Οι 22οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες σε High Definition στον OTE TV

Με πάνω από 240 ώρες ζωντανών μεταδόσεων, και περισσότερες από 350 ώρες προγράμματος, από τις 7 έως τις 23 Φεβρουαρίου 2014, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν να απολαύσουν κορυφαίο αθλητικό θέαμα από τα 15 χειμερινά ολυμπιακά αθλήματα (σκι, δίαθλο, πατινάζ, χόκεϊ, snowboard, ελκυθροδρομίες, δρόμοι αντοχής κα), σε ποιότητα υψηλής ευκρίνειας, στα κανάλια OTE SPORT 1HD, 2HD και 3HD.

Μέσα από τα κανάλια OTE SPORT, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πορεία και της ελληνικής αποστολής στο Σότσι. Η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί στους 22ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες από 7 αθλητές και αθλήτριες σε 4 αθλήματα, τους Απόστολο Αγγελή και Παναγιώτα Τσακίρη στο Σκι Αντοχής, Αλέξανδρο Κεφαλά στο Σκέλετον, Κωνσταντίνο Συκαρά, Μασιμιλιάνο Βαλκαρέτζι και Σοφία Ράλλη στο Αλπικό Σκι και Νικόλα Πολυχρονίδη στο Άλμα με Σκι.

Οι 22οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες σε High Definition στον OTE TV, Οι 22οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες σε High Definition στον OTE TV

Με ζωντανές μεταδόσεις από τους 11 αγωνιστικούς χώρους του Σότσι, μαγνητοσκοπημένες προβολές, προγράμματα κάθε μέρα με στιγμιότυπα από την αγωνιστική δράση, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, καθώς και ενισχυμένη δημοσιογραφική κάλυψη από την αθλητική ομάδα του ΟΤΕ TV, το πρόγραμμα των μεταδόσεων των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στα κανάλια OTE SPORT περιλαμβάνει:

Τη ζωντανή μετάδοση της τελετής έναρξης, την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου (18.00 – 21.00) στο OTE SPORT 3HD.

Ζωντανές μεταδόσεις αγώνων και μαγνητοσκοπημένες προβολές, καθημερινά από το πρωί έως το μεσημέρι, στα κανάλια ΟΤΕ SPORT 1HD και 2HD.
Live και μαγνητοσκοπημένες αθλητικές μεταδόσεις καθημερινά στο OTE SPORT 3HD και στιγμιότυπα με την αγωνιστική δράση της ημέρας κάθε βράδυ στις 00.00.
Τη μετάδοση της τελετής λήξης, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου (18.00 – 21.00), ζωντανά στο OTE SPORT 3HD.

Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες αποτελούν το κορυφαίο αθλητικό ραντεβού των χειμερινών σπορ, που διεξάγεται κάθε τέσσερα χρόνια από το 1924 υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής. Η χώρα μας έλαβε μέρος για πρώτη φορά σε Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες το 1936 και έχει αγωνιστεί συνολικά 16 φορές, με 61 αθλητές και αθλήτριες.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΡΗΣ

Εμ… Οταν εφερε η παλια ερτ δωρεαν στο κοσμο το καθαρο προγραμμα (HD ) αρχισε η αρχη του τελους! Χαλασε την πιατσα στο κρυσταλλο της digea ,,,κλπ κλπ….ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ HD !!
Υ.Γ. Νομιζω παντος κ το εκτρωμα ΔΤ θα δειχνει παραλληλα .

Κώστας Βλαχάκης

ΑΡΗΣ, Ναι κανονικά. Η Δημόσια Τηλεόραση θα δείξει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2014.

Κωστας

πάντως εγω ο φτωχός πλην τίμιος ευρυζωνικος του OTE TV μια χαρα SD ανάλυση θα έχω..

Βασιλειος

Θα δειτε τις βόμβες σε υψηλή ανάλυση? ??

Το απεχθάνομαι μεν, αλλα δεν τους βλεπω καλα τους Ρώσους. .τους την έχουν πέσει πολλοί. .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet OTE OTE TV

OTE TV GO: Περιεχόμενο στο smartphone και το tablet

Με τη νέα υπηρεσία OTE TV GO οι συνδρομητές του OTE TV έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν στο κινητό και στο tablet περιεχόμενο από το μπουκέτο του ΟΤΕ TV και κανάλια υψηλής ευκρίνειας. Το OTE TV GΟ, διατίθεται αρχικά πιλοτικά για 50.000 συνδρομητές.

Home Cinema OTE TV

OTE TV go: Νέα υπηρεσία για να βλέπεις σε tablet, laptop ή smartphone

Την νέα υπηρεσία OTE TV go αναμένεται να διαθέσει σύντομα στους συνδρομητές του ο OTE TV προσφέροντας την δυνατότητα παρακολούθησης του προγράμματος σε tablet, laptop ή smartphone. Η υπηρεσία διαθέτει τα ελεύθερα κανάλια, τα κινηματογραφικά και αθλητικά του OTE TV, θεματικά κανάλια, ενώ δίνει τη δυνατότητα ενοικίασης ταινιών on demand, αλλά και replay.

Home Cinema Nova OTE TV

NOVA ή OTE TV [community]

Είστε κάτοχος πακέτου δορυφορικής τηλεόρασης; Πείτε την εμπειρία σας για το πακέτο που χρησιμοποιείτε και πόσο ευχαριστημένοι είστε. NOVA ή OTE TV; Πόσο καιρό είστε συνδρομητές, πόσα χρήματα πληρώνετε, έχετε κάποιο οικονομικό πακέτο, κάποια special προσφοράς. Σας καλύπτουν τα διαθέσιμα κανάλια, πληρώνετε για τα extra κλειδωμένα κανάλια; Ποια άλλες επιπρόσθετες λειτουργίες χρησιμοποιείτε;

Home Cinema Home cinema OTE TV

OTE TV, Διαθέσιμος ο δέκτης PVR για συνδρομητές μέσω δορυφόρου

Τη δυνατότητα εγγραφής των προγραμμάτων των καναλιών του, προσφέρει ο ΟΤΕ TV από σήμερα και στους συνδρομητές μέσω δορυφόρου, με τη νέα υπηρεσία PVR (Personal Video Recorder), για να μπορούν να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους προγράμματα όποτε θέλουν. Με τη νέα υπηρεσία, οι συνδρομητές του OTE TV μέσω δορυφόρου μπορούν: