LG 55EM960V, Η πρώτη 3D TV 55 ιντσών τεχνολογίας OLED

Ο χρόνος για την επίσημη εμπορική παρουσία της πρώτης OLED TV με μέγεθος 55” μετρά αντίστροφα. Την πρωτιά, κατά τα φαινόμενα, θα έχει η LG, η οποία έχει ανακοινώσει την 55EM960V για το δεύτερο εξάμηνο του 2012, εξάμηνο που τυπικά ξεκινά σε μερικές ημέρες. Στόχος της LG με την παρουσίαση της 55EM960V είναι το όνομα της να γίνει συνώνυμο με την τεχνολογία OLED.

H LG ανακοίνωσε συνοπτικά τις τεχνολογίες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά με τα οποία η 55EM960V αναμένεται να κυριαρχήσει στην ευρωπαϊκή αγορά. Η 55EM960V είναι μία 3D OLED TV, με διπύρηνο επεξεργαστή – Dual Core CPU. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά που ανακοίνωσε η LG δείχνουν ότι η κορεατική εταιρεία υιοθετεί μία μίξη τεχνολογιών που είναι διαθέσιμες ήδη στις LCD και plasma τηλεοράσεις της, με αυτές που έγιναν γνωστές με την παρουσίαση της 55EM960V.

Η τεχνολογία Perfect Viewing Angle παίρνει σάρκα και οστά με την απεριόριστη γωνία θέασης που προσφέρει η τεχνολογία OLED. Εξάλλου, όπως έγινε γνωστό στην επίσημη παρουσίαση της LG 55EM960V, η τεχνολογία του OLED πάνελ που χρησιμοποιεί η LG 3D OLED TV 55EM960V είναι η WRGB.

Στις τεχνολογίες Smart TV παρών είναι το 3D Word, το online portal της LG, το οποίο προσφέρει περιεχόμενο 3D σε κατηγορίες όπως ψυχαγωγία, αθλητικά, ντοκιμαντέρ, παιδικά, lifestyle. Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η δυνατότητα που προσφέρει η τεχνολογία Intel WiDi. Μέσω της Intel WiDi μπορείτε εύκολα να απεικονίζετε την οθόνη ενός υπολογιστή απευθείας στην τηλεόραση. Το πάχος του πλαισίου της 55EM960V είναι μόλις 1mm, χάρη στην τεχνολογία Cinema Screen. Περισσότερα για την 55” 3D OLED TV LG 55EM960V θα μάθουμε με την επίσημη άφιξη της στην αγορά μέσα στο 2012.

, LG 55EM960V, Η πρώτη 3D TV 55 ιντσών τεχνολογίας OLED

Πηγή: Imageview.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Thanos

Δεν θέλω να μάθω την τιμή της, Απαγορευτική!! 🙂

Γιωργος Μ

πάνω απά 7 χιλιάρικα χαλαρά…

Πάνος

9000 dollars!!!

Τασος

Επιτελους μια τηλεοραση με τελειο μαυρο και φωτεινοτητα μαζι και επιπλεον χαμηλη καταναλωση και τη κρεμας και τοιχο αν θες(10 κιλα)4 χιλιοστα..Απλα,ακομα ειναι “αγουρη” η τεχνολογια(αδυναμια στα μπλε πιξελς)και ειναι ακριβη για το μεσο ορο,θα πρεπει να περιμενουμε λιγα χρονακια ακομα..Το καλο ειναι οτι πεφτουν οι λεντ και πλασμα και με 850-1000 ευρω πλεον παιρνεις 40-42 ιντσες τηλεοραση Α ποιοτητας και με την αφιξη των ολεντ θα πεσουν και αλλο σιγα-σιγα!!

Theodore

…κι εγω πηρα 32άρα Samsung πριν δυομισυ χρονια,με ενα χιλιαρικο…κλαψ, κλαψ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Smartphones Samsung Smartphones

Samsung: Μείωσε κατά 70% τους στόχους για πωλήσεις των Galaxy A23 5G

H Samsung μείωσε κατακόρυφα τους στόχους της για τις πωλήσεις των Galaxy A23 5G, σε ποσοστό που “αγγίζει” ακόμη και το 70%.