LG SL9000, Bordeless Full HD LED TV

H LG Electronics παρουσιάζει την LG SL9000, μια LED Full HD LCD τηλεόραση που βασίζεται στη φιλοσοφία Borderless, με εξαιρετικά λεπτές διαστάσεις και χωρίς διαχωριστικό πλαίσιο για την οθόνη. Η νέα τηλεόραση προσφέρει εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας σε συνδυασμό με τη λεία επιφάνειά της, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού LED και μιας πληθώρας καινοτόμων τεχνικών χαρακτηριστικών.

, LG SL9000, Bordeless Full HD LED TV

Η SL9000 αποτελεί το πιο πρόσφατο τεχνολογικό επίτευγμα της LG, καθώς η εταιρεία χρησιμοποίησε μια νέα τεχνική σχηματοποίησης του υλικού της οθόνης (Injection Compression Molding), για να εξαλείψει το διαχωριστικό πλαίσιο και να μειώσει τις αντανακλάσεις για καλύτερη ποιότητα εικόνας. Κατ’ αυτό τον τρόπο, η SL9000 ξεχωρίζει για το μοντέρνο στυλ της, αποτέλεσμα της μακρόχρονης έρευνας και ανάπτυξης, καθώς ξεπερνά τους κανόνες αισθητικής στην εμφάνιση των τηλεοράσεων όπως τις γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Επιπλέον, με πάχος που φθάνει μόλις τα 2,9 εκ. η SL9000 αποκαλύπτει νέες δυνατότητες και αποτελεί πρότυπο σε μια νέα εποχή για την οικιακή ψυχαγωγία.

Εκτός από την εντυπωσιακή της εμφάνιση, η SL9000 ενσωματώνει πρωτοποριακή τεχνολογία που εξασφαλίζει εξαιρετική εικόνα, μετατρέποντας κάθε τηλεοπτικό πρόγραμμα ή ταινία σε μια άκρως ψυχαγωγική εμπειρία. Ο οπίσθιος φωτισμός με τεχνολογία LED προσφέρει δυναμική αναλογία αντίθεσης 3.000.000:1 για ζωντανότερη απόδοση του μαύρου χρώματος και καλύτερες διαβαθμίσεις του γκρι. Επιπλέον, η οθόνη διαθέτει ανάλυση Full HD 1080p και ειδική επεξεργασία για τη μείωση των αντανακλάσεων, χαρίζοντας μια πραγματική κινηματογραφική εμπειρία σε όλους όσους παρευρίσκονται στο δωμάτιο. Τέλος, η τεχνολογία TruMotion 100Hz της LG, μειώνει τα «αποτυπώματα» της κίνησης στην οθόνη και η προβαλλόμενη δράση είναι εξαιρετικά καθαρή και ευκρινής.

Παράλληλα, ορισμένες αναβαθμίσεις στο σύστημα μη ορατών ηχείων της LG (Invisible Speakers System), καθιστούν την κορυφαία απόδοση του ήχου αναπόσπαστο στοιχείο της SL9000. Τα νέα λεπτά ηχεία της LG, βρίσκονται κρυμμένα σε ειδικό χώρο στο κάτω μέρος της οθόνης, προσφέροντας ασυναγώνιστη εμπειρία ήχου, χωρίς να επηρεάζεται η λεία και ενιαία λεπτή επιφάνεια της τηλεόρασης.

Εξίσου εντυπωσιακή είναι και η δυνατότητα ασύρματης διασύνδεσης της SL9000 με ψηφιακό περιεχόμενο. Η τεχνολογία Bluetooth μεταφέρει τη μουσική, τις ταινίες και τις φωτογραφίες από συμβατά κινητά τηλέφωνα απευθείας στη μεγάλη οθόνη χωρίς τη χρήση καλωδίων. Με τη χρήση της ίδιας τεχνολογίας, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν ασύρματα ακουστικά στην τηλεόραση για ιδιωτική ακρόαση χωρίς ενοχλήσεις. Επιπλέον, η θύρα USB 2.0 στο πίσω μέρος της συσκευής, επιτρέπει την αναπαραγωγή ψηφιακού περιεχομένου – όπως αρχεία τύπου JPEG, MP3, MPEG4 και DivX- από αποθηκευτικά μέσα, όπως εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, κάρτες μνήμης ή USB drives.

Κι ενώ η SL9000 εξωτερικά χαρακτηρίζεται από μια βαθιά μαύρη απόχρωση που της προσδίδει απίστευτη πολυτέλεια, είναι εντελώς «πράσινη» στο εσωτερικό της. Η συγκεκριμένη τηλεόραση διαθέτει πέντε διαφορετικές κλίμακες εξοικονόμησης ενέργειας, καταναλώνοντας μέχρι και 80% λιγότερη ενέργεια σε σχέση με τις συμβατικές LCD τηλεοράσεις. Η πρωτοποριακή λειτουργία «Έξυπνου Ανιχνευτή» (Intelligent Sensor) της LG, μειώνει την κατανάλωση ενέργειας καθώς αναλύει τον φωτισμό στον περιβάλλοντα χώρο και προσαρμόζει ανάλογα τον οπίσθιο φωτισμό της τηλεόρασης, ενώ ρυθμίζει ανάλογα κι άλλες μεταβλητές της εικόνας για τη βελτίωση της ποιότητας και της φωτεινότητας.

LG SL9000
Πάχος: 2,9 εκ.
Λόγος αντίθεσης: 3.000.000:1
TruMotion 100Hz
Full HD 1920×1080
24p Real Cinema
Expert Mode (ISF Ready)
Bluetooth, HD DixX, USB 2.0
Intelligent Sensor II
Clear Voice II, Invisible Speaker

, LG SL9000, Bordeless Full HD LED TV

, LG SL9000, Bordeless Full HD LED TV

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.