Νέα πακέτα από τον OTE TV

Νέα πακέτα περιεχομένου εισάγει από την 1η Σεπτεμβρίου 2013 ο ΟΤΕ TV, προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία και δυνατότητες επιλογής στους συνδρομητές του, που απολαμβάνουν το πλουσιότερο περιεχόμενο στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς. Επίσης, από τις 19 Ιουνίου 2013, ο OTE TV προσφέρει σε όλους τους νέους συνδρομητές που επιλέγουν το Full Pack, δωρεάν τους δύο πρώτους μήνες και τη δορυφορική κεραία αξίας 49 ευρώ.

Νέα πακέτα OTE TV, Νέα πακέτα από τον OTE TV

Με το πρόγραμμα της υπηρεσίας να έχει ενισχυθεί σημαντικά σε όλες τις κατηγορίες, ο OTE TV προσφέρει τέσσερα πακέτα περιεχομένου, ειδικά σχεδιασμένα για διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις, εμπλουτίζοντας τις επιλογές των συνδρομητών του:
• Family Pack: Ταινίες, σειρές, παιδικά προγράμματα, μόδα, ψυχαγωγία, ενημέρωση και αθλητικά, μαζί με όλα τα κανάλια εθνικής εμβέλειας και επιλεγμένα περιφερειακά, με 14,90 ευρώ το μήνα.
• Cinema Pack: Κινηματογραφικές πρεμιέρες, blockbusters, δημοφιλείς σειρές, ανεξάρτητες παραγωγές και κορυφαίες δημιουργίες του παγκόσμιου κινηματογράφου, με 17,90 ευρώ το μήνα. Το πακέτο περιλαμβάνει, εκτός από τα κινηματογραφικά, και όλα τα κανάλια του Family Pack.
• Sports Pack: Πλούσιο πρόγραμμα με αποκλειστικό περιεχόμενο από τις κορυφαίες διοργανώσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ, μηχανοκίνητου αθλητισμού, τένις, βόλεϊ και άλλων αθλημάτων, καθώς και ποιοτικές αθλητικές εκπομπές από τη δημοσιογραφική ομάδα του OTE TV, με 19,90 ευρώ το μήνα. Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης όλα τα κανάλια του Family Pack.
• Full Pack: Το πλήρες πρόγραμμα του OTE TV, με περισσότερα από 70 ψηφιακά κανάλια, πλούσιο κινηματογραφικό και αθλητικό περιεχόμενο και πρόγραμμα για όλη την οικογένεια, μαζί με το πλουσιότερο μπουκέτο καναλιών εθνικής εμβέλειας και περιφερειακών, με 21,90 ευρώ το μήνα.

Τα νέα πακέτα, Sports Pack και Cinema Pack, θα είναι διαθέσιμα από 1/9/2013. Το Full Pack θα πωλείται με τη νέα τιμή από 19/6 ενώ για τους υφιστάμενους πελάτες η νέα τιμή θα ισχύσει από 1/9/2013.

Νέα πακέτα OTE TV, Νέα πακέτα από τον OTE TV

Σημειώσεις
Η υπηρεσία OTE TV παρέχεται ως αορίστου χρόνου με ελάχιστη 12μηνη δέσμευση.
Το Adult pack είναι πρόσθετη υπηρεσία με περιεχόμενο αυστηρά για ενηλίκους.
Η μετάδοση των καναλιών σε High Definition γίνεται προς το παρόν μόνο στον OTE TV Μέσω Δορυφόρου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΠΕΤΡΟΣ

ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ 12ΜΗΝΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΕ 24.90 ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 27.38?

Teo

@Πετρο..
Οι συνδρομητές του Full Pack, οι οποίοι δεν έχουν συμπληρώσει 12 μήνες παραμονής, έχουν δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως ή μεταφοράς σε ένα από τα υπόλοιπα πακέτα. Θα μπορούν όμως να παραμείνουν σε αυτό που είναι τώρα με τη νέα τιμή.(Αν όμως καταγγείλεις την σύμβαση θα πρέπει να επιστρέψεις τον εξοπλισμό σε άριστη κατάσταση.)

Motzi

Απαράδεκτο!!! εγώ έχω έναν μήνα που το έβαλα…κανένας σεβασμός στους πελάτες πραγματικά…τουλάχιστον έπρεπε να πει για τους υφιστάμενους πως ισχύει ότι υπέγραψαν!! Μετά από χρόνια εμπιστεύτηκα ξανά τον Οτέ…εε πΟτέ ξανά…

geohot

Ξερουμε αν το Family Pack εχει NBA μεσα; Γιατι γραφει αθλητικα. Αν και πιο λογικο να το εχει το Sports Pack

Tolko21

Δεν κατάλαβα ακριβώς. Έχω εδώ και χρόνια το ote tv μέσω Internet. Δίνω για αθλητικά και ταινίες και τα ελεύθερα κανάλια 15 ευρώ. Ξαφνικά θα με πάνε στα 20?

vkrd

Ανέβασε κατα ελάχιστο την τιμή. Είναι πολύ καλό πακέτο έστω και με τη νέα τιμή. Δελεάσει όσους ακόμα έχουν παράνομο δορυφορικό. Ας μην τρελενομαστε. Τόσα χρόνια έχει πιει το αίμα του κοσμάκη η Νοβα. Τώρα πια ακόμη και με τα απεριόριστα σε κινητά που δίνει, βλέπουμε πως προσφέρει τα ελάχιστα στη δορυφορική τηλεόραση. Οπότε με τιμή κάτω από 30 € το πακέτο του ΟΤΕ και με δωρεάν hd κανάλια είναι πολύ καλό για να πεις δεν το θέλω. Εξάλλου ποσά λεφτά χαλάει κάποιος στις καφετέριες να δει ποδόσφαιρο της προκοπής…

gt

Εχει δικιο ο φιλος πιο πανω για τα λεφτα του κ αυτα που προσφερει εστω κ 2ευρω παραπανω αν κ με χαλαει ομως αξιζει με το τι προσφερει οταν η νοβα θελει 61,92 για εμας που δεν ειμαστε προνομιουχοι για να συνδιασουμε forthnet κ νοβα μαζι.

Christos

Η δορυφορικη κεραια δεν ειναι πλεον δωρεαν..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Home cinema

Ανοίγουν οι κινηματογραφικές αίθουσες στο Los Angeles

Το πολυπόθητο άνοιγμα της αγοράς μπορεί να γίνει μόνο με την εξέλιξη των εμβολιασμών, όπως αποδεικνύεται στις ΗΠΑ.

Internet OTE OTE TV

OTE TV GO: Περιεχόμενο στο smartphone και το tablet

Με τη νέα υπηρεσία OTE TV GO οι συνδρομητές του OTE TV έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν στο κινητό και στο tablet περιεχόμενο από το μπουκέτο του ΟΤΕ TV και κανάλια υψηλής ευκρίνειας. Το OTE TV GΟ, διατίθεται αρχικά πιλοτικά για 50.000 συνδρομητές.

Home Cinema OTE TV

OTE TV go: Νέα υπηρεσία για να βλέπεις σε tablet, laptop ή smartphone

Την νέα υπηρεσία OTE TV go αναμένεται να διαθέσει σύντομα στους συνδρομητές του ο OTE TV προσφέροντας την δυνατότητα παρακολούθησης του προγράμματος σε tablet, laptop ή smartphone. Η υπηρεσία διαθέτει τα ελεύθερα κανάλια, τα κινηματογραφικά και αθλητικά του OTE TV, θεματικά κανάλια, ενώ δίνει τη δυνατότητα ενοικίασης ταινιών on demand, αλλά και replay.

Home Cinema Nova OTE TV

NOVA ή OTE TV [community]

Είστε κάτοχος πακέτου δορυφορικής τηλεόρασης; Πείτε την εμπειρία σας για το πακέτο που χρησιμοποιείτε και πόσο ευχαριστημένοι είστε. NOVA ή OTE TV; Πόσο καιρό είστε συνδρομητές, πόσα χρήματα πληρώνετε, έχετε κάποιο οικονομικό πακέτο, κάποια special προσφοράς. Σας καλύπτουν τα διαθέσιμα κανάλια, πληρώνετε για τα extra κλειδωμένα κανάλια; Ποια άλλες επιπρόσθετες λειτουργίες χρησιμοποιείτε;