Nova, Πρώτη πιλοτική 3D ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση στην Ελλάδα

Η Nova πάντα πρωτοπόρα στον τομέα της ψυχαγωγίας και της απόλυτης τηλεοπτικής εμπειρίας, συνεχίζει να καινοτομεί, δίνοντας τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να παρακολουθήσουν τον κορυφαίο αγώνα Μίλαν – Μπαρτσελόνα για την 5η αγωνιστική του Champions League, την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, στις 21.45 σε ζωντανή, 3D μετάδοση!

Οι συνδρομητές Nova έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν για πρώτη φορά στη χώρα μας, την απόλυτη τηλεοπτική 3D εμπειρία, με πρωτόγνωρη τρισδιάστατη εικόνα και ολοζώντανα χρώματα, δίνοντας τους την αίσθηση ότι βρίσκονται στην καρδιά της αγωνιστικής δράσης!

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την παρακολούθηση της 3D μετάδοσης είναι:
α) η ενεργή σύνδεση Nova
β) ο HD αποκωδικοποιητής 831 ή PVR 865
γ) τηλεόραση με 3D δυνατότητα θέασης
δ) ειδικά γυαλιά 3D θέασης

Ο αγώνας θα προβληθεί στη θέση 250 του EPG (Electronic Programming Guide) και θα είναι διαθέσιμος σε όλους τους συνδρομητές Nova.

«Δείτε τον Μέσι, όπως δεν τον έχετε ξαναδεί», μαζί με τους παγκόσμιους ποδοσφαιρικούς αστέρες του Champions League ζωντανά, αποκλειστικά και τρισδιάστατα μόνο στη Nova!

, Nova, Πρώτη πιλοτική 3D ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση στην Ελλάδα

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
chris0v

δλδ ποιο καναλι?

Akis

250 του EPG

chris0v

το καναλι δεν εχει ονομα?

Tron

λογικα οχι εαν ειναι πιλοτικη η μεταδοση

petrow

χρειάζεται αποκωδικοποιητής hd ή o PVR…..

Σταυρος

Αντε να δουμε!!!!!!

GiannisWST

Εμενα αυτο που με χαλάει στη Νοβα ειναι οτι εχουν κολλήσει και θελουν τον δικο τους εξοπλισμό τελευταια… Δηλαδη οσοι ασχολουνται πραγματικα με home cinema και εχουν χαλάσει τα λεφτά τους στις 3d τηλεοράσεις, τα τοπ bluray και αλλους ακριβους δεκτες που κατα κυριο λογο ασχολουνται με δορυφορικα δε θα δουν 3d… Υπαρχουν πολλοι που εχουν παρει δεκτές σοβαρούς που κανουν και πολλα περισσοτερα απο τον hd της Νοβα γιατι πολυ απλα θελουν το καλυτερο και να πιάνουν περισσοτερα κανάλια ή εχουν περισσότερα πιάτα, ολοι αυτοι τι θα κανουν? Σε αυτα εχει κολλήσει η Νοβα και πριν που δεν υπήρχε ανταγωνισμός επαιζε μονή της, τωρα αν συνεχίσει τα ίδια ειναι θεμα χρονου να πιασει πάτο…

Νικος

Λοιπον την γκρινια την ακουω χρονια τωρα για την NOVA.Oταν κανει 5 καλα ,κανεις δεν λεει ”μπραβο”
Το ποιημα οτι η Nova θα πατωσει το εχω ακουσει παρα πολλες φορες στο παρελθον.
Αυτοι λοιπον που εχουν ”λιπος” στην τραπεζα και χαλανε λεφτα για την καλυτερη 3d τηλεοραση,το καλυτερο δεκτη,το καλυτερο ενισχυτη -bluray – ηχεια,ας δωσουν ενα ψωροκατοσταρικο απο τωρα,γιατι του χρονου τετοιο καιρο θα βλεπουν Ολυμπιακος -ΠΑΟ,σε 3d.

michalis

Άντε σιγά – σιγά να βλέπουμε να αξιοποιούνται οι 3d τηλεωράσεις μας. Θα περιμένω με αγωνία να δω τον αγώνα. Μέχρι τώρα μόνο κάτι παιδικά έχω δει… 🙂

Νομίζω οτι αξίζει ένα Μπράβο στην Nova για την πρώτη 3d προβολή!

Theo

Μακάρι να βάλουν και άλλα παιχνίδια σε 3D πάντως και εγώ πιστεύω ότι
θα είναι φοβερή εμπειρία ο αγώνας της Τετάρτης !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Nova

Nova Data Jump: Ακόμα περισσότερα data στην ίδια τιμή

Η νέα Nova γιορτάζει μια χρονιά-ορόσημο επιτυχημένης λειτουργίας στην Ελληνική αγορά και προσφέρει “Data Jump”.

Home Cinema Nova

Nova: Νέα εμπειρία θέασης με την EON On Demand

Η EON On Demand προσφέρει σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη user interface, που περιλαμβάνει προτεινόμενο περιεχόμενο, εξατομίκευση και επιλογή λήψης (download).

Business Nova

Η Nova γιορτάζει μία χρονιά ορόσημο

Αύξησε την κάλυψη 5G κατά 22 ποσοστιαίες μονάδες από 53% σε 75% εντός του 2023. Αύξησε το ρυθμό ανάπτυξης του δικτύου οπτικών ινών κατά 5 φορές σε σύγκριση με το 2022.

Internet Nova

Nova Data Jump: Περισσότερα Data στην ίδια τιμή

H νέα Nova συμπληρώνει ένα χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας λανσάροντας το “Data Jump”, προσφέροντας ακόμα περισσότερα Data στην ίδια τιμή.