LG 47LX9500 LED 3D TV, NetCast demonstration

TechblogTV. Σας παρουσιάζουμε τις ιντερνετικές δυνατότητες της LED 3D τηλεόρασης LG 47LX9500 από την “καλή” σειρά Infinia. Την έχουμε συνδέσει με καλώδιο ethernet στο τοπικό δίκτυο και πλοηγούμαστε μέσα στην πλατφόρμα NetCast με το μαγικό ραβδί-τηλεκοντρόλ. Δείτε το βίντεο και ανακαλύψτε τις εφαρμογές Facebook, YouTube, ιντερνετικό ραδιόφωνο και video club με ταινίες on demand.

, LG 47LX9500 LED 3D TV, NetCast demonstration

Αν θέλετε να κερδίσετε μια τηλεόραση LG Infinia 47LX9500 μπορείτε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό της LG μέσα από το επίσημο Fan Page της στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ. – Η πρώτη φάση του παιχνιδιού “Τα γράμματα παίζουν 3D κρυφτό” ολοκλήρωθηκε με επιτυχία. Ένας τυχερός νικητής κέρδισε ένα σετ LG 3D INFINIA κάνοντας τον καλύτερο χρόνο. Οι συμμετέχουντες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα ακόμη σετ LG 3D INFINIA στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού…. με το πάσο τους! Χωρίς πίεση χρόνου, αρκεί να ανακαλύψουν όλα τα γράμματα της κρυμμένης φράσης για να μπουν αυτόματα στην κλήρωση. Από 17/01 μέχρι 31/01/11.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fadasma

Αυτό θα πει reviewer του καναπέ!! χαχαχα

victor

πος το κανεις ναι ειναι βελος;

angelos

Για να καταλάβω την αγόρασες Κώστα ?

stourglaukas

Τέλεια είναι αυτή η τηλεόραση!!!!!!!!!!!

Κωσταντινος99

Πολυ καλο!Σιγουρα απεχει στις ευκολιες και κυριως στις δυνατοτητες του λαπτοπ/ντεσκτοπ ενωμενο στην τιβι + ασυρματο μαους αλλα ειναι σε πολυ καλο δρομο.

dimkir

τωρα ελειξε το netcast τι κανουμε κωστα? ξερεις πως μπορω να τη συνδεσω μεσω homelink στο οικιακο δυκτιο μου γραφεις CIFS ΕΙΣΟΔΟΣ και μου ζηταει ID και PASSWORD τι να βαλω?

αγγελο

το μονο που κανεις ειναι να βρεις το username και το password στο πίσω μέρος του router

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.