LG Magic Motion Remote Control, Κερδίζουμε 10 ώρες το χρόνο από το TV zapping

Είναι από τα αποτελέσματα μετρήσεων που πάντα με ενδιαφέρει να μαθαίνω το πως προκύπτουν. Δεν ξέρω ποιος είναι ο μέσος όρος τηλεθέασης στην Ευρώπη, όμως η LG υπόσχεται ότι με τη χρήση του τηλεχειριστηρίου Magic Remote ο τηλεθεατής μπορεί να εξασφαλίσει έως και 10 ώρες λιγότερες το χρόνο κατά τη διάρκεια του TV zapping!

Κάτι ανάμεσα σε Wii remote και PlayStation Move, το LG Magic Motion Remote Control διατίθεται μαζί με της επίπεδες τηλεοράσεις LG Infinia Full LED 3D.

, LG Magic Motion Remote Control, Κερδίζουμε 10 ώρες το χρόνο από το TV zapping

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Ναι μας έπεισες lg, άλλες άχρηστες συσκευές θα βγάλετε;

Giorgos

Εμένα μου αρέσει !

giannis

εγώ πάλι που έκοψα την τηλεόραση και ακόμα και σειρές -εκπομπές κτλ που προβάλει η τηλεόραση τα βλέπω στο pc και γλιτώνω και τις διαφημίσεις γλιτώνω πολλές μα πολλές περισσότερες ώρες

Fadasma

Έχει βγει το kinect που το χειρίζεσαι με το χέρι και του δίνεις φωνητικές εντολές και ακόμα ασχολείστε με remote controls; :p

tasos

San to tilekontrol tou wii leitourgei kai ousiastika epeidi ine san pontiki glitoneis xrono apo to na pgieneis sto menou me ta velakia!

Αλέξανδρος

Οπως το touchscreen δε κάνει για desktop pc έτσι δε κάνει και αυτό για τηλεόραση.
Φαντάσου να είσαι ξάπλα στο κρεβάτι και να πρέπει να σηκώνεις το χέρι και να το κρατάς για ώρα στον αέρα για να σημαδέψεις ας πούμε το παραθυράκι κάτω δεξιά και να μη μπορείς και να το πετύχεις. Είναι κάτι που μπορείς να κάνεις με τρία κλικ ας πούμε σε παραδοσιακό τηλεκοντρόλ.
Και κάτι άλλο χρησιμοποιεί ακόμα κόσμος τηλεόραση για ταινίες και ενημέρωση;
Η μόνη χρήση που κάνω είναι όταν έχει αγώνες.
Κόψε μου την τηλεόραση δε με νοιάζει αλλά χωρίς pc……

Αλέξανδρος

Και φαντάσου να θέλει και κανα update…..αμα ασχολούμαστε και με update στα τηλεκοντρόλ βράστα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.