Panasonic Viera E30, Νέα μοντέλα LED TV με Skype και Twitter

Τα μοντέλα της νέας σειράς τηλεοράσεων VIERA E30 της Panasonic ενσωματώνουν το γνωστό για την ευρεία γωνία θέασης panel IPS-alpha, που σε συνδυασμό με οπίσθιο φωτισμό LED, προσφέρει υψηλή φωτεινότητα με μικρότερη κατανάλωση. Η αντίθεση είναι υψηλότερη σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα και η απόδοση χρώματος μοναδική.

, Panasonic Viera E30, Νέα μοντέλα LED TV με Skype και Twitter

Η ενσωματωμένη τεχνολογία Intelligent Frame Creation Pro δημιουργώντας νέα καρέ, που παρεμβάλει ανάμεσα στα αρχικά 50 καρέ του σήματος της εικόνας, προβάλει εικόνα 200 Hz, ενώ σε συνδυασμό με την τεχνολογία Motion Focus αποδίδει σκηνές με γρήγορη κίνηση με οξύτητα και καθαρότητα. Η σειρά αποτελείται από τα μοντέλα TX-L42E30, TX-L37E30 και TX-L32E30.

Στις ευκολίες συμπεριλαμβάνεται η δυνατότητα εγγραφής τηλεοπτικών προγραμμάτων σε εξωτερικό σκληρό δίσκο, ενώ χρησιμοποιώντας την λειτουργία VIERA Connect, ο χρήστης μπορεί επιπλέον να απολαύσει τώρα στην οθόνη της τηλεόρασης επιλεγμένο περιεχόμενο διαδικτύου όπως βίντεο, φωτογραφίες και άλλα. Μπορεί ακόμη να ενημερωθεί για αθλητικά γεγονότα, νέα, τον καιρό και το χρηματιστήριο, μέσα από ένα εύκολο στην χρήση περιβάλλον επικοινωνίας, εμπλουτισμένο με νέες υπηρεσίες και εξαιρετικά δημοφιλείς εφαρμογές όπως το Skype και το Twitter. Με τον τρόπο αυτό ο χρήστης, εκτός από την διαδικτυακή διασκέδαση, διευρύνει και τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνεί.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema featured LG Panasonic

You.gr: Τηλεοράσεις και Euro 2020 – Σήκωσέ τις!

Το Euro 2020 μπορεί να ακυρώθηκε το προηγούμενο έτος λόγω του COVID-19 αλλά φαίνεται πως “τίποτα-τίποτα δεν το σταματά” και ετοιμάζεται να κάνει σέντρα την Παρασκευή 11 Ιουνίου.

Home Cinema Panasonic

Panasonic: Νέα σειρά τηλεοράσεων OLED για το 2021

Η Panasonic συμπλήρωσε τη ναυαρχίδα JZ2000 με τις νέες σειρές JZ1500, JZ1000 και JZ980, με τις τρεις τελευταίες διαθέσιμες σε μεγέθη 65 ιντσών, 55 ιντσών και τη νέα για το 2021, 48 ιντσών.

Reviews featured Hands-on Panasonic

Panasonic TX-65HZ2000 review: Γιορτή για τα μάτια!

Η πιστότητα της εικόνας και χρώματος είναι η καλύτερη που έχω δει ποτέ. Γιορτή για τα μάτια! Ο ήχος; Καλύτερος και από εξωτερικά soundbars.

Cars Panasonic Tesla

Panasonic: Νέα τεχνολογία μπαταριών αναμένεται να βελτιώσει τα Tesla Model 3 και Model Y

Η Panasonic ανακοίνωσε πως θα αυξήσει την ενεργειακή πυκνότητα των κυψελών της μπαταρίας 2170 κατά 5% με μειωμένη περιεκτικότητα κοβαλτίου.