LG Cinema 3D TV, Παθητική τεχνολογία με ελαφριά γυαλιά 3D

Ξεχάστε τα ογκώδη και βαριά γυαλιά 3D με τη μπαταρία, τώρα για να απολάυσετε 3D στην τηλεόραση θέλετε τα απλά γυαλιά LG Cinema 3D, αυτά που φοράτε στον κινηματογράφο 3D (polarized). Με κόστος μόλις 2 ευρώ το ζευγάρι μπορούν όλοι στο σπίτι να παρακολουθούν 3D, χωρίς ζαλάδες και βάρος στο κεφάλι. Οι πρώτες τηλεοράσεις LG Cinema 3D αναμένονται στη χώρα μας τον Απρίλιο.

Το πιο οικονομικό μοντέλο θα είναι η LG 42LW4500 με τιμή στα 999 ευρώ, στις 42 ίντσες. Όλες οι νέες LG Cinema 3D ενσωματώνουν λειτουργία μετατροπής σήμετος 2D σε 3D, λεπτό σχεδιασμό Infinia και είναι Full HD 1920×1080 υποφωτιζόμενες από LED. Η σειρά LW4500 έρχεται σε 32″, 42″ 47″ και 55″ (δεν προτείνουμε τις 32 ίντσες για θέαση περιεχομένου 3D).

Η αμέσως επόμενη μεγάλη σειρά LW5500 στις 42″, 47″ και 55″ ενσωματώνουν και τις υπηρεσίες Smart TV με πρόσβαση σε ιντερνετικό περιεχόμενο και εφαρμογές του LG Apps (δωρεάν εφαρμογές).

, LG Cinema 3D TV, Παθητική τεχνολογία με ελαφριά γυαλιά 3D
, LG Cinema 3D TV, Παθητική τεχνολογία με ελαφριά γυαλιά 3D
, LG Cinema 3D TV, Παθητική τεχνολογία με ελαφριά γυαλιά 3D

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nick Z.

Πολύ καλή κίνηση από την LG..Μου φένεται στο προσεχές θα την αγοράσω…..να ρωτήσω κάτι..Όταν λες σαν αυτά τα γυαλιά που φοράμε στο cinema εννοείς την τεχνολογία realD…Δηλαδή η τηλεόραση είναι polarised??? και θα βλέπουμε 3d από όποια γωνία θέασης θέλουμε?

Nick Z.

Αυτό είναι καταπληκτικό…… από την αρχή έτσι έπρεπε να είναι…Μπράβο στην LG!

Τασος

Teleio!
Πραγματικα ενθουσιαστικα!!

idnik

Τι εννοείς να τα ξεχάσουμε;;; Και που τα πηραμε δεν τα έχουμε χρησιμοποίησει και καθολου αφου δεν υπαρχουν ταινίες 3d.

Β βασιλης

Εγώ πάντως πιστεύω πως είναι νωρίς ακόμη gia αγορά τρισδιάστατης τηλ

Minos Chr

Κυριε Κωστα οταν λετε 3D πακετο απο το εξωτερικο?Μπορειτε να δωσετε καποιες παραπανω πληροφοριες?Ευχαριστω πολυ!

Minos Chr

Τα οποια μπορουμε να προμηθευτουμε και στην Ελλαδα?

fotis

Καλημέρα Κώστα. Αυτά τα γυαλιά που μπορούμε να τα βρούμε;

Ευχαριστώ

ARIS

κατα αρχην υπαρχουν και ελευθερα καναλια 3d απο τον astra,π.χ. το skysports αλλα και πολλα αλλα!το τονιζω δωρεαν!!!με εναν απλο δορυφορικο δεκτη με hdmi 1.4 και το πιατο σας μπορειτε να δειτε…………οσο για την lg,την παθητικη 3d την προωθει σαν κατι το καλυτερο,ενω μαλλον το αντιθετο ισχυει….πρωτα απο ολα τι αναλυση εχει η tv οταν δειχνει 3d???

οι ενεργες 3d,οπως η panasonic και samsung,εχουν περισσοτερα πλεονεκτηματα.
α,και η philips ειναι καλες μονο που ειναι 3d ready.αν και τωρα θα βγαλει νεα μοντελα,ενεργες και παθητικες 3d.
επισης μεγαλη υποθεση ειναι οτι η samsung και η philips,εxoυν μακραν καλυτερη εικονα απο οποιαδηποτε αλλη μαρκα tv.θες απλα μια φθηνη tv???τοτε παρε μια lg-toshiba-sony.

αυτη ειναι η αποψη μου μετα απο πολυ ψαξιμο

ARIS

σωστο!!οτι πληρωσεις βλεπεις!!!παντως το sky sports 3d ειναι ελευθερο,για οσους βλεπουν ειδικα τεννις και ποδοσφαιρο ειναι μια χαρα!!!

ομως για το θεμα της αναλυσης στις παθητικες 3d tv?Ακομα δεν δικαιολογειται και απο την τιμη τους οτι ειναι κατωτερες απο τις ενεργες 3d(οι παθητικες ειναι φθηνοτερες απο τις ενεργες)?Στην ουσια η lg και η toshiba εχουν επενδυσει περισσοτερο στις παθητικες 3d….Παντως ειδικα η panasonic vt30 και samsung d8000 νομιζω οτι ειναι αλλο επιπεδο,απο τα μοντελα που ηδη υπαρχουν,τοσο σε 3d αλλα πλεον και 2d θεαση και οι 2 ειναι ενεργες.

ευχαριστω!

ARIS

τωρα ειδα το σχολιο για το sky sports!εγω παντως δωρεαν και χωρις να εχω σπασει τιποτα βλεπω μεσω astra,3d!Η αληθεια ειναι οτι μου εκανε εντυπωση,γιατι π.χ. to skysports hd ειναι κλειδωμενο!!!Εχει και αλλο ενα 3d ανοιχτο αλλα δεν θυμαμαι πιο ειναι!Ελπιζω να μην κλειδωθει το skysports 3d σε λιγο καιρο,γιατι με εχει βολεψει!!!

nakos

Τι προτεινετε ? samsung smart tv 3d ή lg cinema 3d.ειμαι σε μεγαλο διλημμα.

Giannis

Kαι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με το nakos. Η μία είναι η Samsung
UE32D6510 White Τεχνολογία 3D γυαλιών Αctive και η άλλη είναι η LG 32LW4500 3D LED TV 32” Τεχνολογία 3D γυαλιών Passive

Βασίλης Β.

Mακρυα απο την lg 42lw4500 Παρουσιάζει προβληματα με το trumotion.Πάει το ειδωλο συννεφο στις ταινίες blue ray.Exω ενα μήνα παρε-δωσε με την Lg Και δεν βλέπω φως. Μου λένε οτι να ναι!

Nίκος

Παιδιά καλησπέρα. Πρόκειται να αγοράσω μια τηλεόραση, προσανατολίζομαι στη samsung d 7000 40′, όμως ένας φίλος μου είπε να περιμένω διότι η lg σύντομα θα παρουσιάσει την νέα cinema 3d. Ρωτώ: α. Tην γνωρίζει κανείς; β. Η samsung είναι η τεχνολογικά ανώτερη αυτή τη στιγμή; Να προχωρήσω στην αγορά της, ή να περιμένω, τι λέτε; Σας ευχαριστώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema 3D TV Philips Samsung

Phillips και Samsung: Τέλος οι 3D τηλεοράσεις από φέτος

Οι 3D ταινίες μπορεί να έχουν δημιουργήσει το δικό τους κοινό στο σινεμά, όμως το 3D στο σπίτι, μοιάζει να μην έχει πολλούς fans. Σήμερα η Samsung και λίγο νωρίτερα η Philips, επιβεβαίωσαν επίσημα ότι η σειρά τηλεοράσεων του 2016 δεν θα περιλαμβάνει 3D οθόνες.

Home Cinema 3D TV Home cinema LG

Μεγάλος διαγωνισμός LG Smart TV για developers

H LG Electronics Hellas ανακοίνωσε έναν καινοτόμο και πρωτότυπο διαγωνισμό, στον οποίο οι συμμετέχοντες καλούνται να δημιουργήσουν τη δική τους εφαρμογή με ελληνικό περιεχόμενο για την πλατφόρμα LG Smart TV. Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν σπουδαστές και επαγγελματίες που ασχολούνται με τον προγραμματισμό.

Home Cinema 3D TV Home cinema newsletter

Μειώθηκαν οι πωλήσεις επίπεδων τηλεοράσεων για πρώτη φορά την τελευταία δεκαετία

Σε παγκόσμιο επίπεδο οι επίπεδες τηλεοράσεις (LCD, LED, Plasma) παρουσίασαν πτώση για πρώτη φορά την τελευταία δεκαετία απεικονίζοντας το κορεσμό της συγκεκριμένης αγοράς. Σύμφωνα με στοιχεία της IHS iSuppli το 2012 τα shipments flat τηλεοράσεων ήταν 238.5 εκ. τεμάχια μειωμένα κατά 6.3% σε σχέση με τα 254.6 εκ. τεμάχια το 2011. Τα νούμερα θα επανέλθουν […]

Home Cinema 3D TV Home cinema LG

LG και Samsung, Χωρίς δικαστική διαμάχη η εύρεση λύσης για την τεχνολογία OLED

Η διαμάχη μεταξύ LG και Samsung για την τεχνολογία OLED συνεχίζεται, αλλά από ότι φαίνεται σε πιο ήπιους τόνου. Σύμφωνα με το Κορεάτικο πρακτορείο ειδήσεων Yonhap οι δύο εταιρείες αποφάσισαν από κοινού να λύσουν τις διαφορές τους για την πατέντα της προαναφερθείσας τεχνολογίας οθονών μέσω διαλόγου, αφήνοντας τελείως στην άκρη τις όποιες δικαστικές διαμάχες θα […]