PRIMA Cinema, Για να βλέπεις στο σπίτι σου πρεμιέρες την ημέρα που παίζονται στο σινεμά

Η PRIMA Cinema είναι μια υπηρεσία video streaming η οποία σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο επιτρέπει την προβολή κινηματογραφικών ταινιών στο σπίτι σου την ημέρα που κάνουν πρεμιέρα στους κινηματογράφους! Για να γίνει κάποιος μέλος θα πρέπει να διαθέσει 20.000$ για την εγκατάσταση του διαδικτυακού media player και να “σκάει” σε κάθε πρεμιέρα 500$ για να μπορεί να την βλέπει στην άνεση του σπιτιού του και φυσικά στο προσωπικό του home cinema room.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε κατοίκους της Αμερικής και απαιτεί σύνδεση στο ίντερνετ τουλάχιστον 10Mbps. Ακολουθούν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του media player της PRIMA Cinema ο οποίος ενσωματώνει ψηφιακό αναγνώστη δαχτυλικού αποτυπώματος για να τον ενεργοποιεί μόνο ο ιδιοκτήτης του!

Video:
1080p Full HD, 24 FPS Specification
Original Cinematic Master Aspect Ratio
YUV 4:2:2 color depth, 10-bit
3D-enabled
Audio:
5.1 and 7.1 surround sound, supporting Dolby TrueHD or PCM support

, PRIMA Cinema, Για να βλέπεις στο σπίτι σου πρεμιέρες την ημέρα που παίζονται στο σινεμά

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stefan

Τσαμπα πραμα. Λεω να βαλω ενα για μενα και ενα για την μανα μου… 😉

Κωνσταντίνος

Αν κάποιος θέλει να ανοίξει κανονική επιχείρηση στο σπίτι σκάει τα 20.000€ και το κάνει σινεμά.

gaidaros.gr

Που υποβαλουμε τις αιτησεις;; Ε ρε κάλο που εχουν οι ανθρωποι…

manolis

κρίμα να μην είμαι κάτοικος Αμερικής!!! :p

Καλή φάση πάντως για κάποιον που είναι πορωμένος με ταινίες και φυσικά έχει τα ανάλογα χρήματα!!!!

tasoulik

Και απο κατω διαφημιση Double play με 15,17… Υπαρχει μια μικρη αντιθεση… Παντως οποιος εχει χρηματα για σπαταλες χωρις νοημα να τι μπορει να αγορασει… Γιατι αλλο να εχεις χρηματα και να παρεις μια φεραρι που θα την χαρεις και αλλο να τα σπαταλας στο σινεμα…

Andy

…και αλλο να τα σπαταλας στο σινεμα… που δε θα το χαρείς.

@tasoulik διακρίνω μία μικρή ιδέα υποκειμενικότητας στο post σου. Ο καθένας από τη στιγμή που διαθέτει τα χρήματα μπορεί να τα αξιοποιήσει όπως αυτός κρίνει.

Για μένα πχ το ανούσιο θα ήταν να πάρω Ferrari…

Kostas

Πόσο λακαμάς αναίσθητος πρέπει να είσαι ή ψώνιο να σκάσεις 20.000 και αλλα 500 για κάθε ταινία , αντι να πας να δωσεις 5-10-20 στο σινεμα , να φας απο ποπ κορν μέχρι να πιεις σαμπάνια , για να βλέπεις την ταινία στο σαλόνι σου και απο την αλλη να υπάρχουν ανθρωποι που πεινάνε και ζητιανεύουν !!

Πόσο λακαμάς και ψωνιο πρέπει να είσαι κυριολεκτικά !!

takis1994

Τετοιες υπηρεσιες στην Αμερικη , τις εχουν celebrities, “πετυχημενοι” δικηγοροι , γιατροι και αλλοι παρομοιοι , που ειτε δεν εχουν χρονο για μετακινησεις απο και προς το cinema, ειτε δεν θελουν να τους δει ο κοσμος. Εχετε την εντυπωση οτι η Paris Hilton παει σινεμα , συγγνωμη κι ολας..

λολ

η Hilton παει μόνο για γυρίσματα 😉

Hector

Μονο ο Axxo να το παρει θα βολευτουμε ολοι μετα … 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Chip Japan USA

Ιαπωνία: Περιορισμός στις εξαγωγές εξοπλισμού για την κατασκευή chip

Η ιαπωνική κυβέρνηση ανακοίνωσε την πρόθεσή της να προχωρήσει στην επιβολή περιορισμών ως προς τις εξαγωγές εξοπλισμού για την κατασκευή chip.

Internet Social Media TikTok USA

ΗΠΑ: Επιταχύνουν τον αποκλεισμό του TikTok

Οι ΗΠΑ επιταχύνουν τις διαδικασίες για το νομοσχέδιο που σχετίζεται με το TikTok και τα θέματα εθνικής ασφαλείας, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Κέβιν Μακάρθι.

Business Social Media TikTok USA

TikTok: Ο Shou Zi Chew “απολογείται” στο Κογκρέσο των ΗΠΑ

Ενώπιον του αμερικάνικου Κογκρέσου αναμένεται να βρεθεί ο CEO του TikTok, Shou Zi Chew μετά τις κατηγορίες για παραβίαση των δεδομένων των χρηστών και τον αποκλεισμό της εφαρμογής σε αρκετές χώρες του πλανήτη.

Smartphones Facebook Instagram Meta

Meta: Εγκαινιάζει την συνδρομητική υπηρεσία για Facebook και Instagram

Η Meta λανσάρει στις ΗΠΑ τη νέα της συνδρομητική υπηρεσία, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες των Facebook και Instagram να διαθέτουν επαληθευμένους λογαριασμούς, αλλά έναντι πληρωμής.