LG 60PK250, 60άρα Plasma Full HD

Η LG 60PK250, παρέχει υψηλή ευκρίνεια και ανάλυση Full HD 1920x1080p και δυναμικό λόγο αντίθεσης 3.000.000:1, ενώ ενσωματώνει την τεχνολογία TruMotion 600Hz. Πιο συγκεκριμένα, η καινοτόμος τεχνολογία TruMotion 600Hz από την LG, προσφέρει φυσική κίνηση και πεντακάθαρη εικόνα, χωρίς την παραμικρή αίσθηση θολούρας.

, LG 60PK250, 60άρα Plasma Full HD

Σε αντίθεση με άλλες τηλεοράσεις, που για τη βελτιστοποίηση της κίνησης εισάγεται μια σειρά από πλαστά ή παραποιημένα pixel ανάμεσα στα frames –γνωστά ως τεχνουργήματα-, η LG PK250 αξιοποιεί την σάρωση στα 600Hz για να μειώσει το χρόνο απόκρισης, προσφέροντας ευκρινέστερες εικόνες χωρίς απώλειες στη λεπτομέρεια. Στην 60PK250, η θέαση ταινιών, αθλητικών αναμεταδόσεων και video games είναι απολαυστική, καθώς κάθε pixel σε ανάλυση Full HD 1080p έχει πραγματική ευκρίνεια και απόδοση.

Παράλληλα, η 60PK250 διαθέτει προηγμένο σύστημα επεξεργασίας εικόνας μέσω της τεχνολογίας Dual XD Engine, που διασφαλίζει την προβολή του περιεχομένου έως και δύο φορές ταχύτερα σε σύγκριση με παλαιότερες τηλεοράσεις τύπου Plasma. Ειδικότερα, η 60PK250 παρέχει στους καταναλωτές μια πληθώρα δυνατοτήτων για να επέμβουν στις ρυθμίσεις της τηλεόρασης και να τελειοποιήσουν την εμπειρία θέασης. Αξιοποιώντας τη λειτουργία Picture Wizard, τις ειδικές ρυθμίσεις AV mode και τη λειτουργία 24p Real Cinema, επιτυγχάνεται η βελτιστοποίηση της ποιότητας της εικόνας για όλους τους τύπους προγραμμάτων. Έτσι, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ των επιλογών “Sport”, “Cinema”, “Game” και “Expert”, για να απολαμβάνουν ρεαλιστική κίνηση στις αθλητικές αναμεταδόσεις, ολοζώντανα χρώματα στις κινηματογραφικές ταινίες και μοναδικές στιγμές δράσης στα βιντεοπαιχνίδια.

Εκτός από τον εντυπωσιακό σχεδιασμό και το πολυτελές μαύρο φινίρισμα, η LG 60PK250 Plasma διακρίνεται για τον οικολογικό της χαρακτήρα και τις «πράσινες» λειτουργίες. Η συγκεκριμένη τηλεόραση χρησιμοποιεί την τεχνολογία Smart Energy Saving Plus, μια λειτουργία που μειώνει αισθητά την κατανάλωση ενέργειας, καθιστώντας τη συσκευή εξαιρετικά φιλική προς το περιβάλλον.
Βασικό στοιχείο της υψηλής ενεργειακής απόδοσης της LG 60PK250, αποτελεί επίσης και η λειτουργία “Intelligent Sensor” της LG, που αναλύει το επίπεδο φωτισμού στον περιβάλλοντα χώρο και ρυθμίζει με ακρίβεια το φωτισμό της τηλεόρασης. Ακόμη ένα πρόσθετο πλεονέκτημα του Intelligent Sensor, είναι ότι μειώνει την καταπόνηση της όρασης κατά τη διάρκεια εκτεταμένης θέασης, ρυθμίζοντας επιπλέον επιλογές όπως τα χρώματα, για να εξοικονομεί ενέργεια και παράλληλα να διατηρεί την ποιότητα της εικόνας σε επίπεδο που διασφαλίζει την προστασία των ματιών.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giannis

Τιμη;

Marios Basileiou

πωπωωω αυτα ειναι!!!

rep

1.500 απο το πλαίσιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.