Nova Εξοχικό, Για να βλέπεις Nova το καλοκαίρι στο εξοχικό χωρίς επιπλέον χρέωση

Η Forthnet εγκαινιάζει τη νέα υπηρεσία Nova Εξοχικό. Οι συνδρομητές της υπηρεσίας Nova 3Play, έχουν πλέον την ευκαιρία να παρακολουθούν το αγαπημένο τους πρόγραμμα και την περίοδο των διακοπών τους στην εξοχική τους κατοικία, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση στη μηνιαία συνδρομή τους.

Με τη νέα υπηρεσία Nova Εξοχικό, δίνεται η δυνατότητα στους συνδρομητές Nova 3Play, με μία συνδρομή να παρακολουθούν το τηλεοπτικό περιεχόμενο της υπηρεσίας τους, στην κύρια κατοικία τους ή στην εξοχική, ανάλογα με το ποιον χώρο θα επιλέξουν, χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρουν εξοπλισμό.

Η υπηρεσία δίνεται μέσω εγκατάστασης νέου εξοπλισμού στην εξοχική κατοικία, με δυνατότητα θέασης στη μία από τις δύο κάθε φορά.

Επίσης, οι συνδρομητές που έχουν την υπηρεσία Multiview στην κύρια κατοικία τους, έχουν την δυνατότητα να την απολαμβάνουν και στο εξοχικό τους, δωρεάν.

Για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας, απαιτείται μία ενεργή συνδρομή Nova 3Play, καινούριος δέκτης με κάρτα, δορυφορικό πιάτο και εγκατάσταση. Το δορυφορικό πιάτο δίνεται δωρεάν, ενώ μέχρι τις 30 Ιουνίου προσφέρεται δωρεάν και η εγκατάσταση.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν ένα Κατάστημα Forthnet ή να καλέσουν στο 18345.

Nova Εξοχικό, Nova Εξοχικό, Για να βλέπεις Nova το καλοκαίρι στο εξοχικό χωρίς επιπλέον χρέωση

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manos Vs

Άιντε απ’ εδώ ρε, OTE TV για οσους ενδιαφερονται η καλυτερη λυση!

nikos

Θα συμφωνήσω με τα παιδιά από επάνω.Το ote tv είναι ισάξιο της nova,σε καλύτερη τιμή και με πολύ μεγάλη κάλυψη στο internet συγκριτικά με την forthnet που στη Σάμο δεν έχει καθόλου καλή κάλυψη οπότε και να θέλαμε nova θα έπρεπε να το βάλουμε ξεχωριστά από το internet όπου ο Ο.Τ.Ε. είναι μονόδρομος!

spam

Χαλαρα ote tv η nova ειναι για τον π@@τσο έχει περισσότερα πρωταθληματα και απο τι μου ειπα απο το 2015 και το cl θα εχουν και ειναι μιση τιμη μρ πολυ ακομα περισσότερα απο την nova ουστ nova αχχχχ 😀

Merkouris

Μαζί με το Nova δίνουν και το εξοχικό?χαχαχααχα

Panos

Δωρεάν το πιάτο λέει! Όχι όμως ο δέκτης έτσι δεν είναι?
Λοιπόν, πιο φτηνά κοστιζει να αγοράσεις ενα πιάτο μαζί με τοποθέτηση, και να πετάξεις τον δέκτη σε ένα μέρος στο πορτ μπακαζ παρά να μπλέκεις με κάρτες δέκτες και ιστορίες για αρκούδες!

arg

ή απλά άν δέν σε ενδιαφέρουν έργα και ποδόσφαιρα γυρνάς το πιάτο στις 3 μοίρες και απολαμβάνεις Ελληνικό περιεχόμενο χωρίς να πληρώνεις νταβατζιλίκια.

xristos

βλέπω πολλές ανακρίβειες και μελλοντολόγους, ο άλλος ξέρει ότι το CHL μετά το 15 θα το πάρει ο οτε την στιγμή που δεν έχει καταφέρει να κλέψει πρωτάθλημα που θέλει η nova, σίγουρα όλα δεν μπορεί να τα έχει όλα μια πλατφόρμα, διαλέγεις αν θες να CHL,basket, ελληνικές ομάδες ή θες να βλέπεις μόνο μερικές ευρωπαϊκές, όσο για τιμές nova 3play sports pack έχει 49,8 ενώ ΟΤΕ 3play sports pack 52,8 για 6μηνο και 56,8 μετά

takis

ρε παιδιά τι συγκρίνεται; μόνο οτε tv με nova 3play,ο o ΟΤΕ στο 3play με αθλητικά είναι ακριβότερος για μπέστε λίγο στα επίσιμα site να δείτε τιμές, αν προσθέσουμε και τις δωρεάν υπηρεσίες της nova όπως Novago που δεν έχει ο οτε,ondemand που πληρώνεται στον οτε,εξοχικό που δεν έχει, άστο τότε

Panos

Βλέπω οι φανατικοί της Nova χτυπούν κι εδώ (όπως και σε άλλα sites)!
Φίλε Χρήστο, για το αν πάει το CL στον πΟΤΕ δεν ξέρω, αλλά για πες μου η Nova από μπάλα τι έχει…Έχω το christmass offer 2013 και στο ns1 δεν δείχνει τίποτα…είχε μια Premier League περισυ, πάει κι αυτή της έφυγε! Euro league δείχνει στο 2 και 3, ch league όταν παίζει Ολυμπιακός το βάζει στο 2 και στο 1 βάζει τίποτα Άντερλεχτ – Σαχτάρ!
Τουλάχιστον άμα είχα ΟΤΕ θα πλήρωνα κάτι τις παραπάνω, αλλά θα έβλεπα και ταινίες και αθλητικά όλα κομπλέ!
Το γιατί δεν πάω ΟΤΕ, είναι γιατί έχω forthnet τηλέφωνο και internet και δεν μου προσδίδει πρακτική χρησιμότητα το να αλλάξω, δίνοντας 20€ παραπάνω μηνιαίως από ότι δίνω τώρα!
Ούτε στην Nova τα δίνω βέβαια, παρά τις φιλότιμες ποσπάθειές της με “προσφορές” που βγάζει κατά καιρούς!
Φίλε takis το 3play της nova εν τω μεταξύ, δεν έχει ούτε καν το novasports 1, είναι το βασικό πακέτο! όσο για τις παροχές, φοβερές ναι τι να σου πω!

Άντε περάστε από το λογιστήριο να πληρωθείτε τώρα!

gt77

Παιδες μην κοιτατε τις τιμες που χουν στα σαιτ καντε παζαρια για να παρετε οσο μπορειτε περισσοτερα ετσι βαζουν μυαλο…
Εγω εχω ΟΤΕ 3play με εως 24 απεριοριστα σταθερα κ full pack στα 42€ τελικη τιμη με αναγνωριση κλησης που ο ΟΤΕ χρεωνει 1.20€.
Επισης εχω κ nova full pack προσφορα για ενα χρονο στα 30.96 κ επειδη πληρωνεται μεσω τραπεζης μου βγαινει κοντα στα 29.5€.

Akatanomastos

Να πω και εγω την δικιά μου παπαντζα. Κατά Πρώτων υπάρχουν πολλοί υπάλληλοι που μπαίνουν απο forthnet να υποστηρίξουν την εταιρία τους (δεν είναι κακό, και άλλοι θα το κάνουν απλά forthnet το ξέρω από πρώτο χέρι). Διαβάζω για τη συμφέρει περισσότερο και τι λιγότερο, η γνώμη μου συνολικά ειναι οτι συμφέρει η forthnet και αυτο γιατι συνδυαστικά με ολες μαζι τις υπηρεσίες βγαίνει πολύ ποιο φθηνό απο ΟΤΕ κάντε την σύγκριση, εκει ειναι και που ποντάρει η forthnet άλλωστε. Απο εκει και περα, το οτι εχει μονο ενα πρωτάθλημα σε σχέση με ΟΤΕ που εχει τα πάντα, εκει παλι ποντάρει η forthnet στο να βλέπεις την ομάδα σου παντού, δηλαδή αν εισαι φίλαθλος Παναθηναϊκού Ολυμπιακού κλπ τη να κάνεις να βλέπεις αγγλικο, ιταλικο, ισπανικο και να μην βλέπεις την αρρώστια σου, Αν όμως στα τέτοια σου και δεν ασχολείσαι με αυτές (σουπερ λίγδα που λένε πολλοί), τότε καλός και δεν συμφέρει αν όμως εχεις την αρρώστια θέλεις να βλέπεις την ομάδα σου παντού και ch, και μπάσκετ και παντού. Τώρα αν και οταν χάσει το πρωτάθλημα εξαγοραστεί απο ΟΤΕ κλπ το ξανα συζητάμε, υπολογίζω πως τοτε δεν θα ειναι καλο για τους καταναλωτές είχαμε δει και την Νοva Οταν… Συνέχεια »

ΓΙΑΝΝΗΣ

Δεν θα σχολιασω τα παραπανω .
Αλλά το 3play Nova δίνει 12 ώρες σε κινητά από σταθερό( ΟΤΕ μόνο 5 ώρες και με 5 ευρώ χρέωση).
Τ αλλά είναι full ταινίες καινούργιες σε Novacinema 1,2,3,4 -Fox,Fox life, Nova life – History channel κτλ., που ο ΟΤΕ δεν παίζει και τόσο συχνά.
Με απεριόριστα αστικά και υπεραστικά τηλεφ. που λίγο πολύ τα δίνουν όλοι.
Και αυτά στην τιμή των 39,90 ευρώ.
Αυτός που παρακολουθεί βλέπει και τις προσφορές με την ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ……..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Nova

Nova Data Jump: Ακόμα περισσότερα data στην ίδια τιμή

Η νέα Nova γιορτάζει μια χρονιά-ορόσημο επιτυχημένης λειτουργίας στην Ελληνική αγορά και προσφέρει “Data Jump”.

Home Cinema Nova

Nova: Νέα εμπειρία θέασης με την EON On Demand

Η EON On Demand προσφέρει σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη user interface, που περιλαμβάνει προτεινόμενο περιεχόμενο, εξατομίκευση και επιλογή λήψης (download).

Business Nova

Η Nova γιορτάζει μία χρονιά ορόσημο

Αύξησε την κάλυψη 5G κατά 22 ποσοστιαίες μονάδες από 53% σε 75% εντός του 2023. Αύξησε το ρυθμό ανάπτυξης του δικτύου οπτικών ινών κατά 5 φορές σε σύγκριση με το 2022.

Internet Nova

Nova Data Jump: Περισσότερα Data στην ίδια τιμή

H νέα Nova συμπληρώνει ένα χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας λανσάροντας το “Data Jump”, προσφέροντας ακόμα περισσότερα Data στην ίδια τιμή.