LG 3D World, Νέα γενιά υπηρεσιών premium 3D περιεχομένου

Η LG Electronics, ανακοινώνει το 3D World, μία υπηρεσία premium περιεχομένου η οποία θα είναι διαθέσιμη στους χρήστες των CINEMA 3D Smart TV τηλεοράσεων της LG σε περίπου 70 χώρες. Υιοθετώντας στοιχεία από την πρωτότυπη Smart TV εφαρμογή 3D Zone της LG που παρουσιάστηκε πέρυσι, το 3D World παρέχει στους καταναλωτές πρόσβαση σε μία εκτεταμένη ποικιλία 3D περιεχομένου υψηλής ποιότητας, μέσω ενός εικονιδίου στο Home Dashboard.

, LG 3D World, Νέα γενιά υπηρεσιών premium 3D περιεχομένου

To 3D World δίνει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να αναζητήσουν υψηλής ποιότητας 3D content μέσα από πολυάριθμες κατηγορίες περιεχομένου, όπως η ψυχαγωγία, τα αθλητικά, τα ντοκιμαντέρ, τα παιδικά και το lifestyle. Μόλις το επιθυμητό περιεχόμενο επιλεγεί από το χρήστη, η CINEMA 3D Smart TV της LG του δίνει πνοή μέσα από πανέμορφες 3D εικόνες. Η δράση των αθλητικών γεγονότων γίνεται ακόμη πιο δυναμική και συναρπαστική, τα ντοκιμαντέρ πιο ρεαλιστικά, και τα εκπαιδευτικά video για τα παιδιά ακόμη πιο καθηλωτικά.

Είτε πρόκειται για μαγειρική, ταξίδια και μόδα, είτε για οποιαδήποτε άλλη ενασχόληση, το 3D World διαθέτει κάτι για όλες τις προτιμήσεις. Επιπλέον, η LG σχεδιάζει να προχωρήσει και σε άλλες συνεργασίες με παγκόσμιους παρόχους 3D περιεχομένου, ώστε να εμπλουτίσει την πλατφόρμα και να φέρνει το καλύτερο 3D περιεχόμενο στους καταναλωτές της.

Το 3D World θα παρέχεται σε μορφή εφαρμογής για τις τηλεοράσεις LG CINEMA 3D Smart TV που κυκλοφόρησαν το 2011, ενώ για τα μοντέλα του 2012 θα υπάρχει ένα streamlined card σύστημα στο Home Dashboard. Το 3D World αναμένεται σύντομα στην ελληνική αγορά.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.