LG 3D OLED TV, Με 4-Color Pixels και Color Refiner

Η Επόμενη Γενιά τηλεοράσεων 3D OLED TV. Το στοιχείο που διαφοροποιεί την εικόνα των τηλεοράσεων της LG από άλλες OLED τηλεοράσεις είναι οι λειτουργίες βελτιστοποίησης 4-Color Pixels και Color Refiner, οι οποίες συνδυάζονται για να παράγουν πιο φυσικά και ακριβή χρώματα, που είναι πιο καθαρά και με εκπληκτική συνάφεια.

, LG 3D OLED TV, Με 4-Color Pixels και Color Refiner

Η λειτουργία 4-Color Pixels, επιτρέπει την ακριβέστερη απεικόνιση του χρώματος με τη χρήση ενός σετ τεσσάρων χρωμάτων (κόκκινο, πράσινο, μπλε και λευκό), σε σύγκριση με το πρότυπο RGB που χρησιμοποιείται από άλλους κατασκευαστές OLED τηλεοράσεων. Επιπλέον, το Color Refiner διασφαλίζει τη συνάφεια στα χρώματα από μία ευρύτερη γωνία θέασης μέσω ενός αλγόριθμου της LG, που βελτιώνει και τελειοποιεί τη χροιά και τον τόνο των χρωμάτων. Οι συγκεκριμένες λειτουργίες συνεισφέρουν αισθητά στη βελτιστοποιημένη απόδοση της LG OLED TV, σε σύγκριση με άλλες τηλεοράσεις OLED, που συχνά παρουσιάζουν δραστικές μεταβολές στη χροιά των χρωμάτων από διαφορετικές γωνίες θέασης και αφύσικη χρωματική διαβάθμιση.

Διαθέτοντας αναλογία αντίθεσης χωρίς περιορισμούς, η τηλεόραση OLED της LG παρέχει ζωντανά χρώματα και απεικονίζει ακόμα και τις μικρότερες λεπτομέρειες, ανεξάρτητα από τη γενική φωτεινότητα της εικόνας που προβάλλεται στην οθόνη. Κατά συνέπεια, τα χρώματα και οι λεπτομέρειες σε ολόκληρη την εικόνα διατηρούν την υψηλότερη σαφήνεια και ευκρίνεια, ακόμη και κατά την προβολή σκηνών με χαμηλό φωτισμό. Παρόμοιες δυνατότητες χρώματος είναι τεχνικά αδύνατο να επιτευχθούν στα πάνελ τεχνολογίας LED και LCD. Χάρη στο γεγονός ότι είναι έως και 1.000 φορές ταχύτερη από τις τηλεοράσεις LED και LCD, η OLED TV της LG εξασφαλίζει κρυστάλλινη καθαρότητα στην κίνηση της εικόνας, χωρίς θολούρα ή αλλοιώσεις.

Επιπλέον, η τηλεόραση 3D OLED TV της LG διαθέτει την τεχνολογία Film Patterned Retarder (FPR) CINEMA 3D, που προσφέρει στους χρήστες αισθητά πιο άνετη 3D εμπειρία θέασης σε σύγκριση με την τεχνολογία ενεργού 3D σε άλλες τρισδιάστατες OLED τηλεοράσεις. Οι τηλεοράσεις τύπου 3D FPR-type προκαλούν λιγότερη καταπόνηση της όρασης, ενώ τα 3D γυαλιά με τεχνολογία FPR είναι πολύ ελαφρύτερα από τα ενεργά 3D γυαλιά.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Ποιά TV προτείνετε (LCD, 650~700e) 40″? samsung ue40d6000?

Μανώλης

George εννοείτε την samsung ue40d6000 και μαλιστα εγώ την εχώ βρει τώρα στις εκπτώσειςμε 589 ευρώ στον Κοτσόβολο (επίσης στον Κοτσόβολο υπάρχει και η LG 42wl5400 3D LED με 599 ευρώ αρκετά καλή) και νομίζω πως η Ηλεκτονική την εχεί ακομά πιο φθηνά.

Πέτρος

Μανώλη που τη βρήκες τόσο φτηνή? Στο site του κωτσόβολου εχει 670e η ue40d6000
(589e η ue40d5500)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.