LG ET83 Touch 10, IPS monitor με οθόνη αφής 23″

Η LG παρουσιάζει τη νέα οθόνη ET83 Touch 10, με τεχνολογία Touch 10 που προσφέρει έλεγχο με τη χρήση και των δέκα δακτύλων. Το νέο IPS monitor προσφέρει πρωτοποριακές δυνατότητες, αφού επιτρέπει στο χρήστη να χρησιμοποιεί και τα δέκα του δάχτυλα ταυτόχρονα, όπως ακριβώς σε μια οθόνη ενός smartphone, θέτοντας έτσι νέα standards σε επαγγελματικές και εκπαιδευτικές εφαρμογές και όχι μόνο.

LG ET83 Touch 10, LG ET83 Touch 10, IPS monitor με οθόνη αφής 23″

Χάρη στη δυνατότητα αφής σε 10 διαφορετικά σημεία της επιφάνειάς της, η ET83 Touch 10 εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή εμπειρία για μια σειρά από εφαρμογές και περιβάλλοντα, όπως αυτό των Windows 8. O χρήστης μπορεί πλέον να κάνει όλες τις κλασικές λειτουργίες αφής πιο γρήγορα και φυσικά, καθώς έχει τη δυνατότητα χρήσης του on-screen keyboard και με τα δέκα δάχτυλα σε σχέση με τις συμβατικές οθόνες αφής που επιτρέπουν dragging, scrolling και pinching με δύο δάχτυλα.

Επιπλέον, οι λειτουργίες της οθόνης είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για μουσική, καθώς ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να αλληλεπιδρά με το περιεχόμενο που επεξεργάζεται. Η ET83 Touch 10 υποστηρίζει πολλές και διαφορετικές διαδραστικές εφαρμογές, όπως εικονικό πιάνο, συνθεσάιζερ και έγχορδα.
Η προηγμένη λειτουργία αφής είναι κατάλληλη για τα μικρά παιδιά, καθώς προσφέρει σύγχρονες εφαρμογές εκμάθησης με εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο, ενώ η μεγάλη γωνία θέασης του ET83 είναι ιδανική για σχολικές αίθουσες και άλλους κοινόχρηστους χώρους.

Τέλος, η εγκατάσταση της οθόνης είναι ιδιαίτερα εύκολη και γρήγορη, καθώς με το προεγκατεστημένο λογισμικό, ο χρήστης μπορεί να απολαύσει απευθείας τις λειτουργίες της οθόνης, χωρίς να απαιτείται πρόσθετο λογισμικό.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
geohot

Πρεπει να τεντωθω ρε παιδια για να πιασω την οθονη μου, ασε που δεν θα μου χρειαστει και καθοπλου. Αστο παμε γι’ αλλα

Gvirginia

@geohot Ναι αν χρησιμοποιείς τη βάση της,αλλά άμα πάρεις μια βάση “μπράτσο” θα την έχεις εκεί που ήταν με την επιτραπέζια βάση και θα τη φέρνεις πιο κοντά όποτε θες. Η πληθώρα των προϊόντων δεν πείραξε κανέναν, αν σου χρειαστεί ή όχι είναι δικό σου θέμα. Για παρουσιάσεις,γραφίστες κτλ οι οθόνες αφής είναι ένα μεγάλο + .

Mihaela

Πάρα πολύ χρήσιμη. Το καλύτερο χαρακτηριστικό είναι ότι μπορείς να την δουλεύεις και με τα 10 δάκτυλα. Αυτό κάνει την διαφορά. Το μόνο μειονέκτημα πρακτικά είναι το καθημερινό καθάρισμα. Να δούμε και που θα κυμανθεί η τιμή που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί από την LG από όσο το έψαξα. Να περιμένουμε να εμφανιστεί και στα καταστήματα να την δούμε ζωντανά και βλέπουμε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.