OTE TV PVR, Ο δέκτης θα διατεθεί στα μέσα Οκτωβρίου

Στα μέσα Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η διάθεση του δέκτη PVR και των αντίστοιχων υπηρεσιών από τον OTE TV όπως μαθαίνουμε από πληροφορίες εδώ στο Techblog. Πρόκειται για απαίτηση πολλών συνδρομητών των υπηρεσιών OTE TV που θέλουν να έχουν τη δυνατότητα εγγραφής των αγαπημένων τους προγραμμάτων αλλά και το pause στη live TV.

Οι συνδρομητές OTE TV που θα επιλέξουν τον νέο δέκτη PVR (Personal Video Recorder) θα έχουν τη δυνατότητα να παγώνουν τη ζωντανή μετάδοση των καναλιών για όλα τα κανάλια και να ανατρέχουν πίσω σε περιεχόμενο έως και 48 ώρες πριν κάτι που μέχρι σήμερα μπορούσαν να κάνουν μόνο οι συνδρομητές OTE TV μέσω IPTV και για ορισμένα κανάλια.

Επίσης με τον νέο δέκτη PVR θα μπορούν όσοι το επιλέξουν αν συνδέσουν πάνω του τον απλό δέκτη και να βλέπουν σε δύο τηλεοράσεις διαφορετικά κανάλια από το πρόγραμμα του OTE TV με κάποιο επιπλέον κόστος.

Η τιμή του νέου δέκτη PVR δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες μας αυτό πρόκειται να γίνει σύντομα ίσως και στις αρχές Οκτωβρίου.

OTE TV δέκτης PVR, OTE TV PVR, Ο δέκτης θα διατεθεί στα μέσα Οκτωβρίου

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
igavio

Με τους παλιους συνδρομητες τι γινεται;

igavio

Ενοσω ‘τρεχει’ το 12μηνο της αρχικης συμβασης;

Με τι κοστος; +3€/μηνα οπως στο OTE IPTV (leasing);

Ο απλος αποκωδικοποιητης KAON εχει θυρα USB. Με αναβαθμιση του firmware μπορει να υποστηριξει εξωτερικο σκληρο δισκο; (Οπως λενε αυτοι που τον εχουν στο μενου του υπαρχει η λειτουργια PVR, αλλά ειναι ανενεργη.)

Lefteris

Εμείς με iptv θα μείνουμε με τα ορισμένα κανάλια και χωρίς δυνατότητα να δούμε διαφορετικά κανάλια? Αν μπορείς Κώστα μετέφερε και αυτήν την ερώτηση! Thanks! 🙂

Απόστολος

Αν μπορείς ρώτησε και για την δυνατότητα να βλέπουμε σε δεύτερη τηλεόραση στο ίδιο σπίτι εμείς που έχουμε ip TV.Στο oteshop μου είπανε ότι δεν θα δουλέψει δεύτερο router και αποκωδικωποιητης στην ίδια τηλεφωνική γραμμή. Τώρα αναγκάζομαι να κάνω ” μετακόμιση”κάθε φορά που θέλω να δω στην μέσα τηλεόραση. Ευχαριστώ

Lefteris

Αποστολε αν θες να βλέπεις το ίδιο κανάλι σε δεύτερη τηλεόραση υπάρχουν αναμεταδότες απλά λόγω wifi πρέπει να είναι στα 5.8ghz συν βέβαια ότι δεν το γλιτώνεις το 50αρι! :Ρ Τεσπα αυτό έστω και έτσι αντιμετωπιζεται το πρόβλημα είναι κυρίως στα διαφορετικά κανάλια σε δυο τηλεοράσεις…

amvrakas1

Απόστολε, παραμετροποίησε το router σου ώστε να βγάζεις δύο ίδιες θύρες IPTV και προμηθεύσου άλλο ένα αποκωδικοποιητή.Εαν πιάνεις τουλάχιστον 10Mbps θα βλέπεις καλά και στους δύο διαφορτικά κανάλια σε διαφορετικές TV.

Dimitris Tsints

Στο manual του δικού μου αποκωδικοποιητή, αναφέρεται ότι η θύρα USB υπάρχει για “μελλοντική χρήση”.
Φυσικά υπάρχει PVR στο μενού, όπως και τα αντίστοιχα κουμπιά στο χειριστήριο.
Για να δούμε…

Lefteris

Σκέφτηκα άλλες δύο ερωτήσεις… Τώρα με την vdsl θα δούμε hd στην iptv…. ή έστω 5.1 σε περίπτωση που γίνει και στο δορυφορικό;

gt77

Τελικα τι ειναι καλυτερα να τον πληρωσεις εφ απαξ η να σου χρεωνει π.χ 3ευρω /μηνα επιπλεον;;;

Γιάννης

Το άρθρο περιέχει πολλές ανακρίβειες. Πχ δεν υφίσταταιτε σε δορυφορικό πακέτο 48 ωρες πίσω να πηγαίνει ο δέκτης άντε το πολύ 1-2 ωρες και δεύτερον δεν υφίσταται multiview στην παρούσα φάση και ειδικά με τον τροπο που περιγράφεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Home cinema

Ανοίγουν οι κινηματογραφικές αίθουσες στο Los Angeles

Το πολυπόθητο άνοιγμα της αγοράς μπορεί να γίνει μόνο με την εξέλιξη των εμβολιασμών, όπως αποδεικνύεται στις ΗΠΑ.

Internet OTE OTE TV

OTE TV GO: Περιεχόμενο στο smartphone και το tablet

Με τη νέα υπηρεσία OTE TV GO οι συνδρομητές του OTE TV έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν στο κινητό και στο tablet περιεχόμενο από το μπουκέτο του ΟΤΕ TV και κανάλια υψηλής ευκρίνειας. Το OTE TV GΟ, διατίθεται αρχικά πιλοτικά για 50.000 συνδρομητές.

Home Cinema OTE TV

OTE TV go: Νέα υπηρεσία για να βλέπεις σε tablet, laptop ή smartphone

Την νέα υπηρεσία OTE TV go αναμένεται να διαθέσει σύντομα στους συνδρομητές του ο OTE TV προσφέροντας την δυνατότητα παρακολούθησης του προγράμματος σε tablet, laptop ή smartphone. Η υπηρεσία διαθέτει τα ελεύθερα κανάλια, τα κινηματογραφικά και αθλητικά του OTE TV, θεματικά κανάλια, ενώ δίνει τη δυνατότητα ενοικίασης ταινιών on demand, αλλά και replay.

Home Cinema Nova OTE TV

NOVA ή OTE TV [community]

Είστε κάτοχος πακέτου δορυφορικής τηλεόρασης; Πείτε την εμπειρία σας για το πακέτο που χρησιμοποιείτε και πόσο ευχαριστημένοι είστε. NOVA ή OTE TV; Πόσο καιρό είστε συνδρομητές, πόσα χρήματα πληρώνετε, έχετε κάποιο οικονομικό πακέτο, κάποια special προσφοράς. Σας καλύπτουν τα διαθέσιμα κανάλια, πληρώνετε για τα extra κλειδωμένα κανάλια; Ποια άλλες επιπρόσθετες λειτουργίες χρησιμοποιείτε;