Pioneer 3 series, Νέα σειρά ηχείων

Η Intersys ανακοίνωσε τη διάθεση των ηχείων υψηλής πιστότητας Pioneer της Σειράς 3. Η νέα σειρά έχει στόχο να ικανοποιήσει τόσο με την ηχητική της απόδοση, όσο και με τον σχεδιασμό της, διαθέτοντας έξυπνη, κομψή εμφάνιση αλλά και ακριβέστατη αναπαραγωγή ήχου. Τα ηχεία της Σειράς 3 ενσωματώνουν νέα μεγάφωνα και εξελιγμένες τεχνολογίες, που έχουν ως αποτέλεσμα την παραγωγή δυναμικού ήχου, απελευθερωμένου από εξωτερικές και εσωτερικές παρεμβολές.

, Pioneer 3 series, Νέα σειρά ηχείων

Στην κομψή νέα σειρά ηχείων περιλαμβάνονται 3 μοντέλα: το επιδαπέδιο S-31, το S-31B (bookself speakers) και το κεντρικό S-31C, όλα διαθέσιμα σε ανοιχτό ή μαύρο χρώμα ξύλου και αποσπώμενο πλέγμα. Τη σειρά συμπληρώνει ένα μικρών διαστάσεων μαύρο subwoofer, το μοντέλο S-51W.

Tα μοντέλα της Σειράς 3 διαθέτουν προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά που καθιστούν εφικτή την αναπαραγωγή κάθε νότας και απόχρωσης, όπως ακριβώς την οραματίζεται ο καλλιτέχνης.
Μελέτες ακουστικής οδήγησαν στην επιλογή καμπίνας down-firing bass-reflex για το επιδαπέδιο μοντέλο S-31, ώστε να βελτιωθεί η απόδοση των μπάσων. Κληρονομώντας τις τεχνολογίες προσομοίωσης ABD (Acoustic Balance Drive) και AFAST (Acoustical Filter Assisted System Tuning) από τη σειρά EX, το μοντέλο S-31 εξαλείφει εντελώς τα στάσιμα κύματα με κατακόρυφο προσανατολισμό, που είναι συνήθως υπεύθυνα για το βουητό και την ανομοιόμορφη απόδοση των μπάσων. Το αποτέλεσμα είναι μια δυναμική και καθαρή απόκριση μπάσου, χωρίς χρωματισμό των μεσο-χαμηλών συχνοτήτων.

Όλα τα μοντέλα της Σειράς 3 διαθέτουν την τεχνολογία Phase Control (Έλεγχος Φάσης) της Pioneer, που διαχειρίζεται την απόκριση χρόνου και φάσης των ηχείων, με στόχο τη μείωση καθυστερήσεων στον ήχο που οφείλονται συνήθως στη διαδικασία φιλτραρίσματος των πολυκάναλων εγγραφών. Όταν αυτά τα ηχεία συνδυαστούν με ένα δέκτη AV της Pioneer που διαθέτει την τεχνολογία Phase Control, ο πολυκάναλος ήχος αναπαράγεται πιστά και σύμφωνα με την αρχική πηγή.

Για τον τέλειο συνδυασμό αισθητικής και ακουστικής, ο Γάλλος σχεδιαστής Steeve Senescat – το δημιουργικό μυαλό πίσω από τη Σειρά EX – δημιούργησε μια ξεχωριστή σειρά ηχείων μινιμαλιστικού σχεδίου, με εξαιρετική έμφαση στη λεπτομέρεια. Οι κομψές, καμπύλες καμπίνες αυξάνουν την ακαμψία και αποτρέπουν την ανεπιθύμητη διάθλαση του ήχου. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός διασφαλίζει ότι όλα τα μοντέλα της Σειράς 3 αποδίδουν τον ίδιο ισορροπημένο ήχο όταν χρησιμοποιούνται σε πολυκάναλα συστήματα, δίνοντας στον ακροατή την αίσθηση ότι βρίσκεται στο κέντρο της ηχητικής σκηνής.

Αφαιρώντας τα πλεονάζοντα εξαρτήματα που διαθέτουν τα συμβατικά ηχεία, αλλά και με σεβασμό στην κληρονομιά και τα χαρακτηριστικά της Pioneer, προέκυψε ένα ισορροπημένο και διακριτικό στυλ. Ο λεπτός σχεδιασμός των ηχείων με τις καμπύλες και τα αποσπώμενα πλέγματα προσέδωσαν στη σειρά αυξημένη απόδοση και λιτή εμφάνιση. Καθένα από τα μοντέλα αυτά, είτε σε σκούρο είτε σε ανοιχτό χρώμα ξύλου, ταιριάζουν σε κάθε μοντέρνο χώρο.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Pioneer

Pioneer PLX-1000, Νέο επαγγελματικό Dj πικάπ

Η Pioneer παρουσίασε ενό κλασικό και ταυτόχρονα μοντέρνο κομμάτι, το επαγγελματικό πικάπ PLX-1000, που σηματοδοτεί τα 20 χρόνια της Pioneer στην αγορά των συστημάτων DJ. Το PLX-1000 είναι προσεκτικά σχεδιασμένο για χρήση σε DJ booths, αξιοποιώντας την πενηντάχρονη εμπειρία της Pioneer στην κατασκευή πικάπ κορυφαίου επιπέδου.

Gear Pioneer

Pioneer, Κατασκεύασε έξυπνο καφρέφτη αυτοκινήτου

Η Pioneer κατασκεύασε ένα έξυπνο καθρέφτη που μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο με οθόνη αφής 5 ιντσών, υποδοχή SIM για σύνδεση 4G mobile internet και προεγκατεστημένες εφαρμογές όπως πλοήγηση, φωνητικών εντολών και πληροφοριών για την κίνηση. Ενσωματώνει κάμερα που ελέγχει το δρόμο και θα έχει το δικό του app store με εφαρμογές, ίσως να […]

Smartphones Android Android Smartphones China

Pioneer S90W, Με οθόνη 5 ιντσών HD και τετραπύρηνο επεξεργαστή

Στην αγορά της Κίνα θα κυκλοφορήσει το smartphone Pioneer S90W με οθόνη 5 ιντσών LCD IPS με ανάλυσης HD 720p και τετραπύρηνο επεξεργαστή της MediaTek χρονισμένο στο 1.3GHz. Το λογότυπο φαίνεται να είναι το αυθεντικό της ιαπωνικής εταιρείας Pioneer δεν είμαστε όμως σε θέσει να γνωρίζουμε αν ο κατασεκυαστής του κινητού έχει την σχετική άδεια.

Gear Gadgets iPhone Pioneer

Pioneer SmartCradle, Βάση αυτοκινήτου για το iPhone με ενσωματωμένο GPS

Με το Pioneer SmartCradle οι κάτοχοι iPhone μπορούν να έχουν στο αυτοκίνητό τους μια ολοκληρωμένη λύση navigation χωρίς να χρησιμοποιούν τα δεδομένα της συσκευής τους. Το SmartCradle ενσωματώνει δέκτη GPS μαζί με gyroscope και accelerometer αναβαθμίζοντας την ποιότητα πλοηγησης του iPhone.