LG: Ανακοίνωσε τηλεόραση διπλής όψης 111″ 4K [IFA 2015]

Το καλύτερο που μπορείς να έχεις σήμερα σε οθόνη είναι OLED και 4K και όταν αυτά τα δυο συνδυαστούν δίνεται ένα πολύ καλό αποτέλεσμα σε διάφορα μεγέθη. Η LG το πήγε ένα βήμα παραπέρα ανακοινώνοντας 4K OLED TV διπλής όψης η οποία είναι τεράστια στις 111 ίντσες. Η τεράστια οθόνη παρουσιάστηκε στην IFA 2015, συνδυάζει 3 65ιντσα OLED panels διατηρώντας χαμηλά το πάχος.

Παρουσιάστηκε και μια μικρότερη 55 ιντσών double-sided τηλεόραση με πάχος μόλις 5.3 χιλιοστά. Οι τηλεοράσεις αυτές επιτρέπουν να βλέπεις το περιεχόμενο της οθόνης, απ όποια πλευρά κι αν στέκεσαι.

Βεβαίως μια τέτοια τηλεόραση δεν απευθύνεται σε απλούς καταναλωτές καθώς δεν υπάρχει χρησιμότητα. Προορίζεται για επαγγελματίες που θέλουν να την τοποθετήσουν σε μεγάλους χώρους ή σε σχολεία.

Αυτό όμως που απευθύνεται σε απλούς χρήστες είναι το LG wallpaper OLED panel, το οποίο βρέθηκε επίσης στην IFA του Βερολίνου με πάχος μόλις 0.97 χιλιοστά και μαγνητικό υπόστρωμα έτσι ώστε να τοποθετείται στον τοίχο εύκολα. Επίσης είναι εύκαμπτη, οπότε μπορεί να βγει από τον τοίχο σαν απλό wallpaper.

LG: Ανακοίνωσε τηλεόραση διπλής όψης 111″ 4K [IFA 2015], LG: Ανακοίνωσε τηλεόραση διπλής όψης 111″ 4K [IFA 2015]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νεος 556

Οκ οπως καταλαβατε ολοι k στις οθονες η lg φετος καπελωσε σχεδον ολους τους αλλους βλεπε σονι και σαμσουνγκ
Εχθρικως

gkoutsos

για μενα η τεχνολογια oled ειναι με διαφορα ο,τι καλυτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη σε τηλεορασεις… κι οποιος δεν το πιστευει ας παει να δει απο κοντα τη διαφορα.

ειναι ατου της lg που ειναι η μονη που ασχολειται με αυτη την τεχνολογια και βελτιωνει την υλοποιηση της ολο και πιο πολυ. (η samsung ειχε παρατησει πριν 1-1,5 χρονο την τεχνολογια αυτη γιατι δεν εβλεπε ακομα κερδος)

το μονο κακο της υποθεσης ειναι η τιμη (2200+ ευρω η φθηνοτερη τηλεοραση), αλλα με τον καιρο και την εξελιξη θα μειωθει το κοστος της τεχνολογιας…

Φιλιος 556

Εχετε δικιο παιδια αλλωστε μην ξεχναμε και οι 3d ετσι ηταν ακριβες και τωρα κατεβηκαν μεχρι κ στα 600 για πιο κατω δεν θυμαμαι να εχω δει

One

Και η Panasonic εβγαλε 65 ιντσες 4Κ OLED με πιστοποίηση THX που δεν εχει καθόλου η LG.
Και σίγουρα θα είναι πολύ φθηνότερες και της LG. Μάλλον η επόμενη μου τηλεόραση.

https://www.forbes.com/sites/johnarcher/2015/09/03/best-tv-ever-hands-on-with-panasonics-tx-65cz950-4k-oled-tv/

Nio

Κωστα αυτο το lg wallpaper panel τι ειναι?
Panel στο οποιο φορτωνεις wallpapers και δειχνει μονο wallpapers??
Κατι σαν πινακας δηλαδη? Αν ειναι ετσι θα ναι πολυ φαντασμαγορικο μεσα σε ενα σαλονι…

John

Οι LG μακραν οι καλυτερες TV. Τελεια εικονα και ηχος.

El Matador

Η Sony παντα τα καλυτερα σε εικονα ηχο και οτι αλλο θες,καμια σχεση με Lg.

gkoutsos

@one εντυπωσιακη και η panasonic, αλλα αν διαβασες στο τελος του αρθρου λεει οτι η επισημη τιμη αναμενεται να ειναι κοντα στα 10000$, οποτε καθε αλλο παρα φτηνη δεν ειναι…

b16bkostas

Φοβερή η oled της LG άλλα και η Samsung με quantum Dot hdr 4k δεν πάει πίσω..
Το μαύρο ειναι πολύ καλύτερο απο κανονική lcd βέβαια όχι σαν oled άλλα έχει πολύ καλύτερη φωτεινότητα και πολύ καλύτερη κίνηση και 4k hdr δηλαδή ότι πάρεις χάνεις και κερδίζεις αλλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.