LG ULTRA HD 55LA965V, Κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά

Η LG Electronics παρουσιάζει στην ελληνική αγορά ένα νέο μοντέλο 4Κ, την εκπληκτική LG LA965V 55 ιντσών, φέρνοντας την κορυφαία τεχνολογία υπερ-υψηλής ανάλυσης ακόμη πιο κοντά στους καταναλωτές. Η σειρά LA965V της LG διαθέτει κομψό σχεδιασμό και υψηλής τεχνολογίας τεχνικά χαρακτηριστικά με το Tru-ULTRA HD Engine να εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή επεξεργασία εικόνας.

Η τεχνολογία Ultra HD Resolution Upscaler αναλαμβάνει να αυξήσει την ανάλυση του σήματος εισόδου στην εγγενή ανάλυση του πάνελ IPS των 3840×2160 pixels — τέσσερις φορές μεγαλύτερη από εκείνη μιας Full HD TV και 8 φορές μεγαλύτερη από την ανάλυση μιας κανονικής HD, ενώ η γωνία θέασης των 178 μοιρών προσφέρει εκπληκτικά καθαρή εικόνα σε οποιοδήποτε σημείο κι αν βρίσκεται ο θεατής. Επιπλέον, η ευκρίνεια της οθόνης συνδυάζεται με ενισχυμένη ηχητική απόδοση αφού οι τηλεοράσεις της σειράς LA965V είναι εξοπλισμένες με σύστημα ήχου 2.2 καναλιών που αποτελείται από δύο ηχεία και δύο woofer ισχύος 2Χ10W και από 2Χ15W αντίστοιχα, εξασφαλίζοντας μια εμπειρία θέασης κινηματογραφικού επιπέδου.

LG LA965V 55 ιντσών, LG ULTRA HD 55LA965V, Κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά

Η τηλεόραση LG LA965V 55 ιντσών μπορεί να συνδεθεί με δίκτυο WiFi, ενώ η τεχνολογία Intel Wireless Display (WiDi) εξασφαλίζει ασύρματη σύνδεση σε υπολογιστή. Παράλληλα, η λειτουργία SmartShare Plus επιτρέπει την ανταλλαγή αρχείων με smartphone ή tablet, ενώ με το εκπληκτικό Magic Remote control η πλοήγηση στις περίπου 1.400 εφαρμογές Smart TV μετατρέπεται σε ένα απολαυστικό παιχνίδι.

Τέλος, χάρη στην τεχνολογία CINEMA 3D της LG, η κατηγορία τηλεοράσεων Ultra HD αποκτούν την τεχνολογία των 3 διαστάσεων. Ο συνδυασμός της εντυπωσιακής ανάλυσης της οθόνης με τις λειτουργίες 3D Depth Control και 3D Sound Zooming εξασφαλίζει εντυπωσιακή τρισδιάστατη εικόνα και μια μοναδική εμπειρία συμμετοχής του θεατή στη δράση, αφού επιτρέπει τη ρύθμιση της σχετικής απόστασης μεταξύ των αντικειμένων στην οθόνη και την προσαρμογή του ήχου ανάλογα με τη θέση και την κατεύθυνση προς την οποία κινούνται.

Η LG LA965V 55 ιντσών είναι μια εντυπωσιακή τηλεόραση με προηγμένες λειτουργίες, και το μικρότερο μέγεθός της κάνει την τεχνολογία ULTRA HD ακόμα πιο προσιτή στους καταναλωτές. Επιπλέον, με κάθε αγορά μίας LG ULTRA HD TV 55″ LA965V, η LG προσφέρει ένα LG G Pad 8.3, ένα φορητό σκληρό δίσκο HDD και μία κάμερα Skype, δώρα αξίας €400!

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dark knight 7

Η 4κ τεχνολογια θα ειναι χρησιμη σε τουλαχιστον 2 χρονια απο τωρα.. ουτε υλικο υπαρχει ουτε στις καινουργιες κονσολες υπαρχει οποτε ολα ειναι θεμα εντυπωσιασμου.. εαν εχεις μια καλη 1080p hdtv εισαι καλυμενος.. αργοτερα βλεπουμε….

giannistso
Δημήτρης

Φεβερη δε λέω.Στις τηλεοράσεις(και όχι μόνο) όμως μια ζωή συμβαίνει το ίδιο πράγμα.τωρα που κάνει 2.5 χιλιάρικα δεν μπορείς να την αξιοποιήσεις.το είπε και ο φίλος πιο πάνω,ούτε ταινίες υπάρχουν σε αυτη την αναλυση, ούτε παιχνίδια.Για την Ελληνική ψηφιακή πλατφόρμα δεν θα αναφερθώ καν γιατι θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος.οταν λοιπόν ξεκινήσει να βγαινει σε νορμάλ ροή υλικό UHD,ανώτερα μοντέλα απ αυτην θα κάνουν 800 ευρώ και με τη διαφορα χρημάτων θα παίρνεις 3 gpad,4 σκληρούς και αλλη μια ίδια τηλεόραση.

MANOS

” τέσσερις φορές μεγαλύτερη από εκείνη μιας Full HD TV και 8 φορές μεγαλύτερη από την ανάλυση μιας κανονικής HD”

2 φορές το FullHD και 4 φορές το HD 😉

ΚωσταςD.

MANOS
1920*1080= 2.073.600 pixels
3840*2160= 8.294.400 pixels
αρα εχουμε οντως 4 φορες μεγαλυτερη αναλυση απο μια full hd και 8 απο μια hd. 🙂

Alex

powered by ips? no thanks! θελω μαύρο,όχι ξεπλυμένο γκρίζ,αυτό το κόλλημα με τις ips οθόνες..

azriel84

IPS; Φοβερή χρωματική απόδοση και φωτεινότητα, όχι κορεσμένες μισοσκοτεινές καταστάσεις… :Ppp

Nio

Αμα πληρωσεις την oled 18.000 τοτε θα σου βγαλουν μια απολειστικα για σενα.

vasilis

Ultra HD στις 55′ ?…
Εχω Hull HD πανασονικ στις 55′ και μετα απο τα 2,7 μέτρα χάνω εικόνα άρα πρακτικά είναι άχρηστη εκτός και αν την πάρεις και κάτσεις στο 1 μέτρο ώστε να μπορείς να δείς τα pixel και διαφορά στην εικόνα,η βλεπεις με κυαλια.
Ε ρε μάρκετινγκ που τρωέι ο κόσμος, μόνο ο Super man Θα μπορούσε να δεί τόσα Pixel απο τα 3 μέτρα +.

Χρήστος

@ΚωσταςD

“1920*1080= 2.073.600 pixels
3840*2160= 8.294.400 pixels
αρα εχουμε οντως 4 φορες μεγαλυτερη αναλυση απο μια full hd και 8 απο μια hd. :)”

ΛΑΘΟΣ, έχουμε 2 φορές μεγαλύτερη ανάλυση από μια Full HD και 4 φορές περισσότερα pixels.
ανάλυση # pixels

Beowolf

Mega & ANT1 Full HD πότε βγαίνει?…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.