iPanel, H Τηλεόραση της Apple θα έχει αυτό το όνομα; [φήμες]

Άρχισαν να ακούγονται και οι πρώτες φήμες για τα βαφτίσια του νέο υποθετικού hyper gadget που ετοιμάζει η Apple και θα έχει τη μορφή της τηλεόρασης. iPanel εκτιμάται ότι θα είναι το όνομά της και οι φήμες λένε ότι θα είναι εκτός από οθόνη, ένα ολοκληρωμένο gaming center, ένα κέντρο ψηφιακής ψυχαγωγίας, ένας υπολογιστής και ένα κέντρο από το οποίο μπορεί κανείς να αυτοματοποιήσει όλες τις λειτουργίες του σπιτιού του.

Ακούγεται πολύ φιλόδοξο, αλλά πάντοτε οι φήμες που συνοδεύουν τα όσα πρόκειται να παρουσιάσει η Apple έτσι δεν είναι; Υπάρχουν φωνές, όπως αυτή που θα διαβάσετε στην πηγή που παραθέτουμε που λένε ότι δεν είναι καν απαραίτητο να μπει η Apple στο τηλεοπτικό παιχνίδι, αλλά το σίγουρο είναι ότι τους μήνες που ακολουθούν οι εκτιμήσεις και οι φήμες για τη νέα μεγάλη δημιουργία της Apple θα οργιάσουν. Εσείς πιστεύετε ότι αξίζει η Apple να παρουσιάσει μία Smart TV;

, iPanel, H Τηλεόραση της Apple θα έχει αυτό το όνομα; [φήμες]

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μike

Με την Apple τα πάντα είναι πιθανά και ταυτόχρονα τίποτα σίγουρο. Αν πάντως παρουσιάσει κάτι τέτοιο θα κινείται σε άλλο επίπεδο απ’ όσα γνωρίζουμε έως σήμερα και σίγουρα θα επαναπροσδιορίσει και αυτό το χώρο της τεχνολογίας των μαύρων οικιακών συσκευών.

Panos7GR

Αν ζούσε ο Jobs θα έλεγα με σιγουριά πως ναι θα παρουσιάσει μια SmartTV. Τώρα, όμως, στην μετά Jobs εποχή όλα είναι ρευστά. Κάποια στιγμή θα το δοκιμάσει, θα αρχίσει λίγο, όμως, να βγάλει ένα τέτοιο “θηρίο”. Αν βιαστεί θα κάνει καμμία πατάτα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.