HiEnd Audio Video Show 2010, Δωρεάν προσκλήσεις

Η μεγαλύτερη γιορτή για τους φίλους του ήχου και της εικόνας είναι για τρίτη χρονιά γεγονός. Το HiEnd Audio Video Athens Show 2010, ανοίγει τις πόρτες του για ακόμα μια φορά στο ξενοδοχείο Athens Imperial (Πλατεία Καραϊσκάκη στάση μετρό Μεταξουργείο), στις 22-23-24 Οκτωβρίου και ώρες 10:00 με 21:00 για να σας προσφέρει και πάλι μοναδικές ηχητικές αλλά και οπτικές εμπειρίες.

, HiEnd Audio Video Show 2010, Δωρεάν προσκλήσεις

Η Υψηλή Πιστότητα σε αρμονική συνεργασία με την υψηλή τεχνολογία αλλά και την ομορφιά του σύγχρονου Life Style, θα είναι εκεί για να σας ξεναγήσει στις πιο εξωτικές υπέροχες μουσικές διαδρομές, και να σας φέρει σε άμεση επαφή με τις πλέον εξελιγμένες συσκευές αναπαραγωγής ήχου και εικόνας. Μια κορυφαία οπτική και ακουστική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε.

Το Techblog.gr υποστηρίζει την έκθεση HiEnd Audio Video Show 2010.
Κατεβάστε και εκτυπώστε την πρόσκληση για να έχετε ελεύθερη είσοδο στην έκθεση.

www.avshow.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema Nova

Nova: Νέα εμπειρία θέασης με την EON On Demand

Η EON On Demand προσφέρει σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη user interface, που περιλαμβάνει προτεινόμενο περιεχόμενο, εξατομίκευση και επιλογή λήψης (download).

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Home Cinema Samsung

Samsung 98″ Q80C: Η μεγαλύτερη τηλεόραση QLED

Η Samsung επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της κορυφαίας σειράς QLED με τη μεγαλύτερη τηλεόραση που έχει κατασκευάσει μέχρι στιγμής, την 98″ QLED Q80C.