Τηλεοράσεις LG με ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή DVB-T MPEG-4

Digea, η επίγεια ψηφιακή τηλεόραση είναι εδώ. Η μετάβαση στην ψηφιακή εποχή σε Ξυλόκαστρο και Θεσσαλονίκη, ήταν ένα καλό τεστ εν όψη του μεγάλου στοιχήματος με την Αττική και τα Νότια Προάστια τον ερχόμενο Μάρτιο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Techblog, σε περιοχές που δεν πιάνουν ούτε τα κινητά, οι κάτοικοι απολαμβάνουν πλέον ψηφιακή ποιότητα σήματος. Αν σκοπεύετε να αγοράσετε κάποια τηλεόραση LG, αυτά είναι τα μοντέλα με αποκωδικοποιητή DVB-T MPEG-4.

Δείτε επίσης:
Samsung LCD και Plasma με ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή DVB-T MPEG-4
Sony Bravia με ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή DVB-T MPEG-4
Toshiba LCD TV με ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή DVB-T MPEG-4

Τηλεοράσεις LG σειρά 2009-2010 με ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή DVB-T MPEG-4
LCD
47″, 42″ LH9000
47″, 42″, 37″, 32″ SL8000
47″, 42″ SL9000
42″, 37, 32″ LH7030
42″, 37, 32″ LH5000
42″, 37″ LH4000
42″, 37″,32″ LH3000
37″, 32″, 26″, 22″ LH2000
26″, 22″, 19″ LU5000
22″, 19″ LU4010
Plasma
50″, 42″ PQ6000
50″, 42″ PQ3000

, Τηλεοράσεις LG με ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή DVB-T MPEG-4

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

165 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giorgos

Παρακαλώ αν μπορείτε να με ενημερώσετε εχω μια τηλεωραση
Samsung LE 40 F 86 100 HZ SEIRA 6 με
Ενσωματωμένο ψηφιακο δεκτη D V B- T
Δεν γνωρίζω και δεν γραφή πουθενα αν είναι
MPEG 2 H MPEG 4 περιμένω απάντηση σας
Ευχαριστώ

ΤΑΚΗΣ

ΜΕ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΟΥ ΤΗ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΕΣ
1500 ΕΔΟΣΑ ΤΟ 2008

ΤΑΚΗΣ

ευχάριστο δεν ξέρω και πολλά.για το θέμα
για δεκτη πια είναι η γνώμη σας
κοιτάζω για τον technomate 7100 hd 1 tera

men

geiasas kai kali xronia i lg m2094d-pz exei mpe4 i exei mpe2

mugen

@men θα σου πρότεινα να πάρεις στην lg τηλ. γιατί έχει ρωτήσει κι άλλος για το ίδιο μοντέλο & δεν έχει επιβεβαιωθεί για το τι φοράει.Δες εδώ: https://techblog.gr/homecinema/dvb-t-receiver-installation-50949/ σχόλια no 60-61

andrewkan

εχω την lg 32lf2500 εχει mpeg4 θα πιανω τα νεα καναλια ?

tmartin

Καλησπερα εχω την LG 42″LG6000 SCARLET μπορω να δω τα MPEG-4; η αν γινεται κατι αλλο εκτος απο εξωτερικο δεκτη!ενοω μηπως αλλαζει εσωτερικα τιποτα (τσιπακι)!!

Κώστας

Γειά σας. Έχω στο αυτοκίνητό μου δέκτη τηλεόρασης. Μου είπαν απο το συνεργείο που έγινε η εγκατάσταση του δέκτη οτι έχουν κυκλοφορήσει αποκωδικοποιητές mpeg4 και στοιχίζει η αγορά και τοποθέτηση γύρω στα 250 €. είναι άραγε εύκολη η τοποθέτηση απο μένα (γνωρίζω λίγα τεχνικά), συμφέρει; επίσης, υπάρχει κάποια μάρκα αποκωδικοποιητή που είναι special;
ευχαριστώ για το χρόνο σας

Niphrentil

Κι εγώ έχω την LG 32LG6000 Scarlet και όντως, δεν έχει αποκωδικοποιητή mpg-4. Στο πλάι η τηλεόραση έχει μια slot για κάποια κάρτα και στο manual την λέει ως “CI slot”… Σ’αυτή τη θύρα θα κουμπώνει η κάρτα για mpg-4 ή θα αναγκαστούμε να τσιμπήσουμε εξωτερικό αποκωδικοποιητή;;

Y.Γ. ΟΚ, είμαστε καλυμμένοι!! Το έψαξα λίγο και βρήκα αυτό: https://www.neotion.com/products/module.htm
Την αγαπάω τη Scarlet μου!! <3

madmag

Μόλις μίλησα με LG και ρώτησα για CI κάρτα για την LG 42LG500 μου. Μου είπαν ότι μία είναι μόνο στην ελληνική αγορά που είναι συμβατή με τις LG. Του λέω “Η Neotion;” μου λέει “δεν ξέρω κάπως έτσι πρέπει να λέγεται”. Τελοσπάντων δεν ήθελα να ρωτήσω περισσότερα γιατί υπέθεσα ότι δεν επιτρέπεται να μου πει, ή κάτι τέτοιο.
Το μόνο που μου είπε είναι ότι “βάζετε αυτή την κάρτα και είστε ΟΚ”, και ότι αν εμφανίσει κάποιο πρόβλημα, τους ξανά-καλώ και έρχονται να μου κάνουν κάποιο update.
Τον ρώτησα αν το update μπορώ να το κάνω μόνος μου και μου είπε πάρτε πρώτα την κάρτα να δούμε αν έχει πρόβλημα και μετά το βλέπουμε για το update.
Η ερώτηση μου τώρα είναι η εξής, άντε και βρήκαμε το Neotion Pocket dTV, το παίρνεις ή ρισκάρεις να πάρεις κανένα Neotion Pocket Hybrid IP (για TV over IP και τα συναφή) ή Neotion Pocket HD (για να πεις ότι “βλέπεις μπροστά”); Κι αν το πάρεις το ρίσκο, θα παίζουν καλά; Έχει κανείς άμεση εμπειρία;

taskonet

Κυριε Βλαχάκη
η τηλεοραση μου ειναι 32 lg 7000-za
τι αποκωδικοποιητη φορά MPEG-4 η MPEG-2

NikkosK

@madmag: Έχει γίνει εκτεταμένη χρήση από πολλούς χρήστες της Neotion και στο 70-80% των περιπτώσεων υπάρχουν προβλήματα. Από αργή αλλαγή καναλιών (4 ή 5 δευτερόλεπτα), μέχρι πλήρης ασυμβατότητα ειδικά σε τηλεοράσεις Panasonic.
Δυστηχώς η καρτούλα της Neotion ενώ μας υποσχέθηκε πολλά, μας απογοήτευσε και για μένα προσωπικά δεν αποτελεί λύση ή επιλογή αγοράς.

Παυλος

Αγορασα μια Samsung 46 B750. εχει δεκτη MPEG-4 αλλα φυσικα δε μπορω να δω κατι ακομα μιας και μεσα Μαρτιου 8α ερθει το σημα στα Νοτια Προαστεια. Τη συνδεσα εχθες και προσπαθησα να ψαξω για τα καναλια τα πρωτα που ειχαμε Sport+ ktl..
Δε μου βρηκε τιποτα ! δε γνωριζω γιατι. Θα επρεπε ο MPEG-4 να μπορει να βρει τα καναλια που βρισκει ο MPEG-2 σωστα ?
ΥΓ: Δεν εχω κεραια γιατι αποφασισα να μην ανοιξω τρυπες σε ολο το σπιτι μιας και εχω MPEG-4

Παυλος

η κεραια ειναι στο σαλονι και για να ερθει στο δωματιο πρεπει να τραωιξω καλωδια σε ολο το σπιτι.Στη τν που εχω στο δωματιο και δεν την εχς ενωσει με κεραι, μονο με τον MPEG-4 δε γινετε να δω τα καναλια? χρειαζεται τη κλασικη κεραια που ειχαμε παντα ? σε ενα φορουμ ειχα διαωασει οτι δε χρειαζεται.. δε ξερω.. τι λες..? εχς και πιατο δορυφορικο. Με αυτο μπορς να κανς κατι ?

Παυλος

ok Κωστα. thanks.. απο δορυφορικο δε γινεται δηλαδη.. οποτε θα ανοιξω τρυπες σε ολο το σπιτι..

madmag

@NikkosK: Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Και φυσικά η ερώτηση δεν μπορεί να είναι άλλη από την: “Τι άλλη εναλλακτική υπάρχει; Υπάρχει καμία άλλη παρόμοια κάρτα στην αγορά;”. Κάτι διαπιστωμένα λειτουργικό και εύχρηστο πέρα από την χρήση εξωτερικού αποκωδικοποιητή.

Nikkos K

Όπως είπε και ο Κώστας προς το παρόν η λύση ενός καλού δέκτη είναι μονόδρομος.
Βέβαια όσο περνάει ο καιρός οι λύσεις είναι όλο και περισσότερες, ενώ υπάρχουν και φθηνοί δέκτες με μέγεθος όσο ένα router.

Σύντομα θα ξεκινήσουν και οι δοκιμαστικές εκπομπές της DIGEA σε Αίγινα και Υμηττό, οπότε και το ενδιαφέρον αλλά και η ζήτηση θα αυξηθεί σημαντικά.

Επίσημη 1η της ψηφιακής εποχής στην Αθήνα, η 5η Απριλίου 2010.

sissys

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΧΩ ΜΙΑ SONY BRAVIA KDL-26S2010 Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ MPEG-4 ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ 2.ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΙ Η TV ΕΧΕΙ ΥΠΟΔΟΧΗ ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ,ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ;;Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΡΤΑ;ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙ ΧΡΗΣΗ;;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

NikkosK

Προφανώς η κάρτα δεν είναι συμβατή με το συγκεκριμένο μοντέλο τηλεόρασης.
Σε καμμία περίπτωση δεν φταίει η τηλεόραση σου, μιας και η CI Slot είναι θύρα γενικής χρήσης.

madmag

Αυτό που με απασχολεί κυρίως με τη λύση του εξωτερικού αποκωδικοποιητή είναι:
1. Το καλωδιομάνι που όλο και αυξάνεται (ελεώ την εποχή της τεχνολογίας που διανύουμε) πίσω από την τηλεόραση (θέλει ρεύμα, θέλει σύνδεση με scart)
3. Φυσικά η παρουσία μίας ακόμα συσκευής στο όλο σκηνικό και κυρίως ο όγκος της.
2. Και το ένα ακόμα τηλεχειριστήριο που προφανώς απαιτείται.

Εάν βρω κάτι που να με γλιτώνει από τα περισσότερα από τα παραπάνω θα είμαι ευχαριστημένος. Διαφορετικά με βλέπω για Neotion με όλα τα αρνητικά που παραθέτεις πιο πάνω.

Panos

Καλησπερα!! με τα ψηφιακα και τις ιστοριες εχουμε χασει λιγο την μπαλα…
μια μικρη βοηθεια!
με την Toshiba 32AV 635DG (ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗΣ MPEG 4 (H.264)
k’ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ DVB-T/ C ) θα εχω προβλημα με τα καναλια τις ΝΕΤ και ΕΡΤ1 ?? thanks εκ των προτερων!

Staf

Panos ,Οχι εισαι ετοιμος για την ψηφιακη εποχη.Τη ΝΕΤ και την ΕΤ1 θα τα πιανεις αναλογικα.Τα υπολοιπα ψηφιακα.

agelos

exo tv 37lc55 lg exei mpg4?

tmartin

Καλησπερα τελικα τα καταφερα εβαλα την CI neotion FTA στην 42LG6000 και με μια αναβαθμηση του firmware (30€ στο σερβις δεν το βρηκα πουθενα στο ιντερνετ για να το περασω) λογο του σηματος που εκανε βολτες στην οθονη (υπηρεσια HD) τελικα επαιξε μια χαρα τζαμι εικονα με μια μικρη καθυστερηση στο ζαπινγκ 4-5 δευτερα αλλα αξιζει η καρτουλα !

madmag

φαντάσου σε αντίστοιχο αγώνα μπάσκετ του Ελλάδα-Γαλλία πατάει η γάτα σου το τηλεκοντρόλ και αλλάζει κανάλι…σε 8-10 δευτερόλεπτα που θες για να το ξαναγυρίσεις έχεις χάσει το “βάλτο αγόρι μου” έχεις χάσει το “το βαλε!, το βαλε!” τις χαρές τα πανηγύρια και την αρχή από τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών στην press conference… υπερβολές…
Όντως είναι σημαντικός χρόνος… αλλά προσωπικά αντί να λέω φαμφαρολογίες θα το δοκίμαζα… ή ακόμα καλύτερα, θα θελα να το δω σε κάποιον να παίζει…
anyway…καλορίζικο φίλε μου… γράψε μας ξανά σε λίγο καιρό να μας πεις εάν αντέχετε ή όχι…

NICOS MENICOS

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΝ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ MONITOR TV , LG-M2094, M2294,M2394, M2794 ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή DVB-T MPEG-4 ?

Victoria Tor

Γεια σας!
Αγόρασα πέρσι τον Απρίλιο απ΄τον Κωτσόβολο μία τηλεόραση LG LCD LH3000 32″ και θα’θελα να μου πείτε, αν μπορείτε, αν έχει ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή. Είδα πιο πάνω ότι συμπεριλαμβάνεται στη λίστα που δώσατε, αλλά γράφετε ότι είναι σειρά 2009-2010. Για τη δικιά μου δεν ξέρω σε ποια σειρά ανήκει. Κι είμαι και άσχετη απ’αυτά. Θα σας ήμουν ευγνώμουν αν με βοηθούσατε.
Ευχαριστώ πολύ!

Victoria Tor

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση ανταπόκρισή σας!!

Αμπαλος

γεια κ χαρα σας..
ειμαι ενας ασχετος απο τεχνολογικα
κ θα ηθελα να μου πειτε αν η
LG.32 LG 3000
διαθετει τα απαιτουμενα για να μπω στην ψηφιακη εποχη
η αν θα τρεχω με σπασμενο ποδι να βρω τηλεοραση να δω το μουντιαλ..

ευχαριστω εκ των προτερων

ΓΙΑΝΝΗΣ

καλησπερα . εχω την lg3050
μου ειπαν απο την αντιπροσωπεια οτι κανουν ολες οι καρτες και θα χρειαστει
αναβαθμιση(πιθανον) λογω του σηματος hd που θα περιφερεται
εγω εκανα ηδη την αναβαθμιση απο firmware toυ site lg αλλα εχω μπερδευτει
με τις συμβατοτητες καρτων που διαβαζω (κυκλοφορουν τρια ειδη καρτων)
μαλλον ειναι συμβατη η neotion fta αλλα δεν βαζω και το χερι στην φωτια
Μπορει να βοηθησει καποιος και αν κανει το σημα που θα γινει σε hd σε λιγο καιρο
θα ειναι συμβατη η θα πρεπει να ξαναγαρασουμε αλλη καρτα?

ευχαριστω

Αμπαλος

Αμπαλος
Πέμπτη 10/06/10 στις 19:27 είπε:

γεια κ χαρα σας..
ειμαι ενας ασχετος απο τεχνολογικα
κ θα ηθελα να μου πειτε αν η
LG.32 LG 3000
διαθετει τα απαιτουμενα για να μπω στην ψηφιακη εποχη
η αν θα τρεχω με σπασμενο ποδι να βρω τηλεοραση να δω το μουντιαλ..

ευχαριστω εκ των προτερων

Αμπαλος

παλαιο ηρακλειο αττικης μενω.
απο υμηττο παιρνω σημα αν θυμαμαι καλα.

ΓΙΑΝΝΗΣ

ευχαριστω για την απαντηση
παραγγειλα την neotion plus fta που απο οτι λεγεται ειναι συμβατη με
την πλειοψηφια των τηλεορασεων
θα επανελθω να σας πω αν δουλεψε

Κώστας

Καλησπέρα! Έχω την LG 32LB75 lcd τηλεόραση. Γνωρίζετε αν έχει αποκωδικοποιητή mpeg4? Σε περίπτωση που δεν έχει μπορώ να κάνω κάτι για να μην πάει χαμένη και να πιάνω τα κανάλια της digea? Ευχαριστώ!

Κώστας

Εγώ έχω την M2262D, μπορείτε να μου πείτε αν υποστηρίζει το mpeg4?

Ευχαριστώ.

Giannis

Στα reviews λέει ότι η LG 42PQ6000 έχει mpeg4… αληθεύει;

Giannis

Τότε έχεισ καμιά ιδέα γιατί δεν πιάνει; Ευχαριστώ….

Giannis

Ισχύουν και τα 2!

ηρακλης

καλημερα αν εχεις την καλωσυνη,εχω το μοντελο 42lf2500.εχω ενα προαισθημα οτι δεν εχει.θα ηθελα την αποψη σου ευχαριστω.

Ανδρέας

Καλησπέρα σας.

Πρόσφατα αγόρασα από το Πλαίσιο μια Panasonic Plasma TV TX-P42U10E που έχει mpeg2/mpeg4 DVB-T και υποτίθεται είναι συμβατή με την εκπομπή της DIGEA όπως μου είχαν πει και στο μαγαζί αλλά και όπως γράφει το φυλλάδιο (αν και στα ψιλά γράμματα όλες λένε πως οι μελλοντικές εκπομπές DVB-T kai DVB-C του κάθε πάροχου δεν εγγυόνται!).
Από σήμερα που δοκιμάζω και αυτόματο και χειροκίνητο συντονισμό, πιάνω όλα τα κανάλια DIGEA χωρίς εικόνα, μόνο με ήχο (δύναμη και ποιότητα σήματος φουλ ή σχεδόν φουλ). Τα 4 κανάλια της ΕΡΤ (prisma+ κλπ) τα πιάνω κανονικά όπως και πριν, όμως αυτά είναι mpeg2…

Τι γίνεται, μήπως μας δουλεύει η DIGEA ψιλό γαζί, μας δουλεύουνε οι κατασκευαστές τηλεοράσεων, ή και οι 2;

Ανδρέας

Μένω Γλυφάδα (κάτω) ωστόσο ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τα αναλογικά. Μόνο με το ραδιόφωνο σε κάποιους σταθμούς. Επίσης να αναφέρω εδώ πως πιάνω καιρό τώρα το κανάλι BlueSky στα ψηφιακά (δεν ξέρω αν είναι mpeg2/4) από ανεξάρτητο πάροχο με σήμα και ποιότητα συνήθος 50% (κακή), το οποίο όμως δεν έχει σήμα και εικόνα όλο το 24ωρο…

alex

πακετώθηκες Αντρέα, και σου είπα να μην πάρεις την φτηνιάρα!

anrails

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!ΕΧΩ ΤΗΝ LG SL8000.JERV OTI EXEI MPEG4 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

tzortzio ts

Καλημερα
Εχω μια LG 37 LC 55. Μεχρι σημερα εβλεπα τα ψηφιακα της ΕΡΤ.
Σημερα επιασα και τα υπολοιπα ψηφιακα αλλα δεν εχω εικονα . Στην οθονη γραφει
” Υπηρεσια HD ” . Παρολα αυτα εχω ολες τις αλλες δηνατοτητες των ψηφιακων ( προγραμματα – εγραφη κλπ ).
Ξερει κανεις τι φταιει????

Κώστας

Καλησπέρα! Μήπως γνωρίζετε αν υπάρχει αναβάθμιση για την 32LB75 ώστε να πιάνει MPEG4 σήμα?

akeaz

Έχω την 26LG3000 και μου είπαν από την εξυπηρέτηση πελατών ότι αφού κάνω μία αναβάθμηση με τις οδηγίες που θα μου στείλουν στο mail μου, μπορώ να πάρω μιά κάρτα mpeg4 για να βάλω στην τηλεόραση μου και να πιάνει. Δεν μου είπαν κάποια συγκεκριμένη όμως, οποιαδήποτε κάρτα από τα μαγαζιά. Όντως μπορώ να διαλέξω όποια κάρτα θέλω; Πώς θα τη ζητήσω; Και περίπου σε τι τιμές είναι;

Ανδρέας

Τελικά έχουμε κάτι νεότερο σχετικά με τις τηλεοράσεις που υποτίθεται πως έχουν MPEG4 δέκτη (όπως η Panasonic μου που γράφω παραπάνω) αλλά δεν έχουν εικόνα στα κανάλια της DIGEA (μόνο ήχο, πληροφορίες κλπ λειτουργίες); Είναι θέμα firmware του κάθε μοντέλου, περιοχής λήψης ή κάτι τρέχει με την DIGEA;

Παυλος

Καλησπερα.Εχω μια LG scarlet 32LG6000 και εχει ενσωματομενο ψηφιακο δεκτη mpeg-2.Δεν εχω ιδεα αν μπορει να παρει καρτα για ψηφιακα καναλια.Στο πλαι εχει μια εισοδο που λεει PMCIA slot.Ξερει κανεις αν εκει μπορω να τοποθετησω καρτα για να βλεπω ψηφιακα?

tzortzio ts

Καλησπερα και παλι
Ευχαριστω παρα πολλυ για την απαντηση πριν
Οπωσ μου ειπες η LG 37 LC 55 εχει δεκτη MPEG 2
Υπαρχει περιπτωση να αναβαθμηζετε?? η να αλαζει τοποθετωντας εσωτερικα δεκτη MPEG 4 ??
Δεν ειναι θεμα χρηματων αλλα για να γλυτωσω μια ακομα συσκευη μια και εχω και DVD εγγραφης με σκληρο δισκο της LG.
Ευχαριστω και παλι.

giannakis

καλησπερα σε ολους εχω την LG 42″ 42LG5000 με ενσωματομενο αποδικοποιητη, εχει υποδοχη για pcmcia αλλα δεν εχω αγορασει καπια καρτα. βλεπω κανονικα τα ψηφιακα καναλια της ΝΕΤ αλλα στα καναλια της degia τιποτα, μια μαυρη εικονα. Εχω κανει 3 φορες ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΕΡΓΟΣΤ… ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ και 5/6 φορες αναζητηση, αλλα τιποτα,(ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΛΙΟΝ στην αγιου νικολαου ψηλα :// αν παιζει ρολο) αν ξερει καποιος και μπορει να HELP τον ευχαριστω

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

καλησπερα εχω μια philips pfl7403d ξερει κανεισ εαν εχει ενσωματομενο δεκτη mpeg4?
ευχαριστω

panos la

χαιρετε,εχω την LG 19 3050 την 19 ιντσες δλδ,ξερουμε τι δεκτη εχει ??? πιανω “σπαστα” τα ψηφιακα ΕΡΤ αλλα στα digea μου δειχνει μαυρη εικονα και καθολου ηχο…

miltosap

Καλημερα. Εχω την 19 lg 3050 και δε μπορω να διαγραψω τα ψηφιακα καναλια που αποθηκευσε στις μνημες οπου βρισκονται και τα αναλογικα.Τη δυνατοτητα της διαγραφης τη δινει μονο για τα αναλογικα και οχι για τα ψηφιακα της digea για τα οποια βεβαια δε εμφανιζει και εικονα.Αν καποιος εχει βρει τον τροπο της διαγραφης των ψηφιακων ας με βοηθησει. Ευχαριστω.

vasso

Σίγουρα η LG 42LF2500 έχει αποκωδικοποιητή MPEG4; Κι αν ναι, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με την διαδικασία συντονισμού των ψηφιακών καναλιών; Ευχαριστώ.

panos la

ευχαριστω για τη προηγουμενη απαντηση !!
μπορειτε να μου πειτε site να κατεβασω firmware update για την LG ? [19″ 3050 μοντελο..]
και η διαδικασια ειναι ,περναω το firmware στο στικακι και μετα μεσω του μενου της τηλεορασης [τηλορασης που λενε και οι παλιοι χαχα] περναω το firmware?

XAROULA

εχω μια τηλεορασηthomson ενω μου ειπαν στο καταστημα οτι ειχε δεκτη δεν εχει.εχει υποδοχηpcmcia .αυτο τι ειναι παιρνω καρτα τετοια και βλεπω ψηφιακα η παιρνω δεκτη εξωτερικο.ειμαι λιγο ασχετη βοηθηστε παρακαλω

πανος λα

οχι στον δεκτη…στο firmware για να παρω δεκτη pcmia 😉 και η συγκεκριμενη που βρηκα θελει το τελευταιο firmware..γι αυτο ρωταω επειδη στο site της lg δε βρηκα το firmware…

Nik

Εχω μια τηλεοραση LG με μοντέλο 42LG6000
Θα ηθελα να μου πειτε αν το συγκεκριμενο μοντελο εχει ενσωματωμενο αποκωδικοποιητή MPEG4 ?

Nik

θα μπορουσε να ενσωματωθει καποια καρτα MPEG4 σε υποδοχή PCMCIA χωρις προβληματα συμβατοτητας κ καθυστερισης στην εναλλαγη καναλιων ? και αν ναι εχετε να προτεινετε κατι ?

kostas

Έχουμε μπει στην ψηφιακή εποχή….
το ερώτημα μου ειναι πάνω κάτω το ίδιο με τους υπόλοιπους, ωστόσο μπαίνω στον κόπο να ξανα-ρωτήσω.
Μου κάνανε προ 2 ετών μια τηλεόραση LG με ενσωματωμένο MPEG-2 αποκοδικοποιητή. Το μοντέλο (32LC2DB) αγοράστηκε στη Γερμανία και ΔΕΝ κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά. Απο γνωστό κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών μου προτείναν, πέραν των πάσης φύσεως εξωτερικών αποκωδικοποιητων, τη δυνατότητα αγορά μιας κάρτας (μάρκα δεν αναφέρθηκε). Η συσκευή μου διαθέτει υποδοχέα κάρτας στην πίσω οψη της. Το ερώτημά μου είναι αν υπαρχει συμβατότητα μιας κάρτας-αποκωδικοποιητή με τη τηλεόραση μου.

Ευχαριστώ

chris

hi, έχουμε μια lg 42lf2510 (κάπου διάβασα ότι έχει ενσωματωμένο δέκτη m peg 4). μπορεί να μου πει κάποιος πως συντονίζονται τα ψηφιακά της ερτ? ευχαριστώ.

Ανδρέας

@chris: Τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ (cine+, sport+ κλπ) είναι MPEG2. Τα ιδιωτικά κανάλια μέσω DIGEA υποτίθεται πως είναι MPEG4 (και ο νοών νοείτω). Δηλ. της ΕΡΤ τα βλέπεις και με MPEG2 TV.
Όλα τα ψηφιακά (MPEG2, MPEG4) συντονίζονται ακριβως όπως και τα αναλογικά, δηλαδή ανάλογα με την τηλεόρασή σου μενού αυτόματου ή χειροκίνητου συντονισμού. Στην δική μου πχ με το κουμπί TV αλλάζει μεταξύ αναλογικού και ψηφιακού μενού. Κοίτα το manual της τηλεόρασής σου για λεπτομέρειες (δεν χρειάζεται να κάνεις χειροκίνητο στα ψηφιακά, ο αυτόματος συντονισμός αρκεί).

madmag

Ρε παιδιά λέτε ότι η CI κάρτες εμφανίζουν συμπτώματα ασυμβατότητας και καθυστέρησης στην αλλαγή των καναλιών. Δεν έχω δει όμως κάποιον να λέει ότι έχει αγοράσει αυτές τις κάρτες κι ότι όντως έχει αυτά τα προβλήματα. Δεν λέω ότι αποκλείεται να υπάρχουν, αλλά μήπως τα προβλήματα ασυμβατότητας είναι πολύ σπάνια και μήπως η καθυστέρηση στην εναλλαγή των καναλιών δεν είναι και τόσο ενοχλητική; Μπορεί κάποια με πραγματική εμπειρία χρήσης να μας γράψει την άποψή του; Αποκλείεται ΟΛΟΙ να είναι απογοητευμένοι από την χρήση CI καρτών.
Ευχαριστώ!

giannis

gia sas thelo na mou pi kapios parakalo gia tin tileorasi LG 42LD420 an exei ensomatomeno dekti mpeg4 thx.

fotis

Καλησπερα σας,θελω να ρωτησω σχετικα με ενα προηγουμενο post στο 76 του miltosap γιατι και γω εχω το ιδιο προβλημα.δε μπορω να σβησω τα ψηφιακα καναλια απο τη μνημη.παρακαλω για τη βοηθεια σας!!!!!!

Γ.Σ.

Εχω πάρει home theater lg HB954PB, το έχω συνδέσει με την lg6000 με ενα HDMA. Όλα οκ αλλά ο ήχος της tv δεν παίζει από τα ηχεία του home theater. Δοκίμασα να συνδέσω άλλο ενα HDMA αλλά δεν γίνεται τίποτα. Μπορείς να βοηθήσεις γιατί οι εναλλακτικές που αναφέρει το manual δεν βοήθησαν. (τι καλωδιο να συνδέσω και σε ποιές θύρες?)

Manos

γεια σας εχς το μοντελο LG TV model 19LG3050-ZA. ενω πιανει τα πσιφιακα τησ digea δυστηχως δεν εχω ουτε ηχο ουτε εικονα.Συγκεριμενα βλεπς μαθ μαυρη οθονη και ενα μυνημα “ΥΠΗΡΕΣΙΑ HD”.τα ψηφιακα καναλια της ΕΡΤ ΣΠΟΡΤ PRISMA τα πιανςω μια χαρα. τα υπολοιπα καναλαι αν και στην αυτοματη αναζητησ τα βρισκει μου δειχνει την μαυρη οθονη με το μυνημα και χωςρισ ηχο! τι να κανω? ευχαριστω για την βοηθεια

Vaggelis

cVlachakis θα ηθελα να μου απαντήσεις εαν όλα τα μοντέλα τηλεοράσεων της philips δεν εχουν MPEG4 ! Τελευταία εμφανιστηκε και το DVB-C της philips(και ο κόσμος μπερδεύετε)γιατι απλά κάνει για καλωδιακή τηλεόραση,το οποίο δεν εχουμε στην Ελλάδα!!! Ξέρεις καποιο μοντέλο της philips που “φοράει” αποκωδικοποιητή MPEG4???

madmag

Πήρα τη Νεόσιον από το ισοπ. Το είχαν προσφορά από €49 στα €35. Την πήρα σχεδόν χύμα, μέσα σε σακουλάκι και μπαμπλ ραπ. Ούτε κουτί, ούτε χαρτιά, ούτε τίποτα. Την έβαλα στην 42LG5000 μου και…τώρα είμαι ψηφιακός.
Η εναλλαγή από αναλογικό κανάλι σε ψηφιακό ή το αντίστροφο, παίρνει περίπου 3-4″.
Η εναλλαγή μεταξύ ψηφιακών μου μοιάζει να καθυστερεί ελάχιστα σε σύγκριση με την εναλλαγή, μεταξύ αναλογικών η οποία παίρνει 1-2″.
Ωστόσο παλεύεται, δεν είναι και τραγικό!
Πάντως δεν είναι και τόσο υψηλή η ποιότητα εικόνας και ήχου, όσο λένε! Εμένα, κάποια αναλογικά πιάνουν το ίδιο καλά με τα ψηφιακά. Να μην πω βέβαια για ευρωπαικούς αγώνες όπου το σήμα που μάλλον έρχετε με 16:9, το χαλάμε και συνεπώς χαλάει και η ποιότητά του ενώ τα πλάγια φαίνεται να κόβονται. Αυτές είναι παρατηρήσεις ενός τηλεθεατή. Εάν κάποιος γνωρίζει ας εξηγήσει τι παίζει, και αν η ψηφιακή τηλεόραση θέλει απλά δουλειά ακόμα στην Ελλάδα.

Tek

το σήμα είναι 4:3 σε όλα τα ψηφιακά κανάλια, πλην του σκαι. Όλες οι κάρτες CI κάνουν downscale το σήμα από mpeg4 σε mpeg2 γιατί πολύ απλά χρησιμοποιούν τον ενσωματωμένο dvb mpeg2 δέκτη της τηλεόρασης. Γι’ αυτό και υπάρχει κάποια καθυστέρηση στην εναλλαγή των καναλιών. Επίσης μπορεί να εμφανιστούν και κολλήματα στην εικόνα που τις περισσότερες φορές είναι μόνιμα και απαιτούν την απενεργοποίηση της τηλεόρασης. Όσον αφορά την ποιότητα της εικόνας, standard definition εκπέμπουν σε 4:3. Το μόνο που κάνει τη διαφορά στο ψηφιακό σήμα είναι ότι δεν θα βλέπεις χιόνια (θα παίζει η δεν θα παίζει, δεν υπάρχει ενδιάμεση κατάσταση). Ούτε λόγος για διαδραστικές υπηρεσίες και High Definition.

xristoforos

Καλησπερα,Εχω την LG 2510LF,η τηλεροραση επεζε ολα τα καναλια της Digea+Τα ψηφιακα της ERT ,τωρα που εγιναν ψηφιακα τα νεα καναλια (ΕΤ1 Νετ ετ3) χαθηκαν τα ψηφιακα της ΕΡΤ, πλεον εχω μονο της Diegea kαι τα νεα. Tα Σπορτ+,ΣΙνε+,Πρισμα+ εχω μονο ηχο και οχι εικονα,Τι εχει γινει ασ μου εξηγησει καποιος.

nickole

γεια σας και απο εμας. θελουμε τα φωτα σας. εχουμε την lg 42lg50*** . μολις βαλαμε την καρτα neotion και εχουμε αψογη εικονα και ηχο , αλλα εχουμε και την ‘υπηρεσια hd’ να κοβει βολτες στην οθονη. διαβασαμε τις οδηγιες αλλα τιποτα που να βοηθαει. ευχαριστουμε εκ των προτερων.

nickole

μαλλον δεν σου εδωσα να καταλαβεις σωστα και σε ευχαριστω που απαντησες. βλεπουμε τελεια ολα τα καναλια αλλα κανει βολτες στην οθονη ενα σηματακι που λεει υπηρεσια hd. πως το καλο βγαινει αυτο το σηματακι?

giannis

εχω την 37lg3000 ..πιάνει τα ψηφιακα της digea?

Kostas

Εμένα η 37lg3000 δεν έχει το μενού για την CI υποδοχή αν και έβαλα το τελευταίο firmware από το ελληνικό site της LG.
Όταν βάζω στην υποδοχή τη neotion μου βγάζει μήνυμα στην οθόνη οτι μπήκε cam στην υποδοχή αλλά μενoύ για τη ci κάτω από το μενού διάγνωση δεν υπάρχει. Δεν πιάνω ακόμα digea στην περιοχή μου για να διαπιστώσω αν και χωρίς μενού δουλεύει η neotion.
Κανένας που να βλέπει digea με τη neotion και χωρίς μενού ci στην 37lg3000;;;;

Nikos D.

καλησπέρα,
εχω την LG Flatron M2094D (Οθόνη/DTB-T mpeg2).
Πώς μπορώ να πιάσω Mpeg4; Firmware update? Καμμιά κάρτα?

madmag

Έχει κανείς να μου προτείναι CI κάρτα για LG 42LG5000 για ψηφιακό HD σήμα;

Bίκτωρ

Έχω τηλεόραση 32LG5600-ZB, έχει αποκοδικοποιητή MPEG 4;

kyriakos

Καλησπέρα! Έχω την LG 32LB75-zb lcd τηλεόραση. Γνωρίζετε αν έχει αποκωδικοποιητή mpeg4? Σε περίπτωση που δεν έχει μπορώ να κάνω κάτι για να μην πάει χαμένη και να πιάνω τα κανάλια της digea? Ευχαριστώ!

nak

Γνωρίζετε να μου πειτε αν για την LG 37 LE5300 πρεπει να αγορασω αποκωδικοποιητη? Στα τεχνικά χαρακτηριστικά αναφερει στους δέκτες Analog, DVB-T.

Panos

παιδες σκοπευω να αγορασω την lg LG 32LK450.υποστηριζει mpeg 4 ετσι;πχ το ert hd θα παιζει κανονικα στην αναλυση του;

ΜΑΡΙΑ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ! ΕΧΩ ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ LG 22΄MONT.M227WD ΕΚΔΟΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ V3.08.1 ΕΒΑΛΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΟΥ ΠΙΑΣΕ Α ΑΝΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΕ ΕΝΑ ΨΗΦΙΑΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΙΚΟΝΑ ΟΥΤΕ ΗΧΟ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ HD. TA ΨΗΦΙΑΚΑ ΟΠΩΣ ΤΟ RIK ΤΑ ΠΙΑΝΕΙ. ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΑΝΤΕΝΝΑ MEGA Κ.Τ.Λ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ! ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ MPEG4 Ή ΟΧΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

akis

Καλημέρα, έχω την 32LB75 από οτι φαίνεται με mpeg2 και αναγκάζομαι να αγοράσω εξωτερική συσκευή mpeg4. Συγκεκριμένα επέλεξα την XORO HRT 7520 DVB-T HD AVC/H.264 MPEG-4 HDMI. Το ερώτημα μου είναι, μπορώ πάνω σε αυτή τη συσκευή να προσθέσω περισσότερες από μια τηλεοράσεις; πχ συνδέοντας τη μια με scart την άλλη με HDMI καλώδιο και για τα αναλογικά να κάνω split το σήμα με κάποιο μετατροπέα από 1 σε 2 καλώδια (έστω ότι έχω λύσει το πρόβλημα του μήκους των καλωδίων από τη μια τηλεόραση στην άλλη)

akis

Γεια

Εχω παραγγείλει εξωτερικό αποκωδικοποιητή mpeg4.
Έχει δοκιμάσει κάποιος να συνδέσει περισσότερες από μια τηλεοράσεις σε εξωτερικό αποκωδικοποιητή ο οποίος να παρέχει περισσότερες από μια δυνατότητες διασύνδεσης με τηλεόραση (scart, hdmi);
θα το δοκιμάσω πάντως..

giorgis

Εχω μια lg lk330 32” εχει ραδιο? και αν εχει πως να βρω σταθμους…?

stauros100

Εχω την lg m227wd-pz και στην αναζήτηση βρίσκω όλα τα ψηφιακά κανάλια (ετ1, νετ, ετ3, και της digea) αλλα για κάποιο περίεργο ρόλο δε δείχνει την εικόνα. Εψαξα και είδα ότι έχει dvb-t, αυτό δεν χρειάζεται για να τα παρακολουθώ κανονικά??

ευχαριστω!

antonis

Καλημέρα εχω την LG 32LG6000 Scarlet και θα ηθελα να μαθω ποσο μπορω να την πουλησω.Ειναι σε αριστη κατασταση.

antonis

Καλησπέρα θέλω να αγοράσω την samsung UE46D6000 αλλά μου είπανε οτι δεν είναι γνήσια και οτι εχει κινέζικη οθόνη …έχετε κάποια πληροφορία πάνω σε αυτό?

Foteini

Καλησπέρα, η τελόραση μου είναι η LG: 42PC1RV – ZJ. Θα ήθελα να μάθω αν έχει ενσωματωμένο ψηφιακό αποκωδικοποιητή mpeg4 καθώς το εγχειρίδιο χρήσης δεν αναφέρει κάτι σχετικό.. Ευχαριστώ πολύ εκ των προταίρων.

στεφανος

το μοντέλο 20LS1R έχει αποκωδικοποιητή MPEG-4 ??

marianna

Καλησπέρα.Η τηλεόρασή μου είναι η CINEOS 32PFL9632D/10 της PHILIPS. Θα ήθελα να μάθω αν έχει ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή MPEG4 έτσι ώστε να λαμβάνει τα ψηφιακά της DIGEA.

ΑΝΘΗ

ΕΧΩ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΕΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΟ ΣΗΜΑ ΗΡΘΕ ΧΘΕΣ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑ;Ι ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ

MARILOU

Καλησπερα,
εχω την 32LG3000 και ενω της εκανα update σε v3.51.01 και συνεχιζει να εχει την ενδειξη με μαυρη οθονη στα ψηφιακα καναλια. υπαρχει λυση;

xristina omar

Ηθελα να με βοηθήσετε έχω μια τηλεόραση sumsung πήρα τον αποκωδικοποιητή έχει πιάσει τα ψηφικά κανάλια αλλά η οθόνη είναι μαύρη.Πεδεύομαι τόσες μέρες να βρω την αιτία χωρίς αποτέλεσμα.Ευχαριστώ……

DJGeorge

Θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με ενα DVB-T tv tuner αυτοκινητου.
Εχει διπλο δεκτη με 2 κεραιες.Επειδη ο τοπος διαμονης μου ειναι η Σπαρτη τα απλα καναλια(αναλογικα)θα τα βλεπω με αυτο το δεκτη?
Στα χαρακτηριστικα του γραφει:Frequency Range:VHF-H:174~230Mhz UHF:470~862Mhz
Video decoder MPEG-4/H.264/AVC
Ευχαριστω.

ΜΑΡΙΑΝΝΑ

Μπορείτε να μου πείτε και για LCD TV: LE32R8, LE37R8, LE40R8

ΜΑΡΙΑΝΝΑ

οκ δεν πειράζει…ευχαριστώ πολύ 🙂

Τανια

Παιδια εχω μια SAMSUNG UE 32D4003BW ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΕΚΤΗ Analog, DVB-C, DVB-T……ΣΗΜΑΙΝΕΙ οτι εχει MPEG4 H OXI???
Αν οχι παιρνει καρτα στην υποδoxη και τι ειδους θα ζητησω(καταλληλη για το μοντελο κ.τ.λ)???
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

nikol

καλησπέρα εχω μια LG FLATRON M2294D 23” DVB και θα ήθελα να ρωτήσω αν το συγκεκριμένο μοντέλο έχει ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη MPEG4 ή πρέπει να αγοράσω εξωτερικό.

Αιμιλία

Καησπέρα σας!! Εχω μια LG 42pq2000 θα πρέπει να πάρω εξωτερικό αποκωδικοποιητή ??
Σας ευχαριστώ εκ των προταίρων

Vasoula

Γεια σας μηπως ξερετε αν η 19LG3050-za, χρειαζεται εξωτερικο δεκτη ή μπορει να πιασει MPEG4 με καρτα που εχει υποδοχη ηδη σαν τηλεοραση? Ευχαριστω

Βασιλης

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΧΩ ΜΙΑ LG 42LG5000,ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ MPEG4? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

Γιωργος

Εχω μια LG 32lc46.Mπορειτε να μου πειτε αν δεχεται καρτα αντι για εξωτερικο MPEG4 δεκτη?Αν δεχεται καρτα μπορειτε να μου προτεινεται καποια συγκεκριμενη?Ευχαριστω.

Σπύρος

Καλημέρα,

έχω μια LG 42LF75, δεν βλέπω πουθενά κάτι για MPEG-4. Έχει πλήκτρο για DTV και έκανα αναζήτηση αλλά πέρα π.χ. από το κανάλι της Βουλής και την Deutsche Welle (όπου δείχνει την ένδειξη MPEG) δεν πιάνει κάτι άλλο. Δείχνει μεν να πιάνει τα λοιπά κανάλια ως σκαναρισμένα, αλλά δεν δείχνει εικόνα και βγάζει το σήμα HD.
Ποιά η συμβουλή σας;
Ευχαριστώ!

Γιάννης

Παλικάρια εγώ ξέρω ότι αγόρασα μία LG2394 flatron που ντε και καλά “θα” έπιανε τα ψηφιακά και τώρα βγάζει μόνο μαυρίλα από εικόνα, το ίδιο μου κάνει και μία Telefunken . η digea, οι καναλάρχες, ο υπουργός που υπέγραψε την ΚΥΑ που υποχρεώνει να μην εκπέμπουν αναλογικά και η lg μαζί να μου απαντήσουν γιατί εγώ ο κακομοίρης να πληρώνω ΕΡΤ ακόμα στη ΔΕΗ? Αφού και κερατάς είμαι και δαρμένος, μετά λέμε ότι φταίνε οι Γερμανοί και η Siemens. Γιατί να αγοράσω αποκωδικοποιητή ρε σεις? Δεν αγόρασα τηλεόραση με ορίζοντα στην ψηφιακή εποχή? Εχασα και τα πρωινάδικα και δεν μπορώ να ακούσω τι λένε τώρα τα λαμόγια οι παρουσιαστές που όλο βλακείες ξέρανε να λένε “αν πιάνεις τώρα ψηφιακά δεν χρειάζεσαι αποκωδικοποιητη”! Ρε ούστ απ΄εδώ λαμόγια όλοι!

Δημήτρης

Έχω την 42LG2000-ZA BEU παραγωγής MARCH 2009.
Βλέπω μόνο ΕΤ1 ΕΤ2 ΕΤ3 Βουλή , BBC News, DW και ΡΙΚ Sat.
Στα υπόλοιπα βλεπω μαύρη οθόνη χωρίς ήχο και το σήμα υπηρεσία HD.
Να υποθέσω οτι λειτουργεί με MPEG-2 και πρέπει να αγοράσω αποκωδικοποιητή MPEG-4;
Προτείνετε εξωτερικο δέκτη γκουμούτσα ή κάρτα;
Ευχαριστώ πολύ.

Πάρης

Εχω μια LG 37LV5500.Τους προηγούμενους μήνες έπιανα κανονικά τα ψηφιακά της ΕΡΤ τον τελευταιο μήνα δεν τα πιάνει καθολου τη στιγμη που ακριβως απο πανω μου μια sony kdl32 τα παιζει κανονικα.
Και οι δυο τηλεορασεις ειναι συνδεδεμενες στην ιδια κεραια.
Η LG μου δεν βγαζει καθολου σημα στα ψηφιακα ενω τα αναλογικα τα πιανω καθαροτατα,υπαρχει οπτικη επαφη με τον αναμεταδοτη.(Μενω στο Βολο μονο τα ψηφιακα της ΕΡΤ μεταδιδονται)
Αναρωτιεμαι μηπως χαλασε ο αποκωδικοποιητής.
Ευχαριστώ.

γιωργος

καλησπερα εχω μια lg lk330 32” εχει αποκωδικοποιητη mpeg 4?? και αν θελω μπορω να την κανω smart tv??

elia

καλησπερα!!! εχω τηλεοραση 19LG3000!! μου δειχνει οτι εχω καναλια DTV αλλα δεν εχω εικονα. Η τηλεοραση μου δεν εχει Mpeg4?

Alexis

καλησπερα σας!! εχω την 37lg3000 ..έξω μόνο ήχο,γίνετε με κάποια αναβάθμιση να μου δειξη και εικόνα ??

ΜΑΡΕΛ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ,ΕΧΩ ΜΙΑ LG THΛΕΟΡΑΣΗ LG22LD350 KAI ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ..ΣΥΝΔΕΣΑ ΑΛΛΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΕΡΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΝΞΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΚΕΡΑΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ..ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤV?ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Kostis

Έχω μία LG (μοντέλο δεν θυμάμαι) η οποία εχει ενσωματωμένο MPEG4… Μήπως μπορεί κανείς να μου πει πως να βρω τα ψηφιακά κανάλια?

agis

εχω μια LG 32LH2000, διαθέτει MPEG4; αν ναι πως ρυθμίζονται τα ψηφιακα καναλια;

ΜΑΝΟΛΗΣ

ΕΧΩ ΤΗΝ LG 26LB75-ZE εχει ενσωματωμένο MPEG4 ; Μήπως μπορεί κανείς να μου πει πως να βρω τα ψηφιακά κανάλια?

kostas

Καλησπερα εχω την lg m2280df τα καναλια παιζουν κανονικα αλλα οταν παταω το info μου βγαζει τον τιτλο της ταινιας στα Ελληνικα και την υποθεση στα αγγλικα πηρα στην lg αλλα δεν ηξεραν να μου πουν κατι παρα απο το δω αν στο μενου ειχα επιλεξει στο μενου την Ελληνικη γλωσσα αυτο το ειχα κανει

vasilis

Καλησπέρα έχω μια lg 37LH4010 και θα ήθελα να μάθω αν έχει
αποκωδικοποιητή mpeg4 ευχαριστώ

KOSTAS

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΜΙΑ LG 32LV4500 ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ).ΣΕ ΤΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ?ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΕΚΤΗ ‘Η ΚΑΡΤΑ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Αση

Εχω το μοντέλο LG 32LG2000-ZA χρειαζεται αποκωδικοιητή ? Δεν παιζει παρα μονο TV5, BBC, DV

Αση

Δεν εχω καταλάβει ποια είναι η απάντηση, το μοντέλο 32LG2000-ZA χρειάζεται αποκωδικοποιητή? η μήπως πρέπει να ρυθμίσω κάτι για να πιάνει?

ioannis

εχω την LG LH 7030 37 ΙΝΤΣΩΝ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ DIGEA

mus1415

Καλησπέρα σε όλους ! μία ερώτηση έχω μία arielli tv τι χρειάζομαι για να πιάσω τα Ελληνικά κανάλια . ? ευχαριστώ ….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.