Πέμπτη
18/04/2013

LG ET83 Touch 10, IPS monitor με οθόνη αφής 23″

Η LG παρουσιάζει τη νέα οθόνη ET83 Touch 10, με τεχνολογία Touch 10 που προσφέρει έλεγχο με τη χρήση και των δέκα δακτύλων. Το νέο IPS monitor προσφέρει πρωτοποριακές δυνατότητες, αφού επιτρέπει στο χρήστη να χρησιμοποιεί και τα δέκα του δάχτυλα ταυτόχρονα, όπως ακριβώς σε μια οθόνη ενός smartphone, θέτοντας έτσι νέα standards σε επαγγελματικές και εκπαιδευτικές εφαρμογές και όχι μόνο.

LG ET83 Touch 10

Χάρη στη δυνατότητα αφής σε 10 διαφορετικά σημεία της επιφάνειάς της, η ET83 Touch 10 εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή εμπειρία για μια σειρά από εφαρμογές και περιβάλλοντα, όπως αυτό των Windows 8. O χρήστης μπορεί πλέον να κάνει όλες τις κλασικές λειτουργίες αφής πιο γρήγορα και φυσικά, καθώς έχει τη δυνατότητα χρήσης του on-screen keyboard και με τα δέκα δάχτυλα σε σχέση με τις συμβατικές οθόνες αφής που επιτρέπουν dragging, scrolling και pinching με δύο δάχτυλα.

Επιπλέον, οι λειτουργίες της οθόνης είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για μουσική, καθώς ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να αλληλεπιδρά με το περιεχόμενο που επεξεργάζεται. Η ET83 Touch 10 υποστηρίζει πολλές και διαφορετικές διαδραστικές εφαρμογές, όπως εικονικό πιάνο, συνθεσάιζερ και έγχορδα.
Η προηγμένη λειτουργία αφής είναι κατάλληλη για τα μικρά παιδιά, καθώς προσφέρει σύγχρονες εφαρμογές εκμάθησης με εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο, ενώ η μεγάλη γωνία θέασης του ET83 είναι ιδανική για σχολικές αίθουσες και άλλους κοινόχρηστους χώρους.

Τέλος, η εγκατάσταση της οθόνης είναι ιδιαίτερα εύκολη και γρήγορη, καθώς με το προεγκατεστημένο λογισμικό, ο χρήστης μπορεί να απολαύσει απευθείας τις λειτουργίες της οθόνης, χωρίς να απαιτείται πρόσθετο λογισμικό.

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .


3 Σχόλια

  1. Ο/Η geohot λέει:

    Πρεπει να τεντωθω ρε παιδια για να πιασω την οθονη μου, ασε που δεν θα μου χρειαστει και καθοπλου. Αστο παμε γι’ αλλα

  2. Ο/Η Gvirginia λέει:

    @geohot Ναι αν χρησιμοποιείς τη βάση της,αλλά άμα πάρεις μια βάση «μπράτσο» θα την έχεις εκεί που ήταν με την επιτραπέζια βάση και θα τη φέρνεις πιο κοντά όποτε θες. Η πληθώρα των προϊόντων δεν πείραξε κανέναν, αν σου χρειαστεί ή όχι είναι δικό σου θέμα. Για παρουσιάσεις,γραφίστες κτλ οι οθόνες αφής είναι ένα μεγάλο + .

  3. Ο/Η Mihaela λέει:

    Πάρα πολύ χρήσιμη. Το καλύτερο χαρακτηριστικό είναι ότι μπορείς να την δουλεύεις και με τα 10 δάκτυλα. Αυτό κάνει την διαφορά. Το μόνο μειονέκτημα πρακτικά είναι το καθημερινό καθάρισμα. Να δούμε και που θα κυμανθεί η τιμή που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί από την LG από όσο το έψαξα. Να περιμένουμε να εμφανιστεί και στα καταστήματα να την δούμε ζωντανά και βλέπουμε…

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.