG, Philips, Sony αλλά και Opera Software φαίνεται ότι δεν είναι μακριά η στιγμή που θα μπορούμε να σερφάρουμε με τον δημοφιλή Opera browser από την τηλεόρασή μας!

LG και Panasonic έχουν ήδη ανακοινώσει Skype στα νέα μοντέλα τηλεοράσεων.

, Internet TV, Opera browser στην τηλεόραση

, Internet TV, Opera browser στην τηλεόραση

, Internet TV, Opera browser στην τηλεόραση

www.hbbtv.org

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mickeynx

να βελτιωσουν το internet πρωτα και μετα τα λεμε

kostas

σωστοοοςςς

GIORGOS

ΕΧΩ 24 ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ 7-8 ΜΒ !!!!!!!!!!!!

m@ser

δηλ εγψ ειμαι τελεια!! 19586kb 1019kb!!! και κατεβασμα απο 1.0mb/s -1,9mb/s!!!!το οτι μπενεις απο την τv στο net ειναι καπως παλιο!!!αλλα και κανονικα η samsung στον κοτσοβολο που ειδα υποστηριζει αλλα η ΕΛΛΑΔΑ μας δεν ξερω αμα μπορει!!!

m@ser

η Sony συνεργάζεται ήδη με τις Intel και Google, για τη δημιουργία τηλεοράσεων που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά τον επόμενο μήνα.Οι νέες τηλεοράσεις θα περιλαμβάνουν επεξεργαστές Intel και λογισμικό Google, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να συνδέονται στο διαδίκτυο ώστε να μπορεί ο χρήστης να σερφάρει απευθείας στην τηλεόραση. Ακόμη, η Logitech συνεργάζεται με τις προαναφερθείσες εταιρίες για την κατασκευή διάφορων περιφερειακών (π.χ. πληκτρολόγια), τα οποία θα συνοδεύουν τις νέες αυτές τηλεοράσεις.

Περισσότερα αναμένεται να γίνουν γνωστά στις 19-20 Μαΐου, από τα γραφεία της Google.

copy paste<απο forum

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.