Nova HD, 1080i οι αγώνες της Superleague

Η Nova, η πρώτη ψηφιακή τηλεόραση της χώρας, παρουσίασε τη στρατηγική και την εμπορική της πολιτική, για την υπηρεσία Nova HD, που θα είναι διαθέσιμη από τον Αύγουστο του 2010. Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου, έγινε αναλυτική παρουσίαση της νέας τεχνολογίας, καθώς και παρουσίαση του νέου Nova Box ΗD, που έχει επιλέξει η Nova, προϊόν της εταιρίας Pace.

, Nova HD, 1080i οι αγώνες της Superleague

, Nova HD, 1080i οι αγώνες της Superleague

Πρόκειται για αποκωδικοποιητή High Definition MPEG4, που προσφέρει δυνατότητα HD (MPEG4 1920x1080i), ήχο Dolby Digital (surround AC-3), DVB-S2, VOD, δυνατότητα σύνδεσης στο internet (Ethernet), θύρες USB και HDMI και χωρητικότητα δίσκου 320GB (PVR).

Το μπουκέτο HD της Nova, καλύπτει τις τηλεοπτικές ανάγκες όλης της οικογένειας, με νέες παραγωγές ταινιών, σύγχρονες σειρές και αθλητικά γεγονότα υψηλού ενδιαφέροντος και αρχικά θα περιλαμβάνει 3 κανάλια:

Το κανάλι novacinema HD, θα προβάλει από τον Σεπτέμβριο του 2010 τις μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες από όλα τα στούντιο του Χόλυγουντ (Disney, Warner Bros, Columbia, Universal, Paramount, FOX, MGM), όλους τους μεγάλους προμηθευτές προγράμματος του εξωτερικού (HBO, Lionsgate) και όλους τους διανομείς στην Ελλάδα (Odeon, Village, AudioVisual, Spentzos, Hollywood Entertainment).

Το κανάλι novasports HD θα προβάλει σε παραγωγή Nova, τουλάχιστον έναν αγώνα της Superleague σε κάθε αγωνιστική. Επίσης θα περιλαμβάνει επιλεγμένους αγώνες των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου και των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων Champions League και Europa League, επιλεγμένους αγώνες NBA, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Πόλο, Παγκοσμίου Πρωταθλήματος GT1 και άλλα αθλήματα.

Το μπουκέτο υψηλής ευκρίνειας της Nova ολοκληρώνεται με το Eurosport HD, τo μεγαλύτερο ευρωπαϊκό ΗD αθλητικό κανάλι, που μεταδίδει πάνω από 100 διαφορετικά σπορ. Ενδεικτικά αναφέρουμε: Australian Open, French Open, US Open, Tour de France, Sony Ericsson WTA Tour, ATP Tour, Athletics European Championships, FIA WTCC, FIA Formula2 Championship, Superbike World Championship, Supersport World Championship, Snooker, Golf.

, Nova HD, 1080i οι αγώνες της Superleague

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nearxos

Επιτέλους θα μπορώ να βλέπω σε full HD τον Νεμπεγλέρα!

Χωρίς πλάκα, πολύ καλή εξέλιξη, ελπίζω να είναι σε λογικό κόστος αυτή η υπηρεσία

jimv26

Εμείς που είμαστε ήδη συνδρομητές θα επιβαρυνθούμε με επιπλέον κόστος στην συνδρομή?
Το νέο ΝOVA box HD πόσο θα κοστίζει?

Tsak4

Γιατί 1080i και όχι 1080p; Το novabox hd υποστηρίζει μόνο μέχρι 1080i; Δηλαδή αν μετά από 1 χρόνο βάλουν 1080p υλικό θα χρειάζεται αλλαγή;;; Μου φαίνεται μισές δουλειές κάνουν..

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά τιμές δεν έχω μάθει.
jim26, ότι συνδρομή και αν έχεις, θα χρειαστεί να πληρώσεις για το έξτρα πακέτο Nova HD και τα τρια νέα κανάλια.

Tsak4, δεν ξέρω να σου απαντήσω, δύσκολο πάντως να παέι άμεσα σε 1080p. Τα 1080i κανάλια είναι πολύ περσσότερα από τα p, παγκοσμίως.

bou

Δέν υφίστανται ακόμα ούτε επίγειες DVB-T oύτε δορυφορικές DVB-S εκπομπές με σήμα progresive (p) αλλά μόνο Interlace (i).

mike

σας παρακαλω απαντιστε καποιος……εαν εγω δεν θελω να παρω τ νοβαΗD τους αγωνες που θα εχει το καναλι νοβασπορτςΗD θα μπωρω να τους δω στ υπολοιπα καναλια της νοβα π εχω εεε???????????????????????????????????????????????????????????????????

jimv26

Αναλογως τι πακετο εχεις..

jimv26

Παντως δεν χρειαζεται να εχεις το novaHD αλλα πρεπει να εχεις αποκωδικοποιητη που να υποστηριζει HD..

mike

to full pack exw…tous agwnes pou tha exei t kanali novasportsHd tha tous exoun k t alla kanalia novasports xwris ypsili eukrineia;;;please apadiste..

Κώστας Βλαχάκης

jimv26,αυτό που γνωρίζω είναι ότι το μπουκέτο novaHD θα το πιάνεις με δέκτη που θα σου δίνει η nova “παντρεμένο” με την κάρτα της nova. Τώρα αν καταφέρουν κάποιοι να βάλουν την κάρτα σε άλλο δέκτη HD (μαθαίνω ότι είναι εύκολο), αυτό είναι άλλο θέμα.

mike, ναι κανονικά θα δείχνουν τους αγώνες τα άλλα πακέτα. please, γράφε με ελληνικά!

mike

εισαι σιγουρος????γιατι δεν θελω να παρω τ νοβαΗδ….. θα βλεπω κανονικα τους αγωνες που εχουν τ καναλια Ηd απλα χωρις υψιλι ευκρινεια??????

Κώστας Βλαχάκης

Αν αγοράσεις το πακέτο novaHD με τον HD δέκτη θα βλέπεις το HD πρόγραμμα της Nova και όπως έχει δηλώσει η εταιρεία και τα καλύτερα derby σε υψηλή ευνκρίνεια. Αν δεν αγοράσεις το πακέτο novaHD δεν θα βλέπεις προγράμματα HD. Θα συνεχίσεις να βλέπεις κανονικά τα προγράμματα και τους αγώνες που έχεις αγοράσει στο πακέτο σου.

mike

απαντα λιγο καθαρα….τους αγωνες που θα εχει τ καναλι νοβα HD θα μπωρω να τους βλεπω απλα χωρις υψιλη ευκρινεια η καθολου?????κ αν εισαι σιγουρος…

Κώστας Βλαχάκης

“Απλά χωρίς υψηλή ευκρίνεια”.
Για κάθε επιπλέον πληροφορία, επικοινώνησε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Nova.

Jason

NovaHD will be available officially on 20 August. You will need the new HD converter box which costs 129 euros, available from Forthnet and suppliers. No additional fee for HD service for existing members for the first year. After 1st year, the fee will be an additional 5 euro per month for the HD service.
I am very excited about this and cannot wait to get HD finally on the HD TV I have owned for the past 3 years!
Last thing..is 1080i really that much different than 1080p?

pcnw

Δεν το συζητάω ότι είναι μεγάλη απάτη! Σε υποχρεώνουν να αγοράσεις αποκωδικοποιητή 130€ που την ίδια στιγμή έχει 60€ στη Γερμανία και δεν δέχονται να χρησιμοποιήσεις κάποιον της αρεσκείας σου.

Σαν να κάνεις σύνδεση σε κινητή τηλεφωνία και να μη σε αφήνουν να διαλέξεις εσύ το κινητό που θα χρησιμοποιείς.

Σημείωση: είναι 1080i και όχι 1080p!

dusty

ενταξει να καταλαβω οτι προσπαθουν να αποφυγουν την πειρατεια αλα ουτε να βγαλεις την καρτα κ να τη βαλεις σε παρομοιο δεκτη στο εξοχικο δε μπορεις , πρεπει να κουβαλας μαζι και τον δεκτη που ειναι παντρεμενη η καρτα !!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Νέα προγράμματα κινητής Nova Family: Μεγαλύτερη οικονομία για όλη την οικογένεια

Η Nova, με τα προγράμματα Nova Family, δίνει σε κάθε μέλος της οικογένειας , τη δυνατότητα να απολαμβάνει τεχνολογία αιχμής στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Internet featured Nova

Nova Data Jump: Ακόμα περισσότερα data στην ίδια τιμή

Η νέα Nova γιορτάζει μια χρονιά-ορόσημο επιτυχημένης λειτουργίας στην Ελληνική αγορά και προσφέρει “Data Jump”.

Home Cinema Nova

Nova: Νέα εμπειρία θέασης με την EON On Demand

Η EON On Demand προσφέρει σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη user interface, που περιλαμβάνει προτεινόμενο περιεχόμενο, εξατομίκευση και επιλογή λήψης (download).

Business Nova

Η Nova γιορτάζει μία χρονιά ορόσημο

Αύξησε την κάλυψη 5G κατά 22 ποσοστιαίες μονάδες από 53% σε 75% εντός του 2023. Αύξησε το ρυθμό ανάπτυξης του δικτύου οπτικών ινών κατά 5 φορές σε σύγκριση με το 2022.