LG CF3D, Βιντεοπροβολέας 3D passive

Η LG Electronics παρουσιάζει το νέο βιντεοπροβολέα CF3D που ενσωματώνει την ίδια τρισδιάστατη τεχνολογία που χρησιμοποιείται στις σύγχρονες κινηματογραφικές αίθουσες προσφέροντας όλες τις συναρπαστικές στιγμές της εμπειρίας του 3D Cinema από την άνεση του σπιτιού. Ο νέος προβολέας της LG, έχει τη δυνατότητα να προβάλει εικόνα έως και 200 ίντσες σε πλάτος, ενώ διαθέτει πλήρη φωτεινότητα 2.500 ANSI-lumens και υψηλό λόγο αντίθεσης 7.000:1.

, LG CF3D, Βιντεοπροβολέας 3D passive

Επιπλέον, χάρη στην τεχνολογία TruMotion 120Hz της LG, ο CF3D ουσιαστικά εξαλείφει το φαινόμενο της θολούρας στις εικόνες -ακόμα και στις πιο γρήγορες σκηνές δράσης- προσφέροντας κατά αυτόν τον τρόπο ευκρινέστερη προβολή και ομαλότερες υφές ακόμα και κατά την αναπαραγωγή 2D περιεχομένου.

Επιπλέον, ο CF3D εισάγει μια ριζική καινοτομία στους τρισδιάστατους βιντεοπροβολείς, περιορίζοντας την τεχνολογία πολωμένου φωτός σε έναν μονό φακό. Ειδικότερα, ο νέος 3D προβολέας της LG διατηρεί τα υψηλά επίπεδα φωτεινότητας και ενσωματώνει τους δύο μηχανισμούς (Dual Engine) που απαιτούνται για τη λειτουργία των προβολέων παθητικού τύπου -passive type- σε μια ενιαία μονάδα. Με τη χρήση μιας μικρής κάμερας στο εμπρόσθιο μέρος της συσκευής και τη λειτουργία 3D Auto Picture Calibration, επιτυγχάνεται αυτόματα το «καλιμπράρισμα» του φωτισμού και της εικόνας. Κατά αυτόν τον τρόπο, ο CF3D μεγιστοποιεί τα τρισδιάστατα εφέ και καταναλώνει σημαντικά λιγότερη ενέργεια σε σχέση με άλλους 3D βιντεοπροβολείς. Παράλληλα, ο CF3D διαθέτει αυξημένη φορητότητα και ευελιξία, καθώς αποτελείται από μια ενιαία συμπαγή μονάδα και δεν απαιτείται χειροκίνητη ευθυγράμμιση για τη χρήση του.

Ωστόσο, το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του νέου passive type βιντεοπροβολέα, είναι ότι o CF3D απευθύνεται σε ολόκληρη την οικογένεια, καθώς στη συσκευασία συμπεριλαμβάνει έξι ζευγάρια γυαλιών, ώστε οι θεατές να απολαμβάνουν ταινίες ή τηλεοπτικά προγράμματα με την οικογένεια και τους φίλους τους, χωρίς να απαιτείται η προμήθεια επιπλέον εξοπλισμού.

Ο 3D βιντεοπροβολέας LG CF3D θα είναι διαθέσιμος στην ελληνική αγορά στις αρχές Οκτωβρίου, ενώ στην τιμή πώλησής του θα περιλαμβάνεται και το πανί προβολής Silver Screen 150″.

LG CF3D
Πάνελ 0.51″ SXRD
Ανάλυση Full HD 1080p (1920×1080)
Φωτεινότητα 2500 Ansi-Lumens
Λόγος αντίθεσης 7.000:1
3D Auto Picture Calibration
Dual Engine
Βάρος 800 γρ.
Θύρα USB
HDMI 1.3 (διαθεσιμότητα HDMI 1.4 3D)
Real Cinema

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.