Panasonic, Φέρνει το Full HD 3D

Η Panasonic έχει τη χαρά να παρουσιάσει πολύ σύντομα τα πρώτα προϊόντα 3D στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, σε λίγες μέρες, θα έχουν στη διάθεσή τους τα πολυαναμενόμενα προϊόντα που είναι εξοπλισμένα με την τεχνολογία Full HD 3D. Τα προϊόντα αυτά είναι η σειρά τηλεοράσεων Plasma VT20, με πρώτη άφιξη την 50άρα TX‐P50VT20 και το πρώτο παγκόσμια Full HD 3D Blu‐ray player DMP‐BDT300.

, Panasonic, Φέρνει το Full HD 3D

Η Panasonic έχει ιδιαίτερη ανάμειξη στην ίδια την παραγωγή των ταινιών 3D και από εκεί αντλεί την τεράστια τεχνογνωσία της. Η Panasonic βοήθησε και συνέβαλε στην παραγωγή της πασίγνωστης πλέον ταινίας Avatar του James Cameron, με υλικοτεχνική υποστήριξη και όχι μόνο. Διαθέτει δικές της εγκαταστάσεις μέσα στο Hollywood (PHL, Panasonic Hollywood Laboratory) όπου εκεί, σε μία συνεχή συνεργασία με τους ίδιους τους δημιουργούς των ταινιών (σκηνοθέτες, διευθυντές φωτογραφίας, μοντέρ, τεχνικούς χρώματος κλπ.) αποκτούν τεράστια τεχνογνωσία για το πώς πρέπει να είναι η ρεαλιστική αναπαραγωή μιας κινηματογραφικής ταινίας στο σπίτι μας.

Φυσικά η Panasonic διαθέτει και studio επεξεργασίας, mastering, ελέγχου και authoring των ταινιών πριν την δημιουργία των τελικών δίσκων Blu‐ray. Σε λίγες μέρες λοιπόν, αναζητήστε το λογότυπο Full HD 3D πάνω στα πρώτα 3D προϊόντα της Panasonic στην Ελλάδα.

Μάθετε τα πάντα για το 3D, Digital Athens podcast

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
techfans.gr

Οταν λεμε 3D εννωουμε σαν τις 3D ταινιες που βλεπουμε?Δηλαδη τι θα πρεπει και η ταινια να ειναι 3D?

Κώστας Βλαχάκης

Ναι ακριβώς, με γυαλιά. Οι ταινίες θα πρέπει να είναι Blu-ray 3D. Είναι το νέο standard.

Staf

Θα μπορουμε να δουμε ομως και ταινιες οι οποιες δεν ειναι 3D ετσι?

Κώστας Βλαχάκης

Ναι, θα υπάρχει backward compatibility.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

ξερουμε ευρος τιμων??

Πίτσιλλος

Παιδιά εγώ προτείνω να μην αγοράσετε ακόμη συσκευές 3d αφού η αγορά δεν είναι έτοιμη ακόμα γι αυτές τις τεχνολόγιες εξάλου δώστε ακόμα λιγό χρόνο να βελτιωθούν οι συσκευές. Ακομά και τα σινεμά, δεν είναι όλες οι ταινίες σωστά φτιαχμένες. π.χ Alice in wonderland. Μόνο ο Cameron με το Αβαταρ χρησιμοποίησε σωστά την τεχνολογία αλλά του κόστιστε 200εκ. και 15 έρευνας και ξαφνικά μας πουλάνε τηλεοράσεις 3d blu ray.

Μείνετε στο blu ray ή αγοράστε blu ray που είναι πολύ καλή ποιότητα εικόνα και αφήστε τα 3d για ποιο μετα. μην τρωτε ότι σας σερβιρουν

@techfanis. ψάξτε τι σημαίνει 3d stereoscopic vision i 3d stereo vision και θα καταλάβεις ένα περίπου με ποια λογική δουλεύουν τα 3d

Πίτσιλλος

Είχα την τύχη να δώ και να κάνω ένα demo σε ένα μικρό εκθεσιακό χώρο της SKY TV στο Λονδίνο τη 3d τηλεόραση που προσφέρει θέλωντας να διαφημίσει το προιόν της. Η εμπειρία ήταν εντυπωσιακή (φορώντας ειδικά γυαλιά) βλέπωντας αθλήματα όπως ποδόσφαιρο,καλαθοσφαιρα αλλά και εκθέσεις ρούχων. Η εμπειρία όντως είναι πολύ καλή, το ίδιο και η ποιότητα τα μάτια μου όμως δεν έλεγαν το ίδιο μετά απο 5λεπτά παρακολούθησης αφού οι πολλές αναλαγές εικόνων και ειδικά του βάθους κατάντησαν πολύ ενοχλητικές.

Κώστας Βλαχάκης

Είναι κουραστικό σε πολύωρη χρήση. Αλλά μια τανία 90 λεπτών νομίζω ότι την βλέπεις χωρίς πρόβλημα.

VASSOS

ΒΛΑΧΑΚΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΟΛΥ ΣΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ
ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡΩ

ΕΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΗΣΕ

ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 3D

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema featured LG Panasonic

You.gr: Τηλεοράσεις και Euro 2020 – Σήκωσέ τις!

Το Euro 2020 μπορεί να ακυρώθηκε το προηγούμενο έτος λόγω του COVID-19 αλλά φαίνεται πως “τίποτα-τίποτα δεν το σταματά” και ετοιμάζεται να κάνει σέντρα την Παρασκευή 11 Ιουνίου.

Home Cinema Panasonic

Panasonic: Νέα σειρά τηλεοράσεων OLED για το 2021

Η Panasonic συμπλήρωσε τη ναυαρχίδα JZ2000 με τις νέες σειρές JZ1500, JZ1000 και JZ980, με τις τρεις τελευταίες διαθέσιμες σε μεγέθη 65 ιντσών, 55 ιντσών και τη νέα για το 2021, 48 ιντσών.

Reviews featured Hands-on Panasonic

Panasonic TX-65HZ2000 review: Γιορτή για τα μάτια!

Η πιστότητα της εικόνας και χρώματος είναι η καλύτερη που έχω δει ποτέ. Γιορτή για τα μάτια! Ο ήχος; Καλύτερος και από εξωτερικά soundbars.

Cars Panasonic Tesla

Panasonic: Νέα τεχνολογία μπαταριών αναμένεται να βελτιώσει τα Tesla Model 3 και Model Y

Η Panasonic ανακοίνωσε πως θα αυξήσει την ενεργειακή πυκνότητα των κυψελών της μπαταρίας 2170 κατά 5% με μειωμένη περιεκτικότητα κοβαλτίου.