hol video club, Φέρνει ταινίες 3D on demand

Οι συνδρομητές της υπηρεσίας hol video club 3D θα απολαύσουν on demand ταινίες της Universal Pictures, Warner Bros., και The Walt Disney Company σε 3D. Ανάμεσά τους 300: Rise of an Empire, Godzilla, Captain America: The Winter Soldier, Maleficent, Pirates of the Caribbean: On stranger Tides, Tron: Legacy, John Carter, Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1-2, και Despicable Me, Yogi Bear, Frankenweenie, και Wreck-It-Ralph.

Η υπηρεσία hol my tv προσφέρεται σε όλους τους υφιστάμενους και νέους πελάτες hol double play, με 8 ευρώ το μήνα, δωρεάν εξοπλισμό και με 50% έκπτωση για 12 μήνες για τους συνδρομητές που θα κάνουν αίτηση έως 30 Σεπτεμβρίου.

hol video club 3D, hol video club, Φέρνει ταινίες 3D on demand

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alex

Μια χαρά, αλλά πρέπει να βάλει και κανάλια τηλεόρασης, έχει μόνο ΝΕΡΙΤ

petros

Εγώ έχω πολύ καιρό hol tv και είμαι πολύ ευχαριστημένος!

@alex μάλλον εννοείς ελληνικά κανάλια! γιατί ξένα έχει πολλά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.