Η μεγαλύτερη τηλεόραση πλάσμα είναι 150 ιντσών

Η μεγαλύτερη τηλεόραση τεχνολογίας Plasma είναι δημιούργημα της Panasonic και έχει διαγώνιο 150 ίντσες. Ασκήσεις τεχνολογίας από τον Ιάπωνα κολοσσό Panasonic που στη χώρα του κατέχει το μεγαλύτερο ποσοστό στην αγορά επίπεδων τηλεοράσεων. 150 ίντσες τεράστια εικόνα για τεράστια σαλόνια, εμείς μπορούμε απλά να οονειρευόμαστε και να περιμένουμε τα πρώτα μοντέλα Cinema 3D το 2010 σε κάτι τι λιγότερες ίντσες! Δείτε το βίντεο.

, Η μεγαλύτερη τηλεόραση πλάσμα είναι 150 ιντσών

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
aris

εμενα μου φανηκε μικρη….
😛

Nikos

to 103 exei 65000 evro gia to 150 skeftite monoi sas alla iparxei kapios pou tha ta edine kai na kathotan na dei tenia

isidorosr20595

Και δεν παίρνεις ένα αυτοκίνητο καλύτερα;
Τα μυνήματα του Αντρέα γιατί μειόνονται; 18 είχε και τώρα 11!

Nikos

ego exo to saloni alla kai na eixa ta lefta den ta edina
kalitera na paro ena projektora para avto me tosa lefta

isidorosr20595

Tόσα λεφτά βγάζει ο πατέρας μου όλο το χρόνο χωρίς να τα χαλάσει καθόλου και θα τα χαλάσει για αυτό;
Όπως και να το κάνουμε δεν αξίζει. Ποιό ακριβή και από Mercedes είναι! Και να την πάρει κάποιος τί να την κάνει και που να την βάλει; 10μέτρα μακριά πρέπει να είναι για να βλέπει καλά.
Σαν αυτή στο ΟΑΚΑ δεν είναι;

isidorosr20595

Το μέγεθος;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema featured LG Panasonic

You.gr: Τηλεοράσεις και Euro 2020 – Σήκωσέ τις!

Το Euro 2020 μπορεί να ακυρώθηκε το προηγούμενο έτος λόγω του COVID-19 αλλά φαίνεται πως “τίποτα-τίποτα δεν το σταματά” και ετοιμάζεται να κάνει σέντρα την Παρασκευή 11 Ιουνίου.

Home Cinema Panasonic

Panasonic: Νέα σειρά τηλεοράσεων OLED για το 2021

Η Panasonic συμπλήρωσε τη ναυαρχίδα JZ2000 με τις νέες σειρές JZ1500, JZ1000 και JZ980, με τις τρεις τελευταίες διαθέσιμες σε μεγέθη 65 ιντσών, 55 ιντσών και τη νέα για το 2021, 48 ιντσών.

Reviews featured Hands-on Panasonic

Panasonic TX-65HZ2000 review: Γιορτή για τα μάτια!

Η πιστότητα της εικόνας και χρώματος είναι η καλύτερη που έχω δει ποτέ. Γιορτή για τα μάτια! Ο ήχος; Καλύτερος και από εξωτερικά soundbars.

Cars Panasonic Tesla

Panasonic: Νέα τεχνολογία μπαταριών αναμένεται να βελτιώσει τα Tesla Model 3 και Model Y

Η Panasonic ανακοίνωσε πως θα αυξήσει την ενεργειακή πυκνότητα των κυψελών της μπαταρίας 2170 κατά 5% με μειωμένη περιεκτικότητα κοβαλτίου.