LG CINEMA 3D Smart TV’s, Εφαρμογή MUSEUM

Η LG Electronics, δημιούργησε μία πρωτότυπη εφαρμογή μουσειακών εκθεμάτων, που επιτρέπει στους κατόχους τηλεοράσεων LG CINEMA 3D Smart TV να απολαύσουν και να παρακολουθήσουν στις οθόνες τους περισσότερα από 600.000 έργα τέχνης, που εκτίθενται στα πιο σημαντικά μουσεία και γκαλερί της Ευρώπης, όπως το μουσείο του Λούβρου και η Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου.

, LG CINEMA 3D Smart TV’s, Εφαρμογή MUSEUM

Η εφαρμογή MUSEUM, είναι ειδικά βελτιστοποιημένη για απεικόνιση και θέαση στις τηλεοράσεις LG CINEMA 3D Smart TV, αποτελώντας κάτι παραπάνω από μία απλή streaming συλλογή καλλιτεχνικών εικόνων. Το MUSEUM οργανώνει σε εικονικές εκθέσεις 600.000 έργα τέχνης από περίπου 200 Ευρωπαϊκά μουσεία και γκαλερί, με κεντρικό θέμα έναν καλλιτέχνη, μία συλλογή ή ένα συγκεκριμένο θέμα. Το διαθέσιμο καλλιτεχνικό υλικό που φιλοξενείται στο MUSEUM, περιλαμβάνει αριστουργήματα φημισμένων δημιουργών, όπως ο Leonardo da Vinci, ο Pierre-Auguste Renoir και o Vincent Van Gogh.

Η LG θα εμπλουτίσει το περιεχόμενο με τέσσερεις νέες εκθέσεις, που αποτελούνται από 40 έργα και θα προστίθενται σε μηνιαία βάση. Κάθε έκθεση περιλαμβάνει 10 έργα με διάρκεια 20 λεπτά. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τη λειτουργία της παύσης για τις εκθέσεις, απεικονίζοντας ένα συγκεκριμένο έργο για μέγιστη διάρκεια έως και 24 ώρες. Οι εκθέσεις απεικονίζονται σε υψηλή ανάλυση Full HD και συνοδεύονται από σχολιασμό ειδικών στα έργα τέχνης, στην αγγλική και γαλλική γλώσσα.

Η εφαρμογή MUSEUM, θα είναι προ-εγκατεστημένη σε όλα τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων LG CINEMA 3D Smart TV και θα είναι διαθέσιμη για δωρεάν download μέσα από το LG App Store, σταδιακά από την 1η Δεκεμβρίου. Η εφαρμογή MUSEUM, αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την PureScreens, μία γαλλική εταιρεία παραγωγής περιεχομένου ήχου και εικόνας.

, LG CINEMA 3D Smart TV’s, Εφαρμογή MUSEUM

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αποστόλης

Assassin’s Creed 2 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.