ΟΤΕ TV, Όλοι αγώνες του UEFA Champions League 2015-2018

Ο OTE TV υποδέχεται τις δύο κορυφαίες Ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις ποδοσφαίρου UEFA Champions League και UEFA Europa League στα κανάλια OTE SPORT, από τον Ιούλιο του 2015. Ο ΟΤΕ TV εξασφάλισε, μετά από διαγωνιστική διαδικασία που ολοκληρώθηκε εχθές με την υπογραφή σχετικής συμφωνίας με την UEFA, τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης όλων των αγώνων των δύο διοργανώσεων για την τριετία 2015-2018.

Όλοι οι αγώνες και των δύο διοργανώσεων θα μεταδίδονται στα ανανεωμένα κανάλια OTE SPORT ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια. Πιο συγκεκριμένα:

Στο Champions League, ο ΟΤΕ TV θα προβάλει:
• Aποκλειστικά όλους τους αγώνες των Play off της διοργάνωσης και τις 2 αγωνιστικές ημέρες.
• Αποκλειστικά, από την φάση των ομίλων μέχρι τον τελικό, όλους τους αγώνες της Τρίτης.
• Αποκλειστικά, από την φάση των ομίλων μέχρι τον τελικό, όλους τους αγώνες της Τετάρτης, πλην ενός κάθε φορά που θα προβάλλεται σε παράλληλη μετάδοση από τον OTE TV και ένα κανάλι ελεύθερης μετάδοσης (ο τελικός θα προβληθεί παράλληλα από κανάλι ελεύθερης μετάδοσης).

Στο Europa League, ο ΟΤΕ TV έχει εξασφαλίσει σε αποκλειστικότητα και τους 204 αγώνες της διοργάνωσης μέχρι τον τελικό (ο τελικός θα παραχωρηθεί από τον ΟΤΕ TV για παράλληλη προβολή σε κανάλι ελεύθερης μετάδοσης).

OTETV UEFA Champions League 2015-2018, ΟΤΕ TV, Όλοι αγώνες του UEFA Champions League 2015-2018

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas52

εγινε πολύ δυνατος ο ΟΤΕ σε συνδρομιτικη τηλεοραση

vaggelas

Ναι όντως έγινε πολύ δυνατός..Για να δουμε όμως αν θα κρατήσει χαμηλά την τιμή….

GiorgosM

Πολύ πιο ακριβός όμως σε σχέση με τους ανταγωνιστές του στην σταθερή τηλεφωνία + internet, για αυτό λογικά κρατάει την τιμή χαμηλά στο ΟΤΕ tv .

giokok

συγνώμη αλλα τι παροχές δίνει ο οτε σε σχεση με τους άλλους, σταθερότητα στο ιντερνετ, ποιότητα κλησης αξεπέραστη, τιμές κοντα στον ανταγωνισμό με μια μικρή διαφορά….
με 21,90 το μήνα εάν είσαι συνδρομητής οτε μια χαρά είναι… και θα έχεις και Αγγλία Ιταλία ΣΊΓΟΥΡΑ, μπάσκετ Ισπανικό ΝBA και πόσα άλλα, ταινίες καινούριες!!!!!!!!!!! μπόμπα είναι πλέον ο ΟΤΕ

blinas

Έδωσε υπερβολικά μεγάλο ποσό για να αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα και είναι πολύ δύσκολο να κρατήσει την τιμή σταθερή . Ήδη ο οτε θέλει να κάνει και μειώσεις μισθών στους υπαλλήλους του και όπως φαίνεται θα κάνει και αύξηση στις τιμές στην συνδρομητική για να καλύψει το πόσο

Μάκης

Έχω OTE TV από τον Απρίλιο 2015 και έχω ενθουσιαστεί!!!Φαντάσου τώρα!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema Nova

Nova: Νέα εμπειρία θέασης με την EON On Demand

Η EON On Demand προσφέρει σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη user interface, που περιλαμβάνει προτεινόμενο περιεχόμενο, εξατομίκευση και επιλογή λήψης (download).

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Home Cinema Samsung

Samsung 98″ Q80C: Η μεγαλύτερη τηλεόραση QLED

Η Samsung επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της κορυφαίας σειράς QLED με τη μεγαλύτερη τηλεόραση που έχει κατασκευάσει μέχρι στιγμής, την 98″ QLED Q80C.